nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ki lesz a győztes a szív és az ész harcában?

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ki lesz a győztes a szív és az ész harcában?

A hétvégén szinte kettéválik benned, hogy mit szeretne a szíved, és hogy mit szeretne a fejed. Ez a két párhuzamos világ egyszerre létezik benned, és bár látszólag most nincs közös pont, pont az lenne a feladat, hogy ne harcban álljon benned az ész és a szív, hanem megszülessen a közös pont: az a döntés, ami ésszerű, és a szíved is vágyik rá.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Lehet, hogy elcsépeltnek érzed, és lehet, hogy unod, de a hétvégén is a beszéd, a kommunikáció lesz a legjobb fegyvered a boldog szerelemért vívott küzdelmedben. Talán el sem hiszed, hogy milyen egyszerű a helyzet akkor, ha végre nemcsak azt mondod ki, ami szerinted kimondásra méltó, hanem kendőzetlenül előadod végre minden gondolatodat. Persze ez eleinte nemcsak neked lesz szokatlan, de a szerelmednek is.

Bőség: Úgy érzed, hogy eleged van a pénzből, és eleged van abból, hogy mindent a pénz határoz meg a világban. Ha már eljutsz erre a pontra, akkor állj meg egy pillanatra: ez az egész érzés benned van, tehát valójában a te világodat határozza meg a pénz. Még akkor is, ha most ezt nehéz bevallanod magadnak. És nyugodtan dönthetsz más mellett is, ha szeretnél.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy a hétvégén teljes egészében el tudsz veszni a részletekben. Mintha folyamatosan szétesett lennél, és a figyelmed százfelé gurulna. Ez csak akkor lesz zavaró, ha olyasmit tervezel a hétvégére, amihez nagyon kell koncentrálni. Ha azonban spontán szerelmes programokra készülsz és arra, hogy több szeleburdiságot mutass meg a szerelmednek magadból, akkor tökéletesen túl tudod teljesíteni a terveidet.

Bőség: Nem most kellene a spórolással foglalkoznod. Annál inkább sem, hiszen most egy olyan ajánlatot kaphatsz valamire, amit nem lehet visszautasítani. A hétvégén olyan lehetőségeket találsz meg, amelyek pénzbe kerülnek ugyan, de mégis most van nekik annyira jó áruk, hogy nem lehet őket kihagyni.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre teljesen biztos lehetsz benne, hogy a szerelem megszületett köztetek, és abban is biztos lehetsz, hogy a szerelmed támogat téged. A kérdés csak az, hogy miért kellett ehhez ez a sok belső vívódás és külső feszültség. A hétvégén érdemes azon dolgoznod, hogy megtaláld magadban azt a belső magabiztosságot, amely ahhoz kell, hogy ne vetítsd ki a szerelmedre a félelmeidet. Ha belegondolsz, rájöhetsz, hogy az elmúlt időszak nehézségei csak ilyen egymásra vetített félelmek voltak.

Bőség: Fontos, hogy pénzügyekben is túlláss a látszaton. Fontos, hogy a pénzügyekben is felismerd azt, hogy nincs értelme a látszat alapján döntened. Most hajlamos vagy arra, hogy bedőlj a hangzatos ígéreteknek. De ahelyett, hogy rögtön igent mondanál, nézz a látszat mögé, és tegyél fel néhány szerinted is fontos kérdést!

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Van egy olyan félelmed, hogy ha teljesen megnyílsz, hogy ha kiadod magadból a legféltettebb titkaidat is, akkor végül ezekkel a titkokkal mindig visszaélnek majd. Lehet, hogy az eddigi megtapasztalásaid pontosan ezt támasztják alá, de az is lehet, hogy most minden megváltozott körülötted. Miért ne adnál egy esélyt az őszinteségnek a hétvégén? Mit veszíthetsz? Ha mindig attól rettegsz, hogy megbántanak és visszaélnek a bizalmaddal, nem tud hozzád közel kerülni senki sem.

