Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Amit elvesznek tőled, azt add oda – nem szolgálta már a boldogságodat

A csillagok tisztító, megújító folyamatokat ígérnek a hétvégére. Most az élet minden olyat elvihet tőlünk, amire már nincs valódi szükségünk, amelynél van jobb is számunkra. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy könnyen adjuk azt, amire a sors szerint nincs szükségünk. A legnagyobb lecke pont ez: megtanulni az elengedést és hagyni, hadd menjen, ami menni akar. Majd kíváncsian várni, hogy milyen sokkal jobb dolgok érkeznek ezek helyett.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Úgy érezheted, hogy a szüleid sokkal jobban tudták, mi a boldogság titka, mint ahogyan azt te valaha is tudni fogod. Természetesen nem ez az igazság, pusztán annyiról van szó, hogy gyermekként neked egyszerűbb volt felfedezned a boldogságot az ő kapcsolatukban, így sohasem kérdezted, hogy mennyi munka van e mögött. Ha megteheted, a hétvégén tedd fel végre ezt a kérdést a szüleidnek! Ha pedig nem kérdezheted meg, meditálj el azon, hogy te mit tehetnél a boldogságodért most.

Bőség: Fontos, hogy felismerd: az anyagi életed komoly lépéseket, komoly beavatkozást igényel. Ezeket a lépéseket csak megfontoltan teheted meg. Most nem az a cél, hogy hirtelen, kapkodva intézkedj, és hirtelen kapkodva hozd meg a döntéseidet, mert a kapkodás semmi jóra sem vezet.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy tudd: A szerelmed szeret téged, és ezt a szeretetet mindig is a saját módján fejezte ki. Könnyen lehet, hogy most nehezen tudsz azonosulni azzal a móddal, ahogy ő kifejezi a szeretetét. Könnyen lehet, hogy most olyasmit tesz, vagy mond, ami titokzatosnak vagy zavarosnak tűnik számodra. Tudnod kell, hogy épp egy nagy meglepetést készít elő neked, és tudnod kell, hogy ezzel a meglepetéssel szeretné bizonyítani, igazolni a valódi érzéseit.

Bőség: Minden helyzetben, és minden eseménynél kiderülhet, hogy kik a valódi barátaid, és kik a valódi segítőid. Tekints a hétvégére úgy, mint az ismerőseid tesztjére: ki az, aki akkor is melletted van, ha ebből semmilyen módon sem származik haszna, és ezzel semmilyen módon sem lesz neki jobb?

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Folyamatosan azon igyekszel, hogy bebizonyítsd magadnak: képes vagy arra, hogy jobb emberré válj. De talán pont ez a bizonyítási vágy az, ami megakadályoz abban, hogy észrevedd: már régen jobb emberré váltál. Mi több: jó ember vagy. A hétvégén a párodtól kapod meg azokat a visszajelzéseket, amelyek segítenek neked megérteni, és elfogadni, hogy valójában milyen csodálatos ember vagy.

Bőség: Úgy tűnik, hogy túl nagyok az elvárásaid anyagi téren, és úgy tűnik, hogy nehezen viseled, ha a lehetőségeid nem olyan jók, mint ahogyan azoknak szerinted lenniük kellene. A legegyszerűbb az lenne, ha most egy kicsit el tudnád engedni a pénzügyi várakozásaidat, és végre azt osztanád be, amid van, nem azt, amid majd lesz.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Igen könnyű észrevenni a viselkedéseden, hogy ki az, aki megbántott, és ki az, aki nem. Igen könnyű észrevenni a viselkedéseden, hogy mikor menyire érzed magadhoz közel az embereket. A párod tökéletesen olvas a viselkedésedből, ezért nincs értelme annak, hogy megjátszd magad előtte. Nincs értelme annak, hogy megpróbáld eltitkolni azt, amit érzel. Egyszerűen csak mondd ki, amit gondolsz.

