nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A nagy szerelmek meggyógyítják a lélek sebeit

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A nagy szerelmek meggyógyítják a lélek sebeit

A világirodalom tele van tragikus nagy szerelemekkel. Pedig a valódi nagy szerelmek azok, amelyek meggyógyítják az addigi lelki sebeket. Az igazi lángolás nem felperzseli az életet, hanem összeforrasztja a sebeket. Ugyanúgy, mint a kovács tüze, amely formálhatóvá változtatja a vasat, a szerelem is formálhatóvá teszi az életedet a hétvégén. Neked csak azt kell eldöntened, hogy mivé formálod a szerelmeddel közösen az életeteket.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Olyan erővel hat rád a szerelem, hogy képtelen vagy ellenállni a hívó szavának. Lehet, hogy úgy érzed, az egész életedet felperzseli ez az érzés, de valójában pont az lenne a cél, hogy az egész életed megnyugvást találjon a szerelemben. Eddig talán úgy érezted, hogy nem tudsz teljes szívvel-lélekkel részt venni az életedben, az újonnan megismert érzelmek azonban újra megmutatják neked, hogy mi az, amiért érdemes élned.

Bőség: Talán úgy érzed, hogy mások hoznak meg komoly döntéseket a pénzügyeidben, és talán kötelességednek érzed, hogy átadd a családodnak a döntéshelyzeteket. Valójában azonban mindenkinek – különösen a családodnak – az lenne a jó, ha te magad hoznád meg ezeket a döntéseket. Ne felejtsd el: te vagy az egyetlen, aki már azt is látod, hogy milyen pluszbevételekre tehetsz szert.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán kötelességednek érzed, hogy megküzdj a szerelmeddel az igazadért. Különösen igaz ez akkor, ha most a közös családi jövőtöket tervezgetitek. Mintha mindenáron az lenne a jó, ha te magad győzöl ebben az egyeztetésben, és mintha azt közben elfelejtenéd, hogy valójában nem egymás ellen, hanem egymásért dolgoztok. A cél közös, és az odavezető úton is közösen kell haladnotok. Azaz most érdemes együttműködőnek lenned.

Bőség: Talán abban a tévedésben vagy, hogy valaki megtámadott téged a pénzügyekben. Talán attól tartasz, hogy valaki önös érdekektől vezérelve a pénzedet akarja, és azt gondolod, hogy meg kell védened magadat, meg kell védened a pozícióidat. Pedig lehet, hogy nem is támadásról van szó, csak egy rosszul megfogalmazott segélykérésről. Mi lenne, ha most szó nélkül segítenél?

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Minden rólad szól. Természetesen nem arra gondolok, hogy a világ körülötted forog – ez a világnak a legkisebb mértékben sem dolga. Hanem arra gondolok, hogy minden, ami veled történik, az belőled mutat meg valamit. Az, ahogyan a hétvégén a párod viselkedik veled, pusztán azt tükrözi, ahogyan te viselkedtél vele hétközben. Lehet, hogy az ő fejében nincs egy jól érezhető választóvonal a hétvége és a hétköznapok között.

Bőség: Az anyagi ügyeidet egy kicsit tervezhetetlennek és beláthatatlannak éled meg. Úgy tűnik, hogy van néhány olyan fordulat, amelyekre nem készültél fel elméletben. Gyakorlatban azonban sokkal jobb vagy mostanában, ami azt jelenti, hogy mindazt, amire nincs elméletileg megoldásod, könnyedén megoldod a gyakorlatban. Persze ehhez az kell, hogy ne tologasd magad előtt a megoldást, hanem vágj bele.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ki vagy éhezve a szerelemre, ki vagy éhezve a szeretetre. Mintha a szíved egy sivatagban épp most találná meg az oázist, azt a tápláló forrást, ahonnan szeretetet meríthet, ahol megpihenhet, és ahol csodák várnak rá. A hétvégén nagy szükséged van arra, hogy szeretetet kapj, ezért most tudatosan kerülnöd kellene azoknak az embereknek a társaságát, akik még nem képesek őszintén és tisztán kimutatni az érzéseiket.

Bőség: Túlgondolod a pénzügyeidet, és túlgondolod, hogy mire szabad, vagy mire nem szabad költened a hétvégén. Ha most túl sok a szabály, ha túl sok a megkötés, az azzal járhat, hogy egy idő után lázadni akarsz a saját pénzügyi elveid ellen. Ennek pedig túlköltekezés, oda nem figyelés és merész kockázatok felvállalása lehet a vége. Épp ezért most adj magadnak egy kis anyagi szabadságot!

