Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ideje elengedned a tévedéseidet és megismerni az igazságot!

Az igazság az, ami felszabadít, és ami visszavezet téged a szerelem és a bőség állapotába. Abba az állapotba, ami egyszer már megvolt neked, de most azt hiszed, elvesztetted. A valóságban csak annyi lenne a dolgod, hogy ránézz végre mindarra, ami tényleg van körülötted, és felismerd a tévedéseidet. Ha felismered a tévedéseidet, könnyedén megleled az igazságot, amit eddig nem akartál meglátni.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A hétvégén túl sokat jártatod a szádat ahelyett, hogy a szívedet használnád, vagy hagynád, hogy az érzések beszéljenek helyetted. Mintha nem bíznál abban, hogy a szíved pontosan el tudja mondani azt, amit érzel, és mintha nem bíznál abban, hogy a szerelmed szíve pedig pontosan meg tudja érteni azt. Most válaszd a csöndet, válaszd a hallgatást, és hagyd, hogy a szívetek kommunikáljon egymással, és meggyógyítsák a kapcsolatotokat.

Bőség: Minden helyzetre van egy előrelátóan elkészített terved, de a hétvégén mégis olyasmik történhetnek, amelyekre nem vagy felkészülve. Ha most döntened kell anyagi ügyekben, akkor ne az eddigi döntéseidet ismételgesd (azok vezettek ide), hanem hozz meg egy új, szeretetteli, az életbe és a családodba vetett bizalmon alapuló döntést.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Folyton egy régi érzést keresel, folyton egy régi érzést akarsz konzerválni. Pedig egy jó párkapcsolat éppen attól lesz színes, hogy mindennap újabb és újabb szeleteket ismerhetünk meg egymásból, amelyek újabb érzelmeket csalogatnak elő. A hétvégén tedd fel magadnak a kérdést: “Milyen új, szeretetreméltó oldalait ismerhetem meg a szerelmemnek?” A kíváncsiság, a nyitottság és az elfogadás most segít jobban megismerni és megszeretni egymást.

Bőség: Mit tehetnél, hogy nagyobb anyagi biztonságban érezd magad? Ahhoz, hogy megtaláld erre a kérdésre a választ, a hétvégén érdemes átgondolnod, hogy mikor és mitől érzed magad anyagi biztonságban. Könnyen lehet, hogy egy tele kamra vagy egy rendszeresen félretett összeg lesz az, ami segít megélned az anyagi biztonság érzését.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Csodálatos emberek vesznek körül, és csodálatos programokra hívnak, amelyeken újabb csodálatos emberekkel ismerkedhetsz meg. Ha még nincs párod, ezek közül a csodálatos emberek közül kikerülhet a következő. Ha pedig van párod, akkor ezek az új kapcsolatok és új ismeretségek némi féltékenységre adhatnak okot. Ne lepődj meg azon, ha a szerelmed féltékeny lesz az új ismerőseidre, akikről folyton áradozol.

Bőség: Ahelyett, hogy megpróbálod kitalálni, melyik ismerősödnek miből adj kölcsön, inkább választhatnád azt, hogy hagyod: ők oldják meg a helyzeteket. Ez azért is lenne hasznos szemlélet, mert rengeteg ismerősöd van, aki megérdemelné az anyagi támogatást, de a te lehetőségeid most végesnek bizonyulnak.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tele vagy kérdésekkel a kapcsolatodat, a szerelmedet a közös jövőt illetően. Fontos, hogy értsd: az, hogy kérdéseid vannak nem jelenti azt, hogy ez egy rossz kapcsolat lenne, pusztán azt jelenti, hogy számolsz a jövő lehetőségeivel és előre tervezel. Ezeket a kérdéseket nyugodtan mondd ki, és nyugodtan tedd fel. Nem kell magadba zárnod őket, hiszen a saját válaszodhoz szükséged van arra is, hogy meghallgasd mások válaszait is.

