Horoszkóp

Így viselik a szomorúságot és a gyászt a csillagjegyek – 2. rész

Ismerd meg még jobban magad és a körülötted lévőket a horoszkóp segítségével! Most arról árulkodik, hogyan viseljük a szomorúságot vagy a gyászt.

Mérleg

A Mérlegek még akkor is próbálják az arcukra erőltetni a mosolyt, mikor belül mély szomorúságot éreznek. Az igazság az, hogy semmi kedvük nincs ilyenkor a társasághoz.

Skorpió

A Skorpiók rosszkedvűsége sajnos agresszív, kegyetlen formában csapódik le a környezetükön. A sötét gondolataik szinte az őrületbe kergetik őket. Bár nehéz a támaszuknak lenni, érdemes nagyon odafigyelni rájuk!

Nyilas

A könnyed és kellemes Nyilas önmaga sokkal komolyabb verziója lesz, mikor bánat éri. Letargikussá és szorongóvá válik. Nem ritka az sem, hogy tudatmódosító szerekkel próbálja csillapítani a szomorúságát.

Így viselik a szomorúságot és a gyászt a csillagjegyek - 2. rész

Bak

A Bakok esetében a szomorúság egyet jelent a reményvesztéssel. Ha egy Bak letört, minden motivációját és érdeklődését elveszíti, nem látja az értelmet azokban a dolgokban, amikkel egyébként foglalkozik.

Vízöntő

A Vízöntő próbálja ugyan leplezni a bánatát, végül inkább magába fordul, és elszeparálja magát a külvilágtól.

Halak

 Ha a Halak jegy szülötteit szomorúság éri, azt tragikusan fogják fel: úgy hiszik, mindig velük történik rossz, és az életükön átok ül. Ezek a gondolatok azonban csak még több szorongást szülnek.

 A horoszkóp 1. részét itt találod!

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top