Bőség: Instant megoldásokat keresel, olyan módszereket, amelyek egyszer már valakinek működtek, és amelyeket egy az egyben át tudsz venni te magad is. A hétvégén ahelyett, hogy a barátnőid pénzügyi módszereit kutatod, jó megoldás lenne a kezedbe venni néhány tanácsadó könyvet, vagy elolvasni néhány pénzügyi cikket.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szerelemre vágysz és arra, hogy a szerelmeddel megint minden olyan legyen, mint régen. Régen, amikor a dolgok nem voltak annyira jók azért. Fontos, hogy most felismerd, hogy mik a valódi vágyaid, és azt is észrevehetnéd, hogy mostanában azért vagy képtelen megtenni egy lépést, mert az csak a rossz irányba vezetne. Ha nincs erőd a továbbhaladáshoz, az nem azt jelenti, hogy össze kell szedned magadat, hanem azt, hogy meg kell pihenned végre.

Bőség: A költésekben is vissza kellene fognod magadat, és most érdemes lenne azt az utat választanod, hogy pénz nélkül oldasz meg néhány olyan helyzetet, amelyet máskor mindig pénzzel rendeztél. Nem biztos, hogy rögtön új dolgot kell ahelyett venned, ami tönkrement, lehet, hogy a régit megjavíttatni egyszerűbb és olcsóbb.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Türelemre van szükséged önmagaddal szemben. Máskor mindig pontosan tudod, hogy mit szeretnél, most azonban egy ideje össze vagy zavarodva. Ez a zavar már múlóban van, de fontos, hogy felismerd: a szeretet az, ami segít meggyógyítani ezt a helyzetet. Fontos, hogy megértsd: a szeretet és a valódi szerelem mindig ugyanabba az irányba vezet, még ha első ránézésre azt is érezheted, hogy most ellentmondásba került ez a két érzelem benned.

Bőség: Itt az ideje annak, hogy megkísértsd a szerencsédet. Nem azt állítom, hogy a tiéd lesz a lottóötös, és ha belegondolsz, talán nem is tudnál mit kezdeni annyi pénzzel. Sokkal inkább arra biztatlak, hogy egy kicsit többet kockáztass, egy kicsit többet bízz a szerencsében, mert az most melletted áll.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Eleged van az unalmas beszélgetésekből és az unalmas társaságokból. Ez nem túl jó hír a párodnak, ha már hosszú évek óta együtt vagytok, és ha már elkezdtétek unni is egymás társaságát. A hétvégén izgalmas párbeszédekre, kalandos programokra vágysz. Ezek a kalandos programok megtalálhatnak a kapcsolatodban is, ha elég nyitottság van mindkettőtökben. Fontos, hogy tudd: most szép szavakkal bárki le tud venni a lábadról, de érdemes a szavak mögé nézned.

Bőség: Igazán jó üzletet csinálsz a hétvégén. Most érdemes vásárolni indulnod, mert sokkal olcsóbban be tudod szerezni mindazt, amire szükséged van. Ahelyett, hogy az árakon keseregsz, hagyd, hogy az ösztöneid vezessenek. Elsőre talán a drága dolgokat szúrod ki, és másodikra veszed észre a jó ajánlatokat.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Rettenetesen szeretnéd, ha végre tökéletes társnak tudhatnád a szerelmedet, és ha végre minden tökéletesen, harmonikusan és gördülékenyen működne köztetek. De az a helyzet, hogy attól is félsz, hogy ha előáll ez a helyzet, akkor elkezdesz unatkozni. A megoldás talán pont az lenne, hogy megértsd: egy kis feszültségre, egy kis kalandra mindig szükségetek lesz ahhoz, hogy megmaradjon az a kellemes izgalom, amit úgy szeretsz.

