Horoszkóp

Tudd meg, miért nem találod meg az igaz szerelmet – a csillagjegyed szerint!

Csalódások csalódást követnek, az igaz szerelem pedig mintha nagy ívben kerülne? Tudd meg, mi lehet a helyzet legfőbb oka a csillagjegyed szerint! 1. rész

Hiába állsz készen rá, csak nem akar jönni a nagy szerelem? Hibáztathatod a körülményeket is, de nem árt a lelked mélyére nézni, hogy megtudd, milyen tulajdonságod vagy szokásod állhat az útjában. A csillagjegyek ebben is segítenek.

Kos

A Kosoknak ritkán jön össze komoly, hosszú távú kapcsolat. Gyorsan kiábrándulnak, amit annak köszönhetnek, hogy valami rejtélyes okból kifolyólag annak ellenére választanak rossz partnert, hogy pontosan tudják, mit keresnek.

Bika

Mivel a fejedben pontos és kidolgozott kép él a tökéletes párról és a tökéletes párkapcsolatról, ezért ha a valóságban a dolgok nem úgy sülnek el, mint a képzeletedben, egyből továbbállsz. Adj teret a valódi dolgoknak is!

Ikrek

Imádod megmutatni a spontán és szórakoztató énedet, ám a mélyebb érzelmeidet már nehezedre esik kimutatni. Pedig ez a bizalom lehetne a kulcs egy tartós, mély kapcsolathoz.

Rák

A Rákok odaadók és szeretők, ám ezt ritkán mutathatják meg, hiszen mindig rossz alanyt választanak, aki egyáltalán nem értékeli őket.

Oroszlán

Az Oroszlán menekülőre fogja, ha úgy érzi, kiesett a kezéből a gyeplő, azaz: ha nincs a kapcsolat minden szeglete az irányítása alatt. Engedd el magad jobban!

Szűz

 A Szüzek – ahogy az életük már területein is – a párkapcsolatban is a tökéletességre törekszenek. Márpedig tökéletes emberi lény nem létezik. A lehető legjobb értelemben véve vidd lejjebb az elvárásaidat, hogy rád találjon a szerelem!

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top