Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ragyogó lehetőségek várnak rád

Ezen a hétvégén lehetőséget kapsz arra, hogy rendbe tedd mindazt, amivel nem tudtál foglalkozni az elmúlt időszakban. Karácsony közeledtével a családi életedben, a párkapcsolatodban és a pénzügyekben is érdemes rendet raknod. Most kialakíthatod azt a tervet, amit érdemes követned, és amely segít neked abban, hogy valóban megoldd azokat a helyzeteket, amelyeket eddig csak tologattál magad előtt.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Felszabadít az a gondolat, hogy nem figyelnek rád! Úgy tűnik, hogy most mindenkinek sokkal fontosabb elintézendő ügyei vannak annál, mint hogy veled foglalkozzanak. Ez korábban bosszantott volna, és minden figyelmet magadnak akartál volna. Máskor talán jelenetet rendezel egy hasonló helyzetben, most azonban meglátod a helyzetben rejlő lehetőséget: bármit megtehetsz, bármit elintézhetsz, bármit megváltoztathatsz, és senki sem szól rád.

Bőség: A pénzedet szívesen szórod el butaságokra a hétvégén. Az pedig a jövő hét nagy meglepetése lesz, amikor a butaságokról kiderül majd, hogy egyáltalán nem is voltak olyan nagy butaságok. Igen, úgy tűnik, hogy most az is hasznossá válik, amit teljesen feleslegesen vettél meg.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Bár mostanában próbáltál mindent kontrollálni, és mindent kézben tartani, az ügyek nem feltétlenül alakultak úgy, ahogyan azt szeretted volna. A hétvégén próbáld meg az ellenkezőjét: ne irányítani akarj, pusztán adj tanácsot. Ne irányítani akarj, pusztán mondd el, te mit teszel ebben a helyzetben. A szerelmi életedre különösen igaz lesz ez a tanács: a párodat most nem szabad irányítanod. Neki egyszerre van szüksége a szabadságra és a tanácsaidra.

Bőség: Sikerül megoldanod egy olyan helyzetet, amelytől már régóta féltél. Már féltél egy ideje attól, hogy honnan lesz pénzed erre a kiadásra, de most könnyedén fedezni tudod azt, amiről korábban azt gondoltad, hogy megoldhatatlan. Érdemes a hétvégén minden ijesztő kiadással szembenézned, mert most mindegyikkel kapcsolatban lesznek jó ötleteid.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal mélyebben és sokkal erőteljesebben éled meg az érzelmeidet a hétvégén, ezzel nemcsak magadat leped meg, de másokat is. A meglepetés forrása az, hogy amiben eddig racionális voltál, abban most a szívedre hallgatva döntesz, a szíved azonban egyáltalán nem azt mondja, mint amire mások számítanak. Neked azonban fontos, hogy a szívedre hallgass, mert mások okos és logikus tanácsai teljesen falsnak bizonyulnak a szerelmi és kapcsolati kérdésekben.

Bőség: Egy régen kölcsönadott pénzösszeg könnyedén visszatérhet hozzád. Könnyen lehet, hogy most pont olyan helyről érkezik vissza ez a kölcsön, ahonnan már nem is számítottál rá. És az is lehet, hogy maga a kölcsönt visszafizető is meglepődik azon, hogy most képes rendezni ezt az adósságot. Ha eszedbe jut, hogy kik tartoznak neked, kérdezz náluk rá, kaptak-e mostanában váratlan összeget.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Több vagányságra van szükséged. Talán azt látod magad körül, hogy a bátraknak jobban alakulnak az ügyei, és ez valóban így is van. Szükséged van arra, hogy egy kicsit vagányabban, egy kicsit bátrabban állj hozzá a kapcsolatodhoz és a szerelmi életedhez. Az is fontos ugyanakkor, hogy ne keverd össze a bátorságot a butasággal vagy a vakmerőséggel. Nem kell fejjel a falnak rohannod, az nem a te stílusod. Ugyanakkor egy kis vagánysággal, egy kis merészséggel sokkal többet érhetsz el a hétvégén.