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán úgy érzed, hogy egy párkapcsolat túl nagy felelősség a számodra. Talán úgy érzed, hogy nem vállalhatsz felelősséget azért, hogy a szerelmed boldog legyen. Ebben mondjuk teljesen igazad is van. Ezt a felelősséget nem vállalhatod fel, és nem is kell felvállalnod. Neked most csak azért kellene felelősséget vállalnod, hogy te magad boldog legyél. Ha te boldog vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy a hétvégén a szerelmed is boldog lesz.

Bőség: Miközben azon aggódsz, hogy szeptemberben honnan biztosítod majd a szükséges anyagiakat, talán észre sem veszed, hogy ezeket a szükséges anyagiakat nem kell július közepén biztosítanod. Talán túl messzire tekintesz előre, és talán az lenne a legjobb, ha megérkeznél az itt és most pillanatába, és ezen a hétvégén csak a szombati és a vasárnapi kiadásaid fedezetével lennél elfoglalva.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre megnyugszol, és végre megtalálod a békét abban a tervben, amelyet magad előtt látsz. Régóta motoszkál benned a gondolat, hogy át kellene alakítani néhány dolgot a kapcsolatodban, és ideje lenne annak, hogy felfrissítsétek, megújítsátok a szerelmeteket. Ez a hétvége segít abban, hogy ismét egymásra találjatok, és hogy ismét ráhangolódj arra a szeretetteli jövőképre, amit már olyan sokszor láttál magad előtt.

Bőség: Biztos akarsz lenni abban, hogy meg tudod valósítani azt a pénzügyi tervet, amit előirányoztál magadnak. A jó hír az, hogy ebben biztos is lehetsz. Azonban ehhez szükséged lesz az erődre és ahhoz, hogy végre felvállald a hatalmadat. Igen, rengeteg hatalmad van, rengeteg döntést meghozhatsz, és rengeteg ember várja azt, hogy segíts nekik. Mi más lenne a hatalom jele, ha nem az, hogy sokan tőled teszik függővé a döntéseiket?

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mi befolyásolja a döntéseidet? Mi az, ami miatt olyan nagyon biztos vagy ebben vagy abban a döntésedben? Fontos, hogy a hétvégén a szeretet és a gyógyító szándék alapján dönts párkapcsolati kérdésekben. Igen, ez akkor a legfontosabb, ha elsőre nem is olyan könnyű a szeretet alapján meghoznod a döntésedet. Lehet, hogy mindabban, ami most történik, nem olyan könnyű meglátnod a szeretetet, mint a mögöttes mozgatórugót.

Bőség: A pénz könnyen jön, és könnyen megy, de pont ez a dolga. Pont az a dolga, hogy áramoljon az életedben, és neked pedig az lenne a dolgod, hogy ne akadályozd ezt az áramlást. Na jó, úgy is mondhatnánk, hogy fenntartsd vagy erősítsd ezt az áramlást, de a hétvégén már az is bőven elég lesz, ha te magad nem tornyosulsz akadályként a feléd tartó pénzösszegek útjába.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nagy szükség van a figyelmedre. A párod most a leginkább olyan, mint egy megszeppent kisfiú (kislány), aki csak arra vágyik, hogy elismerést, szeretetet, dicséretet kapjon. Oké, talán nem érzed úgy, hogy van olyan teljesítménye, amivel kiérdemelte mindezt. Szíved joga így érezni. Ha azonban szeretnéd megóvni, tovább dédelgetni, fejleszteni a kapcsolatotokat, akkor most meg kellene dicsérned őt. Itt az ideje annak, hogy elismerd a munkáját.

Bőség: A családodban rengeteg rejtett tartalék és segítőerő rejlik. A családodban rengeteg a potenciál arra, hogy segítsenek megoldani a pénzügyi helyzetedet. Ott van bennük minden tudás, ott van bennük minden összeköttetés, ott van bennük minden szükséges anyagi fedezet. Oké, talán nem szívesen kérsz segítséget a családodtól, de talán pont ezek az apró (vagy nem is annyira apró) szívességek és segítségek kovácsolnak benneteket családdá.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Minden perc áldás, amelyet a szerelmeddel töltesz, de csak akkor, ha ez a szerelem viszonzott. Ha még a viszonzatlan szerelmekkel bajlódsz, akkor ideje lenne elengedned ezeket. Ideje lenne annak, hogy a viszonzatlan, elképzelt, vágyott és kitalált kapcsolatok helyett a valódi szerelmek felé fordulj. A hétvégén azzal legyél, akivel jól lehet ellenni, és ne azzal, akitől görcsösen reménykedsz némi figyelemben, bár titkon sejted, hogy nem kapod meg azt.

