Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen típusú pasi jön be neked – 1. rész

Ha szereted a horoszkópot, tuti a szerelmi életedhez is segítségül hívod néha a csillagokat! Lássuk, milyen számodra az álompasi a horoszkópod alapján!

Kos: a játékos

Mivel hozzászoktál, hogy minden társasjátékot és sportversenyt te nyersz, olyan férfi kell melléd, aki fel tudja venni veled szemben a kesztyűt! Csak egy igazi, hatalmas képzelő- és tetterővel megáldott kalandor maradhat izgalmas a számodra.

Bika: a kocka

Melléd egy higgadt, nyugodt pasi való, akinek lenyűgöző az intelligenciája – legalább annyira, mint a tiéd! Az sem árt, ha jól áll neki a szemüveg.

A csillagjegyed elárulja, milyen típusú pasi jön be neked - 1. rész

Ikrek: a hideg-meleg

Mivel te is egyszer az egyik, egyszer a másik arcodat mutatod, a párod is jó, ha hasonló karakter: nem bánod, ha néha hűvös és arrogáns, néha pedig édes és kedves.

Rák: a szuperédes

Sokszor megbántottak már, ezért most már nagyon véded a szíved. Épp ezért való hozzád egy szuperédes fiú, aki szeret, megbecsül és törődik veled.

Oroszlán: a támogató

Te állandóan a középpontba kerülsz, és ezt bizony nem sok férfi bírja elviselni. Találd meg azt, aki képes támogatni, és hagyni, hogy tündökölj!

Szűz: a feminin

Hajlamos vagy nagyon ráfeszülni a dolgokra, ezért olyan pár illene hozzád, aki képes lelazítani téged egy picit! Egy szabad szellemű férfi, aki a női oldalával is harmóniában él, remekül passzolna hozzád!

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top