Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Tegyél meg egy lépést a bőség felé!

Mi hiányzik neked a bőségből? Ne felejtsd el, a bőség nemcsak pénzt jelent. Az egészség, a szerelem, a boldogság, az inspirációk, a lehetőségek, mind-mind a bőség részei. A hétvégén pedig kiegészítheted a saját bőségedet mindazzal, ami még hiányzik belőle. Ehhez a kiegészítéshez onnan kapsz segítséget, ahonnan a legkevésbé számítasz rá.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A hétvége a nyílt beszélgetések, az őszinte szavak jegyében telik majd a számodra. Most szívesen nyílsz meg a szerelmednek, és szívesen avatod be őt a legféltettebb titkaidba is. Most szívesen engeded közel magadhoz a szerelmedet, és szívesen beszélsz neki mindarról, amiről eddig csak nehezen, vagy egyáltalán nem tudtál. Ez a közelség segít nektek abban, hogy felfrissítsétek, megújítsátok a kapcsolatotokat, és végre egy olyan új alapról kezdjétek újra, ahonnan a régi vágyaid is elérhetővé válnak.

Bőség: Néha érdemes önzőnek lenned. Néha érdemes a saját érdekeidet nézned. Néha érdemes úgy döntened, hogy neked fontosabb a saját jólléted, és a családod jólléte, mint mások anyagi boldogulása. Az egészséges önzés olyasmi, ami segít a hétvégén megtalálnod a számodra legjobb döntéseket. Fontos, hogy ne legyél ok nélkül önző vagy bunkó másokkal!

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Amikor úgy érzed, hogy a szerelmed megfeledkezik rólad, akkor nagyon dühössé tudsz válni. Ez a düh azonban a lehető legrosszabb párkapcsolati tanácsadó. Talán a hétvégén felmerül benned az, hogy megleckézteted, megfricskázod a szerelmedet, de hidd el: jobban teszed, ha nem ezt választod. Sokkal hatásosabb lenne, ha az érzelmeidről beszélnél vele. Sokkal hatásosabb lenne, ha arról beszélnél vele, hogy milyen érzés számodra elhanyagoltnak lenni.

Bőség: Fontos, hogy értsd: a testednek nagyobb szüksége van a figyelmedre, mint máskor. Lehet, hogy te szívesen foglalkoznál mással, talán a munka,a  pénzkereset, a teljesítmény fontosabbnak tűnik a számodra. Tudnod kell, hogy a tested minden másnál fontosabb. Hiszen a testeddel még hosszú évtizedekig kell együtt élned, a munkahelyed pedig bármikor megváltozhat.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy most sokkal több a lehetőséged a szerelemre, mint azt eddig megszoktad. Ha eddig szingli voltál, most csapatostul jönnek a kérők. De még ha boldog párkapcsolatban élsz is, lehetséges, hogy valaki udvarolgatni kezd neked. Ne felejtsd el: mindig mondhatsz nemet minden ilyen ajánlatra. A hétvégén az a legfontosabb, hogy ragaszkodj az egyenes beszédhez, az őszinteséghez és a nyíltsághoz – ezekre lehet építeni egy boldog kapcsolatot.

Bőség: Olyan sok munkád van mostanában, hogy a hétvégén is a munkán jár az eszed. Pedig könnyen lehet, hogy most jobb lenne letenned egy kicsit a munkát. Ha sikerül kikapcsolnod, ha sikerül megfeledkezned a munkáról, akkor sokkal nagyobb lendülettel vetheted majd bele magadat hétfőn.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Problémamegoldásból jelest kapsz a hétvégén. Ma sikerül úgy elrendezned egy konfliktust a szerelmeddel, hogy a végén ő lesz végtelenül hálás neked, és ő lesz az, aki megköszöni ezt a beszélgetést. Ehhez arra lesz szükség, hogy ne rettenj meg az első pillanatokban, és bátran álld a szerelmed szúrós tekintetét. Tudnod kell, hogy ha szeretetből kommunikálsz, arra mindig szeretet a válasz. Tudnod kell, hogy a szeretet választása az, ami megoldja ezt a konfliktust.

