nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ne kapkodd el a döntéseket!

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ne kapkodd el a döntéseket!

Vigyázat, most hirtelen felindulásból hozhatsz meg olyan döntéseket, amelyeket később megbánhatsz. A hétvégén számolj el háromig, mielőtt bármit kimondanál, vagy bármit eldöntenél. Különösen igaz ez akkor, ha több egyformán jónak tetsző lehetőség közül kell választanod.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Központi kérdéssé válik számodra a hűség a hétvégén. Most érdemes elgondolkodnod azon, hogy kihez, mihez és a legfőképpen miért vagy hűséges. Lehet, hogy a saját magaddal szembeni hűséged (vagy hűtlenséged) az, ami megjelenik a kapcsolatodban. Könnyen lehet, hogy most először önmagaddal szemben kellene tisztáznod az érzéseidet, és csak akkor kellene beszélned róluk, ha már te tisztában vagy velük.

Bőség: Vannak dolgok, amiket nem lehet pénzzel elintézni, és úgy tűnik, hogy a hétvégén pont ilyen ügyekkel és helyzetekkel kell foglalkoznod. Ne felejtsd el, hogy a valódi érték a kapcsolatokban, az emberi kapcsolódásokban rejlik, és ezt az értéket nem lehet sem megvásárolni, sem pénzre váltani.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A családi ügyek elintézését és a nagy családi beszélgetések lefolytatását tekinted elsődleges feladatodnak a hétvégén. Ez jó feladatnak és jó tervnek tűnik, azt azonban érdemes tudnod, hogy most csak akkor leszel eredményes ezekben a családi megbeszélésekben, ha meg tudod őrizni a nyugalmadat és a hidegvéredet. Úgy tűnik, hogy most érdemes arra figyelned, hogy nyugalommal fogadd mások reakcióit és elképzeléseit.

Bőség: Nem mindig látod át pontosan, hogy hogyan és mire kellene költened ahhoz, hogy a lehető legjobban használd ki a pénzed vásárlóerejét. A hétvégén érdemes elnapolnod a pénzügyi döntéseidet, hiszen most hirtelen felindulásból csupa olyasmire költenél, ami később értéktelen vacaknak minősülne.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szenvedélyes hétvégére készülsz, ám ezen a hétvégén nem minden úgy alakul, ahogyan arra vágysz, vagy ahogyan azt elképzeled. Könnyen lehet, hogy a szenvedélyesnek és szerelmesnek indult randik merész fordulatokat vesznek, és nem igazán úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elképzeled. Fontos, hogy legyen benned rugalmasság és egy kis bátorság. A párodnak most egy vagány, erős és rátermett segítőre lesz szüksége.

Bőség: Minden helyzetet meg lehet oldani, ezért nem érdemes arra vesztegetned az idődet, hogy pánikolj. Nem érdemes azon gondolkodnod, hogy hogyan kerülhetnél ki egy nehéz helyzetet, inkább menj bele, és vedd a kezedbe az irányítást. Most közvetlenül és rögtön az a kérdés, hogy hogyan lehetnél te az, aki megoldja ezt a nehézséget, nem pedig az, aki elkerüli.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egyedi, egyszeri és megismételhetetlen ember vagy, akit nem lehet könyvből kitanulni. A szerelmed pedig pont most szembesül ezzel, és mindennek az árnyoldalával is. Az ugyanis, hogy könyvből tanulhatatlan vagy, azt is jelenti, hogy a reakcióid időnként szokatlanok, vagy nem megmagyarázhatóak. Ez teljesen rendben is lenne, ha a szerelmed nem akarna megérteni és kitanulni. Fontos, hogy most megértsd vele: csak a szíve tudja érezni, hogy mire vágysz, hogy miről mit gondolsz, vagy mire mit reagálsz.