Bőség: Azt a megoldást keresed, amellyel betömhetsz egy látszólagos lyukat a költségvetéseden. Azért látszólagos ez a lyuk, mert a helyzet, amit meg akarsz oldani valójában megoldaná magát. Vagy legalábbis önmagában hordozza a megoldását. Egyszerűen csak vizsgáld meg ebből a szempontból ezt az ügyet!

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem azzal kezdődik, hogy beleszeretsz önmagadba. A szerelem azzal kezdődik, hogy meglátod azokat a mély és szeretetteli értékeket, amelyek miatt tökéletes, méltó és vonzó párja lehetsz a szerelmednek. Mindegy, hogy párkapcsolatban élsz-e, vagy sem, ideje annak, hogy meglásd a saját értékeidet, mert ez emelni fogja a kapcsolatod értékét. Azt az értéket, amit a szemedben és a társad szemében ez a szerelem képvisel.

Bőség: A jó megoldás mindig egyszerű. Nem kell neked azon aggódnod, hogy mit tegyél és mikor. A hétvégén (és a jövő héten) az egyszerűséget kellene választanod, a könnyebb utat. Sokak szerint egyenesen tilos a könnyebb utat választanunk. Pedig gyakran pont a könnyebb út segít bennünket ahhoz, hogy megerősödjünk egy másikhoz.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Engedd, hogy a nyár, a fesztiválhangulat, a strandidő, a gyerekzsivaj, a lángosillat magával ragadjon. Engedd meg magadnak, hogy a szerelmeddel egy csodálatos nyári kalandban, egy csodálatos nyári flörtben legyen részed. Az sem baj, ha évtizedek óta együtt vagytok, a hétvégén játsszatok el a gondolattal, hogy milyen lenne először találkozni, először flörtölni, először átélni a közös szenvedélyt. Azt a szenvedélyt, amely felemel és megszépít.

Bőség: Úgy tűnik, hogy néhányan a durva szavakban, a csúnya kifejezésekben, az agresszióban és az erőben hisznek a közeledben. Ideje lenne annak, hogy jobban meghúzd a határaidat. Igen, a pénzügyi határaidat is. Ideje lenne annak, hogy jobban megvédd a saját érdekeidet, és mindazok érdekeit, akik igazán közel állnak a szívedhez.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Néha érdemes megváltoztatnod a szabályokat, és néha érdemes átalakítanod a szokásokat. A hétvégén számtalanszor kerülhettek abba a helyzetbe a szerelmeddel, hogy a régi szokások már nem alkalmasak arra, hogy betartsátok őket. Ilyenkor kellenek az új szokások, az új ötletek. Legyetek elég bátrak ahhoz, hogy újraírjátok a szerelmetek történetét, ahelyett, hogy a régi és megunt fejezeteket ismételgetnétek újra és újra.

Bőség: Sokan akarnak siettetni a hétvégén, de neked ezt nem kell hagynod. Ha ugyanis most kapkodni kezdesz, az azt jelenti, hogy nem figyelsz, nem gondolkozol, és könnyen elkövethetsz néhány hibát. Ezek a hibák pedig anyagi áldozattal is járhatnak. Sokkal egyszerűbb, ha lassítasz, és ha minden pillanatban nyugodtan gondolod végig a teendőket.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tudnod kell, hogy mindig van egy biztos pont az életedben. Az a bölcs gyerekkori barátnőd, aki mindig melletted állt, és mindig meghallgatott, most is szívesen meghallgat és most is szívesen osztozik veled a nehézségekben. Bármilyen nehézséget is találsz a hétvégén a párkapcsolatodban vagy a családi életedben, érdemes vele átbeszélnetek a dolgokat. Az ő gondolatai, az ő szavai és az ő hallgatása most is nagyon sokat fog segíteni neked.