Bőség: Úgy tűnik, hogy elfelejtkeztél egy fontos befizetendőről. Itt az ideje annak, hogy átnézd a kosztpénzt, a rezsiszámlákat és a többi rendszeres kiadásodat. Fontos, hogy megtaláld, mi az, amiről megfeledkeztél, és a lehető leghamarabb pótold is.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Rosszul viseled, ha sürgetnek, pedig a párod most eléggé türelmetlen veled. Ő most nagyon szeretné felgyorsítani az eseményeket, és nagyon szeretné, ha nem kellene mindig rád várnia. Az igazság az, hogy máskor pedig épp te vagy az, aki kapkodsz, sürgetsz, és előreszaladsz. Ennek megfelelően megtehetnéd azt, hogy most egy kicsit megértőbb vagy a szerelmeddel, és tényleg sietsz egy picit. Az sem baj, ha a hétvégén inkább lemondasz néhány programot a szerelmed kedvéért.

Bőség: Fontos, hogy értsd: Amikor pénzügyi tanácsokat adnak az ismerőseid, akkor sokszor nem a te jólléted lebeg a szemük előtt, hanem a sajátjuk. Egyáltalán nem kell megfogadnod mások pénzügyi tanácsait, különösen akkor nem, ha azok érthetetlenek, átláthatatlanok, és enyhe gyomorremegést okoznak nálad.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy értsd: a környezeted tele van önjelölt tanácsadóval, de ez nem jelenti azt, hogy ők értenének is ahhoz, amiben tanácsot adnak neked. Fontos, hogy értsd: a környezeted valójában csak arra tud reagálni, amit megmutatsz nekik. Ha mindenképp párkapcsolati tanácsra van szükséged, akkor azt beszéld meg a szerelmeddel. Lehet, hogy ez elsőre furcsa ötletnek tűnik, de ha belegondolsz, megérted, hogy valójában ő az, aki – rajtad kívül – a legmélyebben ismeri a kapcsolatotokat.

Bőség: Érdemes tudatosítanod magadban, hogy mennyi mindened megvan. Érdemes tudatosítanod magadban, hogy mennyi mindennel rendelkezel, és hogy mennyi mindent összegyűjtöttél már. Ne csak az anyagi javakat vedd fel a listádra, de az elismeréseket és azt a nagyfokú szeretetet is, amit másoktól kapsz.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nehezen viseled ha valaki más akarja megmondani neked, hogy mit és hogyan kellene tenned. Nehezen viseled, ha valaki más szeretné bebizonyítani, hogy a dolgok nem úgy jók, ahogyan te látod. Könnyen lehet, hogy  hétvégén pont a szerelmeddel kerülsz ilyesfajta nézeteltérésbe. Ha így történik, ne felejtsd el: rá az észérvek hatnak. Neki az kell, hogy megértse azt, ami zajlik, nem pedig az, hogy az érzelmeire hass. Épp ezért a hétvégén minden beszélgetésben használj észérveket!.

Bőség: Azzal nyújtod a legnagyobb segítséget másoknak, ha példát mutatsz nekik. Sokan vannak a környezetedben, akik az életmódodat, a pénzkezelési szokásaidat példának tekintik. A gyerekeid például hamarosan úgy bánnak majd a pénzzel, ahogyan te teszed ezt. Szeretnéd, hogy másoljanak? Ha nem, ideje változtatnod a szokásaidon!

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy váratlan lehetőség borzolja fel a kedélyeket az otthonodban a hétvégén. Úgy tűnik, hogy a szerelmed most mást akar, mint te, és te is teljesen másban látod a megoldást, mint ő. Ahhoz, hogy az helyzet ne okozzon köztetek konfliktust az elfogadásra és a megértésre lesz szükségetek a leginkább. Most arra lesz a legnagyobb szükségetek, hogy megértsétek: a másik miért gondolja azt ebben a helyzetben, amit gondol Nem kell meggyőznötök egymást, bőven elég elfogadni.

