Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: A szeretet valóban mindent legyőz?

Karácsony közeledtével egyszerre válik kérdéssé, hogy milyen mélyek az érzelmeid, és az is, hogy milyen mély a pénztárcád. A legszívesebben most mindenkit megszeretgetnél, és mindenkinek adnál még egy esélyt, még annak is, aki ezt egyáltalán nem értékeli. Ami pedig a pénzt illeti, azt most a legszívesebben szétszórnád adományok formájában a – szerinted – rászorulóknak.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A szomszéd kertje mindig zöldebb alapon most arra vágysz, ami nem a tiéd, hanem a másé. Fontos, hogy értsd jól ezt a vágyat: az, hogy a másé megtetszik, nem azt jelenti, hogy azt meg kell szerezned, hanem azt, hogy abból érdemes inspirációt merítened. Miért ne lehetne neked ugyanolyan jó, vagy még sokkal jobb, mint annak, akinek a párkapcsolata, családi boldogsága, karácsonyi tervei megtetszettek neked.

Bőség: Szívesen cserélnél valaki mással a pénzügyekben is, pedig talán tudnod kellene, hogy milyen sokan vannak, akik meg veled cserélnének. Ha meghallgatod, hogy mások hogyan látnak téged, hogyan látják az életedet, az anyagi helyzetedet, könnyen felismerheted, hogy valójában nem is olyan rossz a helyzet. Lehet, hogy meglep téged, de sokan vannak, akik pontosan tudják, hogy mit kellene tenned.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A túlzott kontrollmániád nem tesz jót a kapcsolatodnak a hétvégén. Érdemes lenne most egy kicsit nagyobb lazaságot megengedned a szerelmednek és önmagadnak is. Most mindkettőtöknek több szabadságélményre, több önállóságélményre van szüksége. Ezt pedig akkor kaphatjátok meg, ha te tudsz lazítani, és ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy mindent neked kell felügyelned.

Bőség: Jót tenne a pénztárcádnak, ha egy kicsit nagyobb lazasággal állnál hozzá a dolgokhoz. Jót tenne, ha nem akarnál feltétlenül mindenki helyett megoldani mindent. Vannak körülötted néhányan, akiknek most azt kell megtapasztalniuk, hogy ők egyedül is meg tudják oldani a karácsony finanszírozását. Ezt pedig csak akkor tudják megtenni, ha te nem akarsz helyettük fizetni.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ideje elővenned a legszebb télikabátodat a szekrényből, és magadra öltened a legszebb mosolyodat. Eljött ugyanis a téli flörtök ideje a számodra. (Igen, a tél is lehet a flörtölés évszaka.) Ezek a flörtök az önbizalmad megerősítését szolgálják, azt, hogy észrevedd: sokkal vonzóbb vagy, mint amilyennek hiszed magadat. Ezek a flörtök azt a célt szolgálják, hogy újra észrevedd, milyen csodálatos, vonzó, szeretetteli és izgalmas személyiség vagy.

Bőség: Mindig szeretnél elérni valami jobbat, szebbet, nagyobbat, és mindig azt hiszed, hogy ehhez komoly anyagi forrásokra van szükséged. Az igazság azonban az, hogy a komoly anyagi források helyett valójában csak a szándékod komolyságára van szükséged. Arra, hogy végleg és komolyan letedd a voksodat egy-egy döntés, egy-egy vállalás, egy-egy elhatározás mellett.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy a szerelmi életed egy felfelé emelkedő, egyre erősödő spirálba került. Mintha az energiák folyamatosan felfelé vezetnének téged, mintha folyamatosan egyre jobbá és jobbá válna a kapcsolatod a szerelmeddel. A hétvégén könnyedén kapcsolódtok össze, és igazán könnyedén értitek meg egymást. Ez a harmónia pedig alkalmassá teszi a helyzetet arra, hogy végre feloldjátok az elmúlt hetek feszültségeit.

