Horoszkóp

Így viselkednek a csillagjegyek egy komoly kapcsolatban – 1. rész

A horoszkóp most újabb hasznos információkkal lát el: elárulja, melyik csillagjegy hogyan viselkedik egy komolyra fordult párkapcsolatban!

Már tudjuk, hogyan flörtölünk, és azt is, hogyan esünk szerelmbe a csillagjegyünk alapján. Most arra derítünk fényt a horoszkóp segítségével, hogy milyen az, ami mindezek után jön: vagyis hogy hogyan viselkedünk egy komoly kapcsolatban. 

Kos

Ha a Kosnak megtetszik valaki, nem habozik megtenni az első lépést. A kapcsolatban is szereti ő nyűgözni le a másikat. Ha egy Kos a párod, állandó meglepetésekre és új kalandokra számíthatsz!

Bika

Egy Bikával kapcsolatban lenni olyan, mintha kapnál egy testőrt, aki a lelki és testi épségedre is vigyáz. Mindent megtesz, hogy boldoggá tegye a másikat, ám makacs természete miatt sok türelmet igényel.

Így viselkednek a csillagjegyek egy komoly kapcsolatban - 1.rész

Ikrek

Ha egy Ikrek választása esett rád, azt hosszas mérlegelés előzhette meg, ők ugyanis nem telepszenek le akárki mellett! A kapcsolatban rengeteg nevetésre és izgalmas beszélgetésekre számíthatsz.

Rák

A Rákot könnyű elkápráztatni, hiszen a szeretet legkisebb kinyilvánításainak is örül. Ő maga is imádja kényeztetni a másikat, de hajlamos túlzásba is esni. Vigyáznia kell, nehogy kihasználják jóhiszeműségét.

Oroszlán

Az Oroszlán alaptermészetéből adódóan a domináns fél a kapcsolatban. Rengeteg új dolgot fog mutatni neked, valamint nagylelkűségét és humorát is élvezheted majd.

Szűz

Ahhoz, hogy a Szűz jól érezze magát egy kapcsolatban, éreztetned kell vele, hogy szükséged van rá. A Szűz jegy szülöttei biztosak magukban, ha úgy döntenek, hogy megállapodnak valaki mellett, az biztos, hosszú távra szól. Ezalatt pedig mindent beleadnak, hogy a kapcsolat jól működjön.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top