Bőség: Amikor el kell döntened, hogy honnan fedezz egy hirtelen jött kiadást, akkor mindig erős pánikba esel. Ezt azonban megelőzhetnéd azzal, hogy már most elkezdesz egy tartalékalapot képezni. Megteheted azt, hogy már most félreteszel a váratlan kiadásokra, így nem kell kapkodnod akkor, ha hirtelen fedezetre lesz szükséged..

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Azzal, ha túlbonyolítod a dolgokat nem oldasz meg semmit sem. Az lenne a legjobb, ha a hétvégén az egyszerűsítést választanád. Az lenne a legjobb, ha most mindent a lehető legegyszerűbben mondanál el a szerelmednek és a környezetednek. Ne felejtsd el, hogy azzal, ha körmönfont módon bonyolítod a dolgokat, nem nyújtasz valódi segítséget senkinek sem. Abban a pillanatban, hogy a legegyszerűbb módon tárod mások elé a véleményedet, máris segítesz abban, hogy ők megértsenek téged.

Bőség: Hagyj időt és teret másoknak is. Van egy olyan késztetésed, hogy te akarod megoldani mindenki problémáját, ahelyett, hogy hagynád, hogy mások dolgozzanak önmagukért. Pedig a legegyszerűbb megoldás pont az lenne, ha mindenkinek megengednéd, hogy megoldja a saját ügyét. Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy biztosítsd a nyugodt hátteret mindehhez.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ha úgy érzed, hogy nem őszinték veled az emberek, érdemes lenne megvizsgálnod azt, hogy te menyire vagy őszinte velük. Érdemes lenne azt megnézned, hogy te mindig, minden helyzetben az őszinteséget választod-e, vagy néha inkább szívesebben füllentesz. Könnyen kiderülhet, hogy mások viselkedése csak pontos másolata annak, ahogyan te viselkedsz. Könnyen kiderülhet, hogy azt, amit másoktól nem viselsz jól, te magad is csinálod. Érdemes a hétvégén úgy viselkedned a szerelmeddel, ahogyan tőle is elvárnád ezt.

Bőség: A hétvége legnagyobb tanulsága az, hogy érdemes megértened a körülötted zajló folyamatokat. Azzal, ha megérted mindazt, ami éppen történik körülötted, biztosíthatod azt, hogy anyagilag is jó döntést hozz. Most tilos olyasmibe belevágnod, amit nem értesz meg.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Túl magasra teszed a párodnak a lécet, aki ezt képtelen átugorni. Ideje lenne sokkal engedékenyebbnek lenned vele. Ideje lenne annak, hogy ne a te vágyálmaidból induljanak ki ez elvárásaid, hanem az ő képességeiből. Hidd el, hogy sokkal boldogabbak lennétek mindketten, ha az elfogadást választanád az ő átalakítása helyett. Érdemes észrevenned, hogy mostanában olyan sokat elmélkedsz kettőtök kapcsolatán, hogy emiatt elfelejted megélni azt.

Bőség: van néhány remek ötleted arra, hogy hogyan gazdagodhatnál meg. A helyzet azonban az, hogy ezek az ötletek most egy kicsit csalókák. Nem vagy képes látni az ötleteidben rejlő munkát és azt, hogy ezekhez az ötletekhez bizony támogatásra lesz szükséged. Most érdemes lenne a realistább elképzelések felé fordulni.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ideje lenne egy kis időutazásnak. Ideje lenne annak, hogy képzeletben előre ugorj az időben oda, ahol a mostani nehézségek már nem számítanak. Ideje lenne végiggondolod és átélned azt, hogy milyen lesz az életed ezek nélkül a nehézségek nélkül. Könnyen lehet, hogy azzal, ha ezt elképzeled, végiggondolod, abban segítesz magadnak, hogy most jobban álld a sarat a nehézségek közepette. Fontos tudatosítanod magadban, hogy az élet folyton változik, és semmi sem marad úgy, ahogy most van.

Bőség: Úgy érezheted, hogy már csak néhány apróság hiányzik a bőségedből. Itt az ideje annak, hogy ezt a néhány apróságot megszerezd, vagy elkészítsd magadnak. Ne felejtsd el: a hétvége energiája abban támogat téged, hogy messze előretekints az időben, oda, ahol már elérted a céljaidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top