Bőség: Sokkal egyszerűbb lenne a helyzet, ha pénzügyekben megtalálnád a jó tanácsadókat. Most kétféle ember van körülötted: Az egyik típus az, aki mindentől fél, ezért folyton csak spórolásra biztat. A másik pedig a könnyelmű, aki szerint nyugodtan szórhatod a pénzed. Ki az, aki az arany középútra terel majd?

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Úgy tűnik, hogy nem vagy elégedett a körülötted zajló eseményekkel, és nem vagy elégedett a körülötted lévő emberekkel sem. Lehet, hogy el kellene gondolkodnod azon, hogy változtass. Persze könnyű lenne felmondani a családnak és kirúgni a szerelmedet, de ezt hamar megbánnád, és ezt te is olyan jól tudod, mint én. Itt az ideje annak, hogy magadon változtass. Változtass az elvárásaidon, változtass a terveiden, és vedd figyelembe azt is, ami a többiek érdekét szolgálja.

Bőség: Nehéz megfogalmazni, hogy mi lenne a jó döntés a számodra a pénzügyekben. Igen könnyen félreérted a helyzetet, és igen könnyen hozol meg könnyelmű döntéseket a hétvégén. Lehet, hogy remek ötletnek tűnik egy teljesen új tízszemélyes kanárisárga kanapé az üzletben, de az extrém vásárlásoktól most tartózkodnod kellene.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Az élet jóval gyorsabban zajlik körülötted, mint ahogyan arra reagálni tudnál. Úgy érzed, hogy száguldanak veled az események, úgy érzed, hogy képtelen vagy ilyen tempóban reagálni a dolgokra. Tudnod kell, hogy mindig kérhetsz lassítást. Tudnod kell, hogy mindig kérheted azt, hogy egy beszélgetést később folytassatok. Csak arra kell figyelned, hogy ne akkor vágj el egy beszélgetést, amikor valamelyikőtök épp a legmélyebb elkeseredésbe ásta bele magát.

Bőség: Egész hétvégén azon gondolkozol, hogy mi az, amit megengedhetsz magadnak, és mi az, amit nem lenne szabad megtenned. Most arra vágysz, hogy egy nagyobb kiadást megengedhess magadnak, de az észérvek ez ellen szólnak. Érdemes ebben az ügyben kivételesen a szívedre hallgatnod.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy a szerelmed épp harcban áll valakivel, te pedig belekerülsz ebbe a harcba akkor is, ha szeretnél kimaradni belőle. Fontos, hogy a hétvégén őrizd meg az objektivitásodat. És most szükséged lesz a diplomáciai érzékedre is, mert egyáltalán nem biztos, hogy azzal értesz egyet, amit a párod gondol a világról. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy finoman, de elkezdd megváltoztatni a véleményedet egy témában.

Bőség: Valaki arra akar rávenni, hogy neki segíts a pénzügyekben. Megteheted, hogy segítesz. De ez csak akkor jó ötlet, ha szívből segíteni akarsz. Ha a szíved nemet mond, de az illem az igent diktálja, akkor is a szívedre kell hallgatnod most. Attól senkinek sem lesz jó, ha kényszerből keveredsz bele egy pénzügyi tranzakcióba.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mi a helyzet az álmokkal? Mi a helyzet az álmodozással? Mostanában nincs időd arra, hogy álmodozz, hiszen a rút valóság szépen lassan beszivárgott az életedbe. De ne felejtsd el: Halakként neked a legfontosabb eszközöd az álmodozás. Amikor álmodozol, akkor nemcsak “képzelődsz”, hanem igen komoly munkát végzel: megtervezed a döntéseidet. Az álmodozás neked abban segít, hogy előre kipróbálhass minden helyzetet, és felkészülhess arra, ami rád vár.

Bőség: Teljes mértékben fel vagy készülve arra, hogy meghozz egy döntést, és egy kicsit többet költs a tervezettnél. Fontos, hogy tudd: most egy kicsit talán többet költesz, mint szeretnél, de minden kiadott filléred gyorsan és könnyen visszatér majd hozzád, ezért lehetsz bátrabb a hasznos költésekben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top