Bőség: Fontos, hogy  felismerd: az anyagi életedet mások befolyásolják. Gyakran adsz olyanoknak kölcsön, akik ezt elfelejtik visszaadni. Gyakran segítesz ki a bajból másokat, akik aztán nem segítenek neked – hiszen nem is kérsz segítséget. Itt az ideje változtatni ezen!

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mindig felkavarja az érzéseidet, amikor találkozol a potenciális szerelmeiddel. Azokkal az emberekkel, akik iránt mély és erős vonzalmat érzel, de akik sohasem voltak elég őszinték, bátrak, erősek vagy szeretetteliek ahhoz, hogy felvállalják a kapcsolatotokat. Ha ismét találkozol valakivel a potenciális nagy szerelmeid közül, egyszerűen csak erősítsd meg magadban: olyan emberre van szükséged, aki szeretetet adni és kapni is tud.

Bőség: Ami az anyagi ügyeidet illeti, most egy hullámvasúton ülsz, ami hamarosan megáll majd. De nem mindegy, hogy egy hullámvölgyben, vagy a hegyen szállsz-e ki. Türelmesen várd meg azt a pillanatot, amikor nyerésben vagy, és akkor hagyd ott a dolgokat, ne akkor, amikor épp veszítesz.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Néha úgy gondolod, hogy a szerelem mellett vannak más, fontosabb dolgok is az életben. Néha úgy gondolod, hogy nem is kellene annyit foglalkozni a szerelemmel. Aztán mindig felkavar valaki, mindig rájössz, hogy milyen jó dolog lángoló szerelemben élni. Annak ellenére, hogy az agyad nem érti ezt, a szíved könnyedén átveheti tőled az irányítást a hétvégén is. Mi lenne, ha meg is hagynád a szívednél ezt az irányítást?

Bőség: Megvan benned az erő ahhoz, hogy segíts másoknak. Megvan benned az erő ahhoz, hogy támaszt nyújts azoknak, akik alól épp kihúzták a talajt. A kérdés csak az, hogy valóban ezt akarod-e? Valóban ahhoz van-e kedved, hogy másokat támogass, vagy most inkább csak a szeretteidre és önmagadra szeretnél-e koncentrálni. Könnyen lehet, hogy ez utóbbi a jó megoldás.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Érdemes a hétvégéteket jól megszervezned, és érdemes a szerelmedben tudatosítanod, hogy nem azért szervezel, hogy irányíthasd őt, hanem azért szervezel, hogy biztos minden a lehető legjobb legyen, és biztos minden a lehető legjobban sikerüljön. Most abból lehet közöttetek ellentét, ha ő úgy érzékeli, hogy te a főnököd játszod felette, ezért fontos időben tisztáznod, hogy erről a legkevésbé sincs szó. Fontos időben tisztáznod, hogy te mindent közös érdekből teszel.

Bőség: Úgy tűnik, hogy a családod most éppen nem tud támogató hátteret tartani neked. Úgy tűnik, hogy a családod most éppen nem tud a segítségedre lenni abban, amiben szükséged lenne a támogatásukra. Fontos, hogy tudd: rajtuk kívül nagyon sokan segítenek téged, és nagyon sokan vannak, akik most is ott állnak melletted, hiszen körülötted mindenki annyit tesz, amennyi tőle telik.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Itt az ideje a gondolkozásnak: gondold végig, mi az, amit te szeretsz a párodban, mi az, amiért te mellette vagy. És mi lehet az, amit ő szeret benned? Mi lehet az, amiért ő melletted van? Mi lehet az, amit megszerettetek egymásban, és az vajon még mindig igaz rátok? Igen könnyen lehet, hogy a hétvégén megérted azokat a folyamatokat, amelyek zajlanak köztetek, és amelyek megértése segít abban, hogy meggyógyítsd a nézeteltéréseiteket.