Bőség: Tudnod kell, hogy nem minden pénzügyi szakértő ért a pénzhez. Különösen igaz ez az önjelölt szakértőkre és a kéretlen tanácsadókra. Most érdemes lenne átgondolnod, hogy kinek a tanácsát fogadod meg anyagi ügyekben, és azt is, hogy miért teszed ezt. Valaki tudatlanságból nagyobb veszteséget okozhat neked – ha nem gondolkodsz.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Ne hidd el azt, amit mások mondanak neked. Na jó, ez talán így egy kicsit durva kérés, lehet, hogy bőven elég lenne, ha fenntartással kezelnéd azt, amit mások mondanak. Különösen igaz ez a párodról szóló pletykákra. Ne felejtsd el: azzal, ha készpénznek veszed azt, amit más mond, kiengeded a kezedből az irányítást, és hagyod, hogy az a kép határozza meg a szerelmeddel való kapcsolatodat, amit mások akarnak. Mindig vizsgáld meg: mi a valóság!.

Bőség: Most olyan egyszerűen, lazán, természetes és magától értetődő módon kezeled a pénzt, hogy azzal többeket megdöbbentesz. Ne felejtsd el: nem kell szabadkoznod azért, mert elköltöd a saját pénzedet, amit te kerestél meg. Ne felejtsd el: jogod van ahhoz, hogy a saját bőségedben élj, jogod van ahhoz, hogy a saját bőségedben jól élj.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Fontold meg a szavaidat a hétvégén. Néha az, amit segítő szándékkal mondasz, úgy hangzik, mint egy átok, mintha ártani akarnál, vagy legalábbis meg akarnád bántani az embereket körülötted. A szerelmed most különösen nehezen viseli ezt. Még a vicceidet is érezheti fájdalmas nyilaknak, amelyek megtámadták, ezért érdemes lenne megfontolnod minden szavadat és csakis a szeretetről beszélni, csakis szeretetből beszélni.

Bőség: A hétvégén észreveheted, hogy mindaz, ami a te szemedben akadály, nehézség vagy hátrány, mások szemében lehet előny. Ők azok, akiktől érdemes lenne tanulnod. Ők azok, akiktől érdemes lenne megtanulnod, hogyan fordítsd pozitívba mindazt, ami körülötted van a valóságban. Ne felejtsd el: a pozitív gondolkodás nem a valóság széppé hazudása, hanem megváltoztatása.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A felszabadult szerelem és a közted álló legnagyobb gát az, hogy nem vagy képes beleengedni magadat a jelen pillanatba. Folyton olyan félelmeket látsz, amelyek a múltadból táplálkoznak. Az exeid viselkedését, a csalfa barátok sérelmeit vetíted a szerelmedre és a jelenlegi barátaidra. Ez pedig megkeményíti a szívedet, de nem segít abban, hogy boldog lehess. A hétvégén vedd észre: ezek az emberek nem azok az emberek körülötted, akik bántottak.

Bőség: A pénzügyi félelmek mozgatnak, és a környezeted már-már azt hiszi, hogy az éhhalál küszöbén állsz. Miközben a helyzet ennél sokkal, de sokkal jobb. Valójában meg kellene tanulnod felnőni ahhoz a pénzügyi helyzethez, amely most az életedben van. Ha ez nem történik meg, hamarosan visszaeshetsz az eredeti szintre.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán pont ezen a hétvégén kell felismerned az igazságot a szerelemmel, a szerelmeddel kapcsolatban. Azzal, ha végre teljes egészében látod a helyzetet, csak arra kapsz lehetőséget, hogy elindulj végre a pozitív változások felé. Mindig dönthetsz úgy, hogy hazudsz még magadnak egy kicsit, de általában ez az a döntés, amely nem vezet el a boldogsághoz, csak beleragaszt a nehézségekbe.

Bőség: Ismerd fel, hogy tele vagy pénzügyi lehetőségekkel. Persze ezek pluszmunkát, energiabefektetést jelentenek, de mégis megéri vállalnod ezt a pluszfeladatot. Megéri észrevenned, hogy ha egy kicsit több energiát fektetsz be az életedbe, az segít neked abban, hogy újra te gondoskodhass a bőségedről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top