Horoszkóp

Ilyen anyuka válik a csillagjegyekből – 2. rész

Szigorú, babusgató, tyúkanyó vagy barátnő – a horoszkópodból kiderül, milyen típusú anyuka vagy!

Mérleg

A művészi hajlammal, végtelen türelemmel és jó modorral megáldott Mérleg, egyszerre szuper példakép és közeli barát a gyermeke szemében. A Mérleg anyuka a legjobbat akarja a csemetéje számára, és mindig ügyel rá, hogy a gyerek két lábbal a földön járjon.

Skorpió

A Skorpió anyukában tombol a birtoklási vágy, valóságos anyatigrisként óvja a gyermekét minden veszélytől és szomorúságtól. Egészen extrém magasságokig képes elmenni, hogy boldoggá tegye a szeme fényét.

Ilyen anyuka válik a csillagjegyekből – 2. rész

Nyilas

A nyitott Nyilas anyaként szabad szellemben neveli a gyermekét: szeretné, ha a gyerkőc már kiskorától minél több kultúrát és embert megismerne. Arra azonban ügyelnie kell, hogy lelkesedését ne erőltesse a gyermekére.

Bak

A Bak anyuka bár kívülről hidegnek és szigorúnak látszik, valójában végtelenül kedves és törődő. Nagyon tudatosan neveli a gyerekét, ám vigyáznia kell, nehogy túl szigorú legyen, hogy ne váljon lázadó a csemetéjéből!

Vízöntő

A Vízöntő édesanyaként játékos és barátságos, remek érzéke van a gyerek szórakoztatásához. Tanácsadásban is profi, ám hangulatváltozásaira jobban kell figyelnie, mert negatívan érinthetik a kicsit.

Halak

A Halak anyuka liberálisan, hatalmas szeretettel és odaadással neveli gyermekét. Fontos számára, hogy csemetéje művelt legyen, de nem mint egy könyvmoly: a kultúra minden szegletét megismerteti vele.

A horoszkóp első részét itt találod!

Sunsigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top