Bőség: Úgy tűnik, hogy szereted nagy fába vágni a fejszédet. Mintha nem is lenne más méretű fa, amelybe szívesen belevágod. A hétvégén azonban lehet, hogy egy kicsit eleged van ezekből a nagy fákból és a nagy feladatokból. Lehet, hogy most egy kisebb feladatot kellene keresned. Bájosan aprót. Most ne akard megoldani a nagy ügyeket, a nagy feladatok ráérnek még pár napig. Most koncentrálj a kis dolgokra, az apróságokra.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Nem biztos, hogy mindenkinek szimpatikus a szíved választottja. Nem biztos, hogy mindenki érti azt, hogy miért őt és csakis őt választottad. De az sem biztos, hogy ezt érteniük kell az embereknek. Igazán könnyen lehet, hogy neked ahelyett, hogy azt magyarázod, miért őt választottad, egyszerűen csak hagynod kellene, hogy mindenki pontosan azt gondolja, amit csak szeretne. Ne felejtsd el: nektek kell boldoggá tennetek egymást, nem pedig nektek kell boldoggá tennetek mindenki mást a környezetetekben.

Bőség: Itt az ideje átgondolnod a gyerekek zsebpénzét vagy apanázsát. Itt az ideje annak, hogy újratárgyaljátok a pénzügyeiteket és a köztetek lévő pénzügyi kapcsolatot. Persze mindezt a gyerekek korának megfelelően. A kicsiknek talán ideje zsebpénzt adnod vagy megemelned a zsebpénzüket. Ha pedig már felnőttek a gyerekeid, akkor is kitalálhatod, hogy milyen formában támogathatod őket anyagilag úgy, hogy az mindenkit gyógyítson.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Igazán szívesen foglalkozol azzal, hogy másokat hozzásegítsd a szerelem felemelő, gyógyító érzéséhez. De mi van veled? Mi a helyzet veled, a te szerelmeddel, a te kapcsolatoddal? A hétvégén te és a párod is sokkal fogékonyabbak vagytok a szerelemre, itt az ideje annak, hogy felélesszétek egymásban és a kapcsolatotokban a régóta pislákoló vagy szunnyadó szikrát. Most hívjatok több romantikát és több egymás iránti elkötelezettséget az életetekbe.

Bőség: Tele vagy boldog tervekkel arra vonatkozóan, hogy hogyan és milyen módon tudnád megoldani az előtted álló anyagi kihívásokat. Ezek a tervek annál hatékonyabbak, minél boldogabbak. Most érdemes tudatosítanod magadban, hogy a hatékony pénzügyi megoldás helyett a boldogságot keresd a pénzügyi döntéseidben. Ez fog elvezetni a lehető legjobb megoldáshoz a hétvégén.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem egyre fontosabb része a hétköznapjaidnak, és egyre inkább átérzed, hogy miért fontos a jó, kölcsönös és egyenrangú társkapcsolat a számodra. Ha nem ilyenben élsz, akkor most el kellene kezdened meggyógyítanod ezt a helyzetet. Mindegy, hogy szingli vagy, vagy egy unalmas, ellaposodott kapcsolatban élsz-e, esetleg most szembesülsz azzal, hogy nem is ismered a párodat igazán. A hétvégén lehetőséged lesz arra, hogy lezárd az eddigi korszakot a szerelmi életedben, és egy jobbat nyiss.

Bőség: Miközben van benned egy mély rettegés azzal kapcsolatban, hogy nincs elég pénzed, és nem tudod fedezni a nyaralással (vagy egyébügyekkel) kapcsolatos kiadásokat, szinte észre sem veszed, hogy ezek a kiadások nem is akkorák, amekkoráknak látod őket. A hétvégén válaszd a realitást a rettegő fantáziák helyett, és nézd meg, hogy valójában mekkora is egy-egy kiadásod. Meg fogsz lepődni az eredményen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top