nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: érzelmi újrakalibrálás és pénzügyi újratervezés vár rád

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: érzelmi újrakalibrálás és pénzügyi újratervezés vár rád

Úgy tűnik, az érzelmeid nagy változáson mennek át a hétvégén. Ráadásul pont azok az alapérzelmeid változnak meg, amelyekről azt hitted, hogy stabilak és megingathatatlanok. Miközben sok emberrel megváltozik a viszonyod, érdemes arra törekedned, hogy a szerelmed felé érzett érzelmeidet megvédd ezektől a változásoktól. Ami pedig az anyagiakat illeti: Most már ideje lesz belátnod egy tévedésedet.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A figyelmed most sokkal erősebben a családodra koncentrálódik, mint a szerelmedre. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy rendezz egy régóta húzódó családi konfliktust. Különösen igaz ez akkor, ha a szerelmed, a párkapcsolatod miatt keveredtél konfliktusba a családoddal. Fontos, hogy a hétvégén megtaláld az egyensúlyt a családod és a szerelmed között, és határozottan állj ki az elveid mellett.

Bőség: Az anyagi veszteséget most érdemes tanulópénznek tekintened. Nem azért, hogy ne fájjon, hanem azért, hogy valóban tanulj belőle. Ha megtanulod azt, amit ez a veszteség tanít neked, az nem abban segít, hogy legközelebb elkerüld a hasonló helyzetet, hanem abban, hogy ha belemész, akkor győztesként gyere ki belőle.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre megérted azt, hogy a szerelem mennyivel több, mennyivel színesebb, mennyivel teljesebb érzés, mint azt eddig gondoltad. A hétvége segít abban, hogy kiteljesedj a szerelemben, és hogy teljes egészében tudd beleengedned magadat ebbe az érzésbe. Ha pedig mostanában nem voltál szerelmes, akkor nyugodtan készülhetsz arra, hogy a múltból bukkan fel az, aki elcsavarja a fejedet.

Bőség: A családod mindig pontosan tudja, hogy mire van szükséged. Ha tehát olyasmire szeretnél költeni, amire valóban szükséged van, de épp nincsen rá pénzed, akkor érdemes a családodhoz fordulni segítségért és támogatásért. Érdemes most kölcsön kérned, de csak akkor, ha előre beütemezitek a törlesztőrészleteket.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem jóval egyszerűbb, mint ahogyan azt gondolod. A szerelem csak arról szól, hogy a szíved és az eszed közül a szíved irányít – a párkapcsolatodban. Fontos, hogy megértsd: Miközben a párkapcsolataidban érdemes a szívedre hallgatnod az életed más területein pont az eszedé a főszerep. A hétvégén szívből, szeretetből hozd meg a szerelmeddel kapcsolatos döntéseidet!

Bőség: Az anyagi ügyekben azonban ne hallgass a szívedre. Az anyagi ügyekben hallgass az eszedre. Fontos, hogy megértsd: Amíg a szíved a szerelmi életedben pontos iránytűnek bizonyul, addig az anyagiakban az eszed tud elnavigálni. Most azt vizsgáld meg, hogy mi az a pénzügyi döntés, amiről egyértelműen tudod, hogy jó.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal gyorsabban haladtok a szerelmeddel, mint azt gondoltad volna. Fontos, hogy értsd: Mostanában felgyorsulnak köztetek az események. És ez bizony azzal jár, hogy miközben te még a tegnapi történésekre reagálnál, a ma máris új dolgokat hoz. Ahhoz, hogy a szerelmetek tovább mélyüljön érdemes most a jelenlétet választanod, és azt, hogy minden pillanatban arra reagálsz, ami tényleg történik köztetek.

Bőség: Felbolydul körülötted a világ, mindenki kapkod, fontoskodik és rohangál. Te mindeközben semmi másra sem vágysz csak egy kis nyugalomra, arra, hogy végre hazamehess, és a családoddal legyél. Fontos, hogy értsd: A hétvégédben most valóban a család és a nyugalom a legfontosabb, nem pedig a pénz.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az a könnyedség, ami megjelenik benned a hétvégén talán idegesítő lesz a szerelmednek, és talán az egész környezetednek is. Hiszen papíron és elméletileg semmi okod sincs erre a könnyedségre. Papíron és elméletileg most mindenféle nehézségekkel kellene szembenézned. De ehelyett te könnyedén, lazán és bohém módon fogod fel a helyzetet. Tudd, hogy ez a jó felfogás.

Bőség: Egy olyan adósságodat adja meg valaki, amelyet már régóta elkönyveltél veszteségnek. Fontos, hogy tudd: Aki most visszafizeti ezt az adósságot, az a karma. Tehát nem attól az embertől jön vissza a pénz, akinek adtad, és első ránézésre minden ok nélküli ajándéknak, nyereménynek, vagy talált pénznek tűnik majd.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nagyon, nagyon bölcs vagy párkapcsolati ügyekben. Sokkal bölcsebb, mint a környezeted, ami azt is jelenti, hogy nem érdemes neked tanácsot kérned tőlük. épp ellenkezőleg: Neked érdemes tanácsot adnod nekik. Persze, csak ha kérik. Egyébként pedig csak az a dolgod, hogy ezzel a nyugodt és bölcs derűvel folytatod azt, amit elkezdtél.