Bőség: Eljött az ideje annak, hogy a kezedbe vedd az anyagi ügyeid és a pénzzel kapcsolatos helyzeteid irányítását. Eljött az ideje annak, hogy ne hagyj mindent mindig másokra, és ne másoktól várd a megoldást. Lehet, hogy amikor arra vársz, hogy majd valaki más kisegít téged, akkor pont annak a lehetőségét engeded el, hogy te magad jól megoldd ezt a bonyodalmat.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem vagy kész arra, hogy az életedbe belépjen a szerelem, és ha kapcsolatban élsz, akkor talán azt érted meg nehezen, hogy mit keres a szerelmed az életedben. Úgy tűnik, hogy túl bizonytalan vagy a szerelemben, és valójában pont azt kellene megértened a hétvégén, hogy a szerelemhez nem kellenek racionális okok. Sőt! A szerelemhez nem kell szépség. Ha megérted, hogy a szerelem két lélek összekapcsolódása, máris megérkezik a szerelem a világodba.

Bőség: Szerencsésnek mondhatod magad, hiszen az anyagi ügyekben egész hétvégén váratlan fordulatok és szerencsés véletlenek segítenek. Ha pedig mindez nem lenne elég, most azt is észreveheted, hogy milyen sokan vannak körülötted, akik folyamatosan abban segítenek, hogy neked könnyebb dolgod legyen. Most jut valahonnan elég a váratlan, karácsonyi, szilveszteri kiadásaidra is.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Folytonos problémamegoldó üzemmódban vagy a barátnőid életében, és ezt a gondolkodásmódot talán a kelleténél könnyebben hozod át a saját életedbe is. A hétvégén érdemes minden felmerülő nehézséget, gondot és vitatémát megvizsgálnod: ezek vajon tényleg a tieid-e, tényleg olyasmik-e, amelyek a ti kapcsolatotokban keletkeztek, vagy inkább olyasmik, amiket másoktól vettél át, és amikhez nem kellene kapcsolódnotok.

Bőség: Akinek néhány szóval nem vagy képes elmagyarázni, hogy hogyan kellene bánnia a pénzzel, annak nem érdemes hosszas kiselőadásokat tartanod sem. Nem érdemes azzal fárasztanod magadat, hogy olyanoknak magyarázol a pénzügyekről, akik szemmel láthatóan oltva vannak a téma ellen. A legjobb megoldás most is az, ha megengeded másoknak, hogy butaságot csináljanak.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha úgy érzed, hogy a szerelmeddel már mindent megtettetek, amit meg tehettetek, könnyen csaphat át unalomba a kapcsolatotok. Ahhoz, hogy ezt megakadályozd, érdemes már most elkezdened a megelőző lépések kidolgozását. Érdemes most elkezdened kitalálnod, hogy hogyan tehetitek még izgalmasabbá a kapcsolatotokat. Lehet, hogy a hétvégén érdemes új élményeket szereznetek, és új helyzetekben kipróbálni magatokat.

Bőség: Fontos, hogy tudd: vannak körülötted olyanok, akiknek pénzre van szükségük karácsonyig, és akik lassan már csak tőled várhatnak segítséget. Természetesen fontos, hogy felismerd azt, hogy kik ezek, és talán az is szükséges, hogy pénzt adj nekik. De a legjobb az lenne, ha olyan lehetőséghez segíthetnéd őket, amely megakadályozza, hogy legközelebb megszoruljanak anyagilag.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mi a legfontosabb dolog a számodra a szerelemben? Mi az, amitől tudod azt, hogy valóban, mélyen szeretnek? Fontos, hogy te magad és a szerelmed is tisztában legyetek mindkettőtök szeretetnyelvével, azzal a móddal, ahogy megértitek a szeretetet, és ahogy szeretitek kimutatni a szeretetet. A hétvége abban segít benneteket, hogy újratanuljátok a saját szeretetnyelveteket és egymás szeretetnyelvét is.

Bőség: Mindig túl akarod teljesíteni a feladataidat anyagilag. Ez azzal is jár, hogy mindig több kiadásra készülsz, és így a hétvégén könnyen képződhet egy kis többleted. Ezt érdemes okosan használnod. Érdemes úgy elköltened, hogy minden egyes fillérrel élményt szerezz magadnak és a családodnak is. Karácsonykor a leginkább közös élményekre, az egymástól kapott szeretetre van szükségetek. Ezt pénzzel nem tudjátok megvenni, de olyan helyzeteket tudtok “vásárolni”, amelyek segítenek ennek a megtapasztalásában.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Nagyon szeretnéd, hogy megszülessen benned a rend, annak a rendnek a nyugalma, hogy tudod, ki a párod, tudod, ki a szerelmed, tudod, kinek tartozol felelősséggel, és tudod, ki az, akivel vállvetve harcolhatsz. Ez a tudás hamarosan meg is érkezik a fejedbe, és teljes nyugalom tölt el annak ellenére, hogy érzed: ez a tudás rengeteg újdonságot, rengeteg új tervet tartogat neked. Az pedig nem biztos, hogy a párod, a környezeted örömmel fogadja majd az újításokat.

