Horoszkóp

Te tudod, mit jelent a szerencseszámod? Most kiderül!

A számok mögött az idők során mindig tulajdonítottak valami szimbolikus jelentést. Most megtudhatod, mit szimbolizál a te szerencseszámod!

 1.

Az 1-es szám szimbolikája meglehetősen sokrétű: új lehetőségeket, tiszta lapot és jó szerencsét társítanak hozzá. 

2.

A 2-es szám arra emlékeztet, hogy bármihez hozzáférhetünk a világon, amihez csak szeretnénk. A dualitás szimbólumaként a bölcsességet és a harmóniát is magában hordozza a 2-es szám.

3.

A 3-as számot rengetegen választják szerencseszámnak – nem csoda, hiszen már az ókori kultúrákban is szerencsét és hatalmas energiákat tulajdonítottak neki.

Te tudod, mit jelent a szerencseszámod? Most kiderül!

4.

A 4-es számot válaszd szerencseszámnak akkor, ha stabilitást szeretnél az életedben. Például ha új házat vásárolsz, érdemes erre a számra fókuszálni – már az egyiptomiak is védelmező erőt láttak a 4-es számban.

5.

Az ókori Kínában az 5-ös számhoz az öt áldást társították: békét, jólétet, egészséget, szerencsét, életet. 

6.

A 6-os számot a Vénusz bolygóval, a szenvedéllyel, a szerelemmel és a harmóniával hozzák összefüggésbe. Ha a párkapcsolatodban elkelne egy kis szerencse, gondolj a 6-os számra!

7.

A 7-es számra azóta tekintenek mágikus szerencseszámként, mióta világ a világ. De nem csak a szerencse, a bölcsesség és a magasabb fokú tudás szimbóluma is.

8.

A 8-as számot alakjából kifolyólag a végtelennel, az örökléttel asszociálják. Az örök változást, a körforgást és az újjászületést szimbolizálja.

9.

A 9-es szám a visszatérés szimbóluma. Akkor hívd segítségül, ha nem találod magad, vagy inspirációra lenne szükséged.

 SunSigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top