Bőség: Tudnod kell elengedni azt, amid van. Úgy értem, tudnod kell lazán, jókedvűen túladnod mindazon, amire már nincs szükséged. Ajándékozd el, add oda másnak, szervezz egy garázsvásárt, vagy egyszerűen csak add kölcsön, és felejtsd el visszakérni. Na jó, ennél talán tényleg jobb megoldás az, ha tudatosan odaajándékozod valakinek.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán meglepetés lesz a számodra, hogy a párod milyen jól ad párkapcsolati tanácsot bárki másnak. Talán az a legmeglepőbb ebben, hogy megérted: elméletben pontosan tudja, hogy mit és hogyan kell tenni – de ezt mégsem teszi. Innen csak rajtad áll, hogy miről adsz visszajelzést neki. Elmondhatod, hogy úgy érzed, vizet prédikál, de bort iszik, de dönthetsz úgy is, hogy inkább ahhoz alkalmazkodsz, ami ténylegesen történik köztetek.

Bőség: Ha úgy érzed, hogy eljutottál arra a pontra, ahol nincs több ötleted, és ahol nem tudod, mit kell tenni, akkor a legjobb helyen és a legjobb helyzetben vagy. Nem kell tudnod, hogy mi a teendő. A hétvégén meg kellene állnod, hátra kellene lépned, és hagynod kellene, hogy az univerzum, az angyalok, az égi erők segítsenek neked.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Azt a félreértést, amit hetekkel ezelőtt eltemettél magadban ideje újra elővenned. Ideje újra ránézned erre a helyzetre, és ideje van a annak is, hogy átbeszéljétek ezt. Tudom, hogy talán egyszerűbbnek tűnne valamilyen másmilyen megoldás, de még mindig az a legjobb, ha ezt most már tényleg megbeszélitek. Ellenkező esetben lassan tovább mérgezheti a kapcsolatotokat.

Bőség: Szívesen használod arra az anyagi lehetőségeidet, hogy segíts valakinek. Meg arra is, hogy taníts valakit, esetleg, hogy megleckéztess valakit. Pedig a hétvégén a pénzedet csak a saját érdekedben és a gyerekeid érdekében, pozitív és szeretetteli módon lenne érdemes használnod. Minden más megoldás rossz irányba visz.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A szavaknak a hétvégén óriási szerepe lesz köztetek. Mindketten órákig képesek vagytok elemezni egy-egy szót, hogy miért pont ott, pont akkor és pont azt választotta a másik. Épp ezért érdemes lenne ezt azzal megelőznöd, hogy tudatosan beszélsz a kapcsolatotokról, és tudatosan fogalmazod meg azt a jövőt, amit szeretnél megvalósítani a szerelmeddel.

Bőség: Jobban rettegsz a számoktól, mint az indokolt lenne. Talán egy ideje nem mered megnézni a pontos helyzetet, és talán egy ideje nem mered kiszámolni, hogy pontosan hogyan is állsz az anyagi ügyekkel. Pedig így, a nyaralás előtt érdemes lenne elvégezned ezt a számolást, és érdemes lenne ránézned a lehetőségeidre.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Van egy olyan érzésed, hogy képtelen vagy bármit is a hagyományos módon, a hagyományos sorrendben, a hagyományos eszközökkel csinálni. Most a szerelmi életed sem éppen olyan, amilyet hagyományosnak tekintenél. Érdemes ezt az állapotot kiélvezned addig, amíg jól esik. Ha pedig már megjelentek a feszültségek, akkor érdemes elkezdened megoldanod és elsimítanod ezeket.

Bőség: Óvakodj azoktól, akik konkrét pénzügyi tanácsokat adnak neked. Óvakodj azoktól, akik konkrét pénzügyi termékeket ajánlanak, hiszen ők elsősorban most nem a te hasznodat nézik. Lehet, hogy ettől még megéri neked ez a tranzakció, de ez csak akkor derül ki, ha higgadtan végigszámolsz mindent.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: El kellene magadat foglalnod a szerelmeddel, és a szerelmedre kellene figyelned, meg önmagadra. Annak, ha hagyod, hogy elvigyék a gondolataidat mások gondolatai, mások szavai, mások kapcsolatai az lesz a vége, hogy a ti szerelmetek is változni kezd. Akarod-e, hogy olyan legyen a kapcsolatotok, mint a barátnőidé? Akarod-e, hogy olyan legyen a kapcsolatotok, mint a szüleidé?

Bőség: Ahelyett, hogy valaki más pénzügyei miatt aggódnál, érdemes lenne a sajátjaiddal is foglalkozni. Figyelem: nem aggódni, hanem foglalkozni. A hétvégén okos és higgadt döntésekre van szükséged, ez pedig nem fog menni, ha képzelt kiadásoktól rettegsz, ahelyett, hogy a valós anyagi helyzetedet figyelnéd meg.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Folyton előreszaladnál, és képtelen vagy a figyelmeddel a jelen pillanatában megmaradni. Képtelen vagy arra, hogy a döntéseidet az alapján hozd meg, ami van. Ehelyett folyton arra koncentrálsz, ami – szerinted – lesz. Vagy arra, ami – az emlékeid szerint – volt. Ez azonban sehová sem vezet. Ideje a viselkedésük alapján megítélni az embereket. Különösen a párodat.

Bőség: Amikor már minden reményt feladtál, és elkönyvelted a veszteséget, akkor hirtelen fordul a kocka. Anélkül, hogy számítottál volna rá, vagy értenéd az okát, egyszerűen megérkezik hozzád az az összeg, amire vársz. Azt azonban érdemes tudnod, hogy ez csak akkor történik meg, ha már valóban lemondasz erről az összegről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top