Bőség: Úgy tűnik, mintha büntetnéd magadat anélkül, hogy tudnád. Gondold át: mikor költöttél magadra csak azért, hogy örömet szerezz magadnak? Mikor költöttél magadra utoljára azért, hogy megjutalmazd magadat? Itt az ideje a jutalomosztásnak. Itt az ideje annak, hogy felszabadultan bánj a pénzzel.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Van a szíveden egyfajta neheztelés, mintha egy szürke fátylon keresztül néznéd a szerelmedet. Ez a fátyol eltakarja előled a színeket, az örömöt, a boldogságot. Ez a fátyol csak a szürke hétköznapokat engedi láttatni. Pedig mindketten jóval többek és jóval színesebbek vagytok annál, hogy csak a szürke hétköznapokat nézzétek. Egyszerűen csak fel kellene lebbentened azt a fátylat, hogy újra lásd a színeket is.

Bőség: Az, hogy nem veszel észre minden feléd nyújtott segítő kezet, nem jelenti azt, hogy ne is nyújtanának ez emberek feléd segítő kezet. Sőt! Könnyen lehet, hogy most a segítség pont olyan formában érkezik, amelyet képtelen vagy észrevenni. Kérdezz meg mindenkit bátran: hogyan segítesz nekem?

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Fel kell ismerned, hogy a szerelem ott van a szívedben, és azt is fel kell ismerned, hogy vágysz arra, hogy megéld az érzéseidet. Vágysz arra, hogy megéld a szerelmedet, és arra, hogy végre viszontszeressenek. Egyszerre szeretnél szeretetet adni és kapni, de talán eddig elnyomtad magadban ezeket az érzéseidet. Lehet, hogy most meg kellene vizsgálnod, hogy a jelenlegi életedben mindenkinek adhatsz-e, és mindenkitől kaphatsz-e szerelmet?

Bőség: Itt az ideje annak, hogy megtervezd az év második felének költéseit és bevételeit. Itt az ideje annak, hogy te is tudatosítsd magadban, mi mindent szeretnél még megvenni az idén. Azzal, ha megtervezed a kiadásaidat, azt is láthatod, hogy mennyi bevételre lesz szükséged. Ez a terv segít abban is, hogy a hirtelen jött kiadásokra pénzt keríts majd.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A felszabadult nyári napok közelebb hoznak benneteket a szerelmeddel, de ideje lassan tartalékolnod a nyári élményekből. Ideje eltenned magadban a mostani boldogságot, mert ez segíteni fog abban, hogy a szürke téli napokon is ugyanezt a szerelmet érezhesd, amit most is érzel. Ha eddig nem fogtatok nyári élménygyűjtésbe a szerelmeddel, ezen a hétvégén még belevághattok. Menjetek olyan sok helyre, és csináljatok olyan sok felszabadult programot, amennyit csak tudtok.

Bőség: Fontos, hogy felismerd: minden adottságod megvan ahhoz, hogy a kezedben tartsd az életedet. Talán mostanában szívesen szervezted ki az életed irányítását másokhoz. De a helyzet mégiscsak az, hogy vissza kellene venned azt az irányítást. A helyzet mégiscsak az hogy most már neked kellene meghoznod a pénzügyi döntéseidet.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy tudd: amikor egy-egy exeddel találkozol, vagy amikor olyasmi történik a kapcsolatodban amit nem szeretnél, az mindig ugyanarról szól. Ezek a helyzetek abban segítenek neked, hogy eldöntsd: Mit szeretnél. Ezek a helyzetek abban segítenek neked, hogy eldöntsd: ezt akarod vagy inkább valami mást? Az exeid is csak azt mutatják meg, hogy milyen kapcsolatra nincs szükséged. Szépen lassan pedig arra is rájössz, hogy milyenre van.

Bőség: Fontos, hogy tudd: hamarosan minden megváltozik a pénzügyeidben. Egy eddig tartó pénzügyi korszak végéhez közeledsz, épp ennek a korszaknak az összeomlását szemlélheted. Hamarosan azonban új rendszer épül fel, és csak tőled, csak a mostani döntéseidtől függ, hogy ez a rendszer mennyire lesz jó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top