Bőség: Merészebben kellene a pénzügyeidet is intézned. Természetesen az óvatos pénzügyi döntéseknek is megvan a maguk haszna, és természetesen nem kell túlköltekezned. Mégis érdemes lenne most bevállalnod néhány olyan döntést, amelyeket máskor túl kockázatosnak ítélnél meg. Ne felejtsd el: kockázat nélkül nincs igazi nyereség.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az egyik pillanatban úgy érzed, hogy szárnyakat kaptál, és magasan a fellegekben szárnyalsz. A másik pillanatban azt éled meg, hogy nehéz kövek tartanak a földön, és képtelen vagy elrugaszkodni a rút valóságtól. A hétvégén ez a két érzés váltogatja magát benned. Neked pedig az a legfontosabb, hogy legyen elég erőd és türelmed mindig elfogadni azt az érzést, amit épp érzel. Ha a szárnyalást éled meg, bátran szárnyalsz. Ha azonban épp a földhözragadtság van napirenden, akkor azt merd megélni.

Bőség: Rád ragyog a szerencse a hétvégén. Pontosan egy nagy adag szerencsével és a véletlenek összjátékával most egy különleges lehetőséget kapsz meg. Egész nyugodtan mondj igent erre a lehetőségre. Ne utasítsd vissza, na szabadkozz, és semmiképp se kérj elnézést miatta azoktól, akik nem olyan szerencsések, mint te.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Egy kicsit kezdesz kiakadni a környezetedre. Úgy tűnik, hogy most mindenkinek van egy remek ötlete, tanácsa és javaslata a számodra. Ezeket azonban igen könnyedén úgy adják át neked, mintha utasítások lennének. Valamiért most mindenki azt hiszi, hogy belebeszélhet az életedbe. Te azonban ragaszkodsz az önállóságodhoz, az integritásodhoz, és persze ahhoz, hogy te magad hozd meg a döntéseidet. Most a szerelmednek sem kell hagynod, hogy irányítson téged.

Bőség: Ha már mindenki jobban tudja azt is, hogy mire és hogyan kellene költened, akkor jobban teszed, ha figyelmezteted az embereket arra, hogy nem ismerik olyan jól az életedet, mint azt gondolják. Könnyen lehet, hogy ők nem tudnak egy fontos részletet, ami mindent más színben tüntet fel.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Igazán felszabadít az a tudat, hogy sikerült megbeszélned valamit a szerelmeddel. Amilyen fontos volt ez a beszélgetés, mielőtt nem került rá sor, most olyan jelentéktelennek és magától értetődőnek tűnik. Tudod mit?  A hétvégén folytathatnád ezt a kommunikációs stílust. Most nyitottan és lazán mondj el minden olyasmit a szerelmednek, amit korábban adagoltál volna, és amit korábban csak mindenféle taktikai megfontolások és egyeztetések után mondtál volna el.

Bőség: Fontos, hogy a pénzügyeidet tartsd átláthatóan. Fontos, hogy ne akarj trükközni, és ne akard azt elérni, hogy a zavarosban halászhass. Minél előbb egyértelművé teszed, hogy milyen bevételekre számíthatsz még az idén, és minél előbb összeszeded a várható kiadásokat, annál hamarabb kapsz tiszta képet arról, hogy mi a valódi anyagi helyzeted.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szükséged van arra, hogy kimondd a nyilvánvaló dolgokat is. A hétvégén olyan erős benned a kommunikációs vágy, hogy mindenképp meg kell fogalmaznod az érzéseidet és a gondolataidat. A szerelmed azonban most egy kicsit zárkózottabb a szokásosnál. Ezt a látszólagos ellentmondást azzal oldhatod fel, ha megérted: nem kell mindent a szerelmednek elmondanod. Vele csak azt oszd meg, ami rá tartozik. Minden másra ott vannak a barátnőid és a családtagjaid.

