Horoszkóp

Angyalasztrológia: a Bakok angyala

Horoszkópod nem csupán jellemedről árulkodik. Azt is megmutatja, milyen karakterű a védőangyalod, hogyan segít a boldogság és béke elérésében. Szívleld meg tanácsait és üzenetét!

Az angyalokról

Az “angyal” kifejezés a görög “angelos” szóból származik, melynek jelentése: “hírvivő”. Az angyalokat mindig is emberszerű lényeknek képzeltük, hatalmas szárnyakkal, glóriával, ragyogó fehér kisugárzással. 
Azt is mondják, hogy az angyaloknak nincs fizikai életformájuk. Ők fényből és energiából álló lények. A Teremtő és az emberiség közötti összekötő kapocsként léteznek. Az angyalok eljönnek, ha hívjuk őket. Felvehetnek férfi vagy női alakot is. Elhozzák a feltétel nélküli szerelmet, vagy óvó üzeneteket közvetítenek, melyek megvédenek a kritikus időkben, illetve a spirituális átalakulás során.
Mindenfelé vannak angyali képek, jelenések körülöttünk: angyalos könyvek, naptárak, poszterek, s még sorolhatnánk. A vallási hovatartozástól függetlenül szinte mindenki ismeri és szereti az angyali ábrázolásokat. 
Mivel hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az angyalok szellemi lények, ezért talán nincs is születésnapjuk. Ugyan az angyaloknak nincsenek csillagjegyeik és asztrológiai születési képletük, a következő angyalasztrológia mégis érdekes lehet.
Ha hiszel az angyalokban, akkor mindig is melletted lesznek, vállvetve. Csak rajtad áll, hogy megnyílsz-e nekik, és elfogadod-e segítségüket.

A Bakok angyala

Angyalod halkan, sőt szinte láthatatlanul egyengeti utadat. 

Neked jutott a feladatok őre, az árnyvilág kiképző őrmestere. Nincsenek kifogások, nincsen racionalizáció, nincs mentség és igazolás, nincsen magyarázkodás, nincs vagy-vagy, nincs „és, ha, de”. Nincs halogatás, nincs kivétel, nincs „csak még egyszer”. Csak csináld. Nőj fel. Felejtsd el. Szokj hozzá. Birkózz meg vele. A Bak-angyal csak a háttérben őrködik feletted, de kemény kontroll alatt tartja a tudatod, nem hagy lazítani, és szinte semmiben sem ismer tréfát. Lehet, hogy éppen fájdalmat okoz, de ezzel egy sokkal nagyobb fájdalomtól kímél meg a későbbiekben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top