Bőség: Érdemes lenne átbeszélned a pénzügyeidet egy szakemberrel. Érdemes lenne olyan befektetéseket, megtakarítási formákat keresned, amelyek sokkal testhezállóbbak hozzád, mint a jelenlegi megoldásod. Könnyen tapasztalhatod azt, hogy a lehetőségek nem olyan nagyok körülötted, mint ahogyan szeretnéd. Ezen segíthet az, ha újragondolod a megtakarításaidat és azt a módot, ahogyan félreraksz a pénzedből.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Van benned egy olyan tévedés, hogy a szerelem olyasmi, ami magától születik, és nem múlik el soha. Könnyen lehet, hogy a szerelmedben is ott van ez a félreértés, és az is könnyen lehet, hogy emiatt mostanában kezd a kapcsolatotok laposodni. Nem az a megoldás, hogy görcsösen elkezditek keresni a régi tüzet, hiszen annak már tovább kellett érnie, fejlődnie bennetek. Ehelyett azt vizsgáljátok, hogy most milyen tud lenni a szerelmetek, most milyen a tüzetek.

Bőség: Figyeld meg, mi az, amire szívesen és könnyedén költesz pénzt. Mi az, amit szívesen szerzel meg magadnak, akkor is, ha ez anyagi áldozattal jár. Azzal, ha ezt megérted, azzal, ha ezt megfigyeled magadban, máris közelebb jutsz ahhoz, hogy megtaláld a boldogságodat. A pénz nem boldogít, az igaz, de a hétvégén megértheted azt, hogy milyen fontos jól, a saját és mások boldogsága érdekében elköltened a pénzedet.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Néha azt érzed, hogy elbeszéltek a szerelmeddel egymás mellett. Talán olyan érzésed is van, hogy ő teljesen összefüggéstelen mondatokat mond neked. Meg persze az is lehet, hogy ő érzi azt: te mondasz teljesen összefüggéstelen mondatokat neki. A hétvégén érdemes a kommunikációtokra figyelnetek, és érdemes ezt javítanotok. Paradox módon ennek talán az a módja, ha sokat hallgattok együtt, ahelyett, hogy beszélni akarnátok.

Bőség: Fontos, hogy felismerd: a pénzügyekkel kapcsolatban a tervezés, az előregondolkozás olyasmi, ami nem zár börtönbe, épp ellenkezőleg, ez az, ami felszabadít. A hétvégén megértheted, hogy a pénzzel csak az bánhat igazán spontánul, akinek megvan az a keretterve, amelyhez egyébként tartja magát. Neked már van ilyen pénzügyi terved? Ha nincs, akkor még karácsony előtt remek lehetőséged adódik arra, hogy kidolgozd ezt.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelem, a boldog párkapcsolat gyógyít. Épp ezért van rá szükséged, hiszen egy párkapcsolatban megnézheted magadat, az egész világodat a párod szemében, a szerelmed szűrőjén átengedve. Fontos, hogy megértsd: az univerzum, a csillagok pontosan ezért vezérlik melléd a párodat. Ha most még nincs párkapcsolatod, érdemes készülnöd, mert hamarosan betoppan az a gyógyító ember, aki meg tudja mutatni neked, hogy milyen csodálatos, szép és vonzó ember vagy.

Bőség: Attól kapsz anyagi segítséget, akitől erre a legkevésbé sem számítottál volna. Lehet, hogy most meg szeretnéd jegyezni őt, és arra gondolsz: ezt neki mindenképp visszaadod majd. De erre nem lesz lehetőséged. Ahelyett, hogy neki akarnád visszaadni, inkább azt határozd el, hogy észreveszed: kit küld az univerzum azért az utadba, hogy neki add meg azt a támogatást, amit most te is megkaptál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top