Bőség: Nagyon fel tud bosszantani, amikor azt látod, hogy valaki nem úgy gondolkodik a pénzről, mint te, és ha azt tapasztalod, hogy valaki a környezetedben csak szórja a pénzét. A hétvégén szívesen csapsz fel pénzügyi oktatónak, aki elmagyarázza, hogyan lehet jól és takarékosan bánni az anyagi javakkal. De azért lehet, hogy még neked is van mit tanulnod arról, hogy hogyan lehet könnyen pénzt keresni.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Rengeteg érzelem tolul fel benned a hétvégén. Ha párkapcsolatban élsz, akkor most érzelmes beszélgetésekre és rengeteg, egymáshoz kapcsoló szeretetteli élményre számíthatsz. Ha eddig nem mertétek bevallani önmagatoknak, hogy a kapcsolatotok ellaposodóban van, akkor most könnyedén megszületik bennetek ez a felismerés. Ha azonban csak keresed a párodat, akkor most arra láthatsz rá, hogy akaratlanul is milyen nehézségeket gördítettél magadnak a párkeresés, a társkeresés útjába.

Bőség: Mindig túlteljesítesz és túlvállalsz mindent. Ez azzal jár, hogy szívesen próbálsz meg erődön felül fizetni, és ahelyett, hogy a kiadásokat és a költségeket próbálnád ésszerűsíteni, inkább belemész abba, hogy pluszforrásokat keríts. Fontos, hogy a hétvégén csak átgondoltan és megfontoltan költs, az ésszerűtlen költekezés helyett.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem nagyon érdemes halogatnod a nagy beszélgetéseket. Ennek több oka is van: egyrészt minél tovább halogatod, annál nehezebbnek, nehézkesebbnek tűnik majd, másrészt amikor végre leültök beszélgetni, hamar kiderülhet, hogy mindketten ugyanúgy láttok dolgokat, és nagyon hasonlóan is gondolkodtok. Mindössze arról van szó, hogy eddig a kommunikációtokban nem tudott megjelenni ez a gondolkodásmód.

Bőség: Ha nyitottan állsz hozzá a világhoz, akkor könnyen felfedezheted, hogy sokkal több a lehetőséged, mint amennyit eddig észrevettél. A hétvégén felfedezheted, hogy több forrásból és többféle módon is érkezhet hozzád bevétel, még akkor is, ha ezt eddig lehetetlennek tartottad.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érezheted, hogy a szerelmedet egy teljesen új oldaláról ismered meg. Mintha egyik pillanatról a másikra kicserélték volna, és egy új ember állna melletted. Lehet, hogy ez eleinte ijesztő gondolat, de ha belegondolsz, rájöhetsz, hogy sokféle módon hívtad te magad az életetekbe ezeket a változásokat. Régóta szeretted volna, hogy a szerelmed változzon, és régóta vágytál erre a megújulásra. Most köszöntsd örömmel a megújult párodat és a megújult kapcsolatotokat.

Bőség: Ideje lenne átnézni a nyári gardróbodat, és ideje lenne pénztárcabarát módon felfrissítened azt. Talán van a közeledben egy varrni tudó rokon vagy barátnő, aki szívesen segít neked abban, hogy megvalósíthasd a terveidet, és saját, egyedi ruhadarabokat készít neked. A hétvége alkalmas arra, hogy egyedi ruhadarabokra tegyél szert.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Máshogy alakulnak a dolgok a hétvégén, mint ahogy azt tervezted, vagy ahogy az egy átlagos hétvégén lenni szokott. Fontos, hogy értsd: ezek a változások értetek vannak – azaz nem véletlenül alakulnak másként a dolgok, mint ahogyan alakulniuk “kellene”, hanem azért, mert így sokkal jobb lesz. Ezek a változások csak elsőre tűnnek ijesztőnek, de hamarosan megérted majd, hogy az események milyen módon hoznak közelebb benneteket egymáshoz.