Bőség: Úgy tűnik, hogy most segítségre szorulsz anyagilag. Érdemes ezt időben felismerned, és érdemes időben segítséget kérned. Ezzel megelőzheted azt, hogy igazán elmélyedjen ez a válság. Ha most kérsz segítséget, elég lesz néhány jó tanács és egy ígéret arra, hogy ha kell, kisegítenek az anyagi nehézségből a szeretteid. Ha sokat vársz, akkor kétségbeesésedben nagyobb adósságokba verheted magadat.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: A hétvége felszabadító erővel hat rád. Úgy érzed, mintha valaki egy óriási követ emelne le a mellkasodról. Ez a kő eddig majd összenyomott, most azonban végre fellélegzel, és sokkal felszabadultabban tudsz jelen lenni valamennyi kapcsolatodban. Elsősorban a hivatásoddal és a szerelmi életeddel kapcsolatban éled meg ezt a felszabadulást. Végre lesz időd arra, hogy olyan sokat legyél a szerelmeddel, amilyen sokat csak akarsz. Ráadásul mindezt végre lazán és felszabadultan teheted meg.

Bőség: Most könnyedén megérted, hogy az igazi karácsonyi ajándék nem az, amiért sok pénzt adtál ki, hanem az, amit szívből és szeretettel adsz. Az pedig egy pluszpont, ha a két kezeddel készíted el ezt az ajándékot. Lehet, hogy most kellene mindenkinek készítened valamilyen apróságot sajátkezűleg. Vagy legalábbis valamilyen kézműves dolgot vehetnél.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A szerelem érzése magabiztosan és megállíthatatlanul érkezik meg hozzád. Úgy érzed, hogy most képes lennél szerelmes lenni bárkibe, és ez nagyjából igaz is. Most nemcsak egy emberbe szerethetsz bele, de beleszerethetsz egy gondolatba, egy ügybe, egy programba, egy tevékenységbe. Különösen igaz ez akkor, ha már egy boldog párkapcsolatban élsz. A párodnak most a legnagyobb konkurencia egy nemes ügy vagy egy igazán izgalmas program lesz, nem pedig egy másik ember.

Bőség: Költsd bátran a pénzedet, mert most olyan, mintha egy végtelen pénzáramlat haladna át a pénztárcádon. Amennyit elköltesz annyi, vagy egy kicsivel több vissza is érkezik hozzád. Ez pedig különösen karácsony előtt jól jön, nem igaz? Fontos, hogy tudd: ez csak a vásárlásokra igaz. A kölcsönadásra nem.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos, hogy felismerd: a szerelmi életedben egy hatalmas gyógyulás ment végbe az elmúlt időszakban. Hogy őszinték legyünk, volt egy csomó görcsöd, félelmed és tévedésed az elmúlt hónapokban. Mostanra azonban minden kitisztult és letisztázódott. Érdemes lenne ezt tisztáznod magadban, és érdemes lenne tudatosan is tiszta lapot nyitnod a hétvégén. Erre a tiszta lapra hamarosan újra egy csodálatos szerelmi történet íródik. Ehhez azonban valóban tiszta lapra van szükséged.

Bőség: Rengeteg pénzügyi döntést hoztál az idei évben, és rengeteg mindent megtanultál. Ez a sok tanulás, ez a sok intézkedés most hozta meg a gyümölcsét, és most kezd beérni mindaz, amit eddig tettél. Még egy pár napot kell várnod ahhoz, hogy valóban elkezdjen áramolni hozzád az a bőség, amelyet megteremtettél magadnak.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan keveset kell tenned azért, hogy a szerelem ismét fellángoljon a lelkedben. Olyan keveset kell tenned azért, hogy felismerd, igenis képes vagy a szerelemre, a  szenvedélyre, a lángolásra ugyanúgy, ahogy kamasz korodban is képes voltál rá. Ezt csak azért fontos tisztáznod, mert az utóbbi időkben kezdted úgy érezni, hogy érzéketlen és zárkózott lettél. Egy olyan időszakon vagy túl, amikor a bezárkózásra a belső átalakulásod miatt volt szükséged. De ennek lassan vége lesz.

Bőség: Sokkal több pénzed van, mint ahogyan azt gondoltad volna. Na jó, lehet, hogy a pénzed számszakilag pontosan annyi, mint amennyit gondoltál. Inkább úgy fogalmazok, hogy a vásárlóereje nagyobb, mint ahogy gondoltad. Nyugalom, karácsonyra mindenkinek be tudod szerezni és el tudod készíteni azt, aminek igazán örül majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top