Bőség: A hétvégén sokkal lazábban kellene hozzáállnod az időhöz. Rengeteg idő áll a rendelkezésedre, és ezt mostanában nem mindig tudod átérezni. Ahelyett, hogy minden pillanatban rohannál, egyszerűen csak dőlj hátra, és élvezd a lehetőségeidet, és hagyj időt magadnak mindenre.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A szerelem nagyon fontos a számodra, még akkor is, ha nem feltétlenül úgy, ahogyan azt a romantikus regények és filmek elképzelik. A hétvégén megértheted, hogy milyen fontos megélned a saját vágyaidat, és milyen fontos a számodra, hogy megtaláld azt a módot, ahogyan te könnyedén és magától értetődően kifejezed a szerelmedet. Egy olyan kommunikációs formát találsz most, amellyel könnyedén ki tudod mutatni az érzéseidet, és amelyet a szerelmed is könnyen megért és értékel.

Bőség: Sokkal több figyelmet kellene fordítanod a pénzügyeidre, és sokkal kevesebbet kellene görcsölnöd ezeken. Nem, ez kicsit sem ellentmondás, hiszen valójában azt teszed, hogy nem fordítasz figyelmet a pénzügyeidre, csak görcsölsz rajtuk ahelyett, hogy odafigyelnél, és ezzel ok nélkülivé válna az aggódás.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A szerelmi életedet olyan tényezők befolyásolják a hétvégén, amelyekről nem is gondoltad volna, hogy hatással lehetnek a párkapcsolatodra. Ilyenek például a barátságaid. Bár látszólag nincs benne logika, mégis igaz, hogy a barátságaid, a barátnőid valamiképpen hatnak a kapcsolatodra. Sajnos az azonban nem biztos, hogy ez egy pozitív hatás. Könnyen lehet, hogy a barátnőid rossz tanácsokkal befolyásolnak, ezért most érdemes átgondolnod, hogy miben és miért hallgatsz (vagy nem hallgatsz) rájuk.

Bőség: Pénzügyekben csak a bölcsebb tanácsadókra szabad hallgatnod. Azokra a nálad bölcsebb emberekre, akik nálad jobban intézik a saját pénzügyeiket. Hogy őket honnan ismered fel? Nagyon egyszerű: jobban bánnak a pénzzel, mint te, ezért jobban is élnek, és szívesen megosztják veled a gondolataikat, ötleteiket, tanácsaikat. Amiket persze azért érdemes fenntartással kezelned.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Apránként és lassú léptekkel haladtok a közös utatokon, és nem biztos, hogy most olyan egyszerű célba érnetek, mint ahogyan azt szeretnéd. A hétvégén csak együtt, karöltve és együttműködve haladhattok az utatokon a szerelmeddel. Ha most széthúzás érezhető köztetek, vagy ha megjelenik a versengés a kapcsolatotokban, akkor nem fogtok eljutni a tervezett célba. Ha azonban segítitek, előreengeditek és húzzátok egymást, akkor bármilyen cél magvalósítható a számotokra.

Bőség: Nem szívesen mondasz igent a nagy kiadásokra és költésekre a hétvégén, pedig lehetnél egy kicsit bevállalósabb is. A pénz energia, és ahhoz áramlik szívesen, aki jól és szívesen áramoltatja tovább. Most érdemes lenne egy “bőségteremtő kiadást” kipróbálnod, azaz költs boldogan és szabadon a pénzedből valamire, amire régóta vágysz, és most eléd kerül.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje annak, hogy felforgasd a szerelmi életedet. Itt az ideje annak, hogy elengedd a régi megszokásokat, és hogy a régi jól bevált receptek helyett valami teljesen újat próbálj ki. Azért kezdtél unatkozni az életedben, mert eddig hiányzott belőle a bátor őszinteség. Az a bátor őszinteség, amellyel bevallhatod magadnak, hogy valójában mire vagy kire vágysz, és milyen szerelemre van szükséged. Ez a bátor őszinteség születik meg benned a hétvégén, és ez alakítja át az életedet is.

Bőség: Amikor mások kölcsönkérnek tőled, akkor dönthetsz úgy is, hogy pénzt adsz nekik, és dönthetsz úgy is, hogy lehetőséget. Könnyen lehet, hogy most egyszerűbb lenne pénzt adnod, mint támogatást, de mégis tudod, hogy a támogatással sokkal előrébb jut mindenki, ezért ezt kellene választanod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top