Horoszkóp

A csillagjegyed megmondja, mi legyen az újévi fogadalmad!

Nem tudod, mi legyen az újévi fogadalmad? Tűzz ki célokat 2017-re a csillagjegyed segítségével! Ha eddig is tudtál azonosulni a horoszkópoddal, akkor ezek a fogadalmak garantálják majd a sikeres és boldog évet. Miért ne adnál nekik egy esélyt?

Kos

 Itt az ideje, hogy jobban odafigyelj az időbeosztásodra! Eddig gyakran érezhetted úgy, hogy kicsúszik az idő a kezed közül, és állandó rohanásban élsz, de ennek most véget vethetsz, ha pontosabban és precízebben beosztod az idődet. Első lépésként ne felejts el órát hordani!

Bika

A hatalmas szíved állandóan arra késztet, hogy mások és a világ problémáin agyalj, de jövőre próbálj inkább befelé figyelni, több időt és energiát áldozni a saját magad jólétére! Relaxálj, meditálj, jógázz – akár minden nap!

A csillagjegyed megmondja, mi legyen az újévi fogadalmad!

Ikrek

Te egy igazi társasági lény vagy, de a felszínes csevejek helyett fogadd meg inkább, hogy a mélyebb kapcsolataidat ápolod! Ne hanyagold el a legjobb barátaidat és a családodat – szervezz minél több közös programot, és hívd fel őket legalább hetente!

Rák

Mivel nagyon érzelmes típus vagy, az érzelmeid gyakran teljesen elvakítanak. Próbálj csökkenteni az erejükön, ne hagyd, hogy az utadba álljanak! Például hiába érzed magad levertnek, akkor se gubózz be: menj el arra az állásinterjúra, vagy mondj igent arra a randira! Meg tudod csinálni!

Oroszlán

Oroszlánként szétfeszít a versenyszellem, de jövőre ne másokat akarj legyőzni, hanem saját magadat! Vesd bele magad egy olyan kihívásba, amivel fejlesztheted magad, például olvass vagy eddz többet.

A csillagjegyed megmondja, mi legyen az újévi fogadalmad!

Szűz

Maximalizmusod miatt hajlamos vagy csak a munkádra koncentrálni. 2017-et szenteld a munka és a magánélet egyensúlyba hozásának. Ne túlórázz annyit, tölts több időt a hobbijaiddal és a barátaiddal!

Mérleg

Mivel a sok programod miatt alig vagy otthon, meglehet, hogy a lakásodra ráférne egy alapos takarítás és rendszerezés! Nézd át a gardróbod, gondold újra a berendezést – a lelkedre is jó hatással lesz egy nagytakarítás.

Skorpió

A Skorpió hölgyek tudják, hogyan tartsák a dolgokat az irányításuk alatt és azt is, hogyan őrizzék meg a tüzet. Tudod, hol veheted igazán nagy hasznát ezeknek a tulajdonságoknak? Hát a konyhában! Kísérletezz új receptekkel, technikákkal, mert született tehetség vagy.

Nyilas

2017 a romantika éve számodra. Akár már megtaláltad életed párját, akár még keresed, nyisd ki a szíved a szerelem felé! Nem kell, hogy mindent feláldozz a szerelem oltárán, de fontos, hogy szeretve érezd magad, és te is gondoskodást mutass a másik felé.

A csillagjegyed megmondja, mi legyen az újévi fogadalmad!

Bak

A precíz és ambiciózus éned mellett engedj teret a laza önmagadnak is! Szórakozz többet, hiszen eddig csak hajtottál és hajtottál. Mivel remek házigazda vagy, hívd át többször a barátaidat – miért ne állhatna az év 12 hónap ünneplésből?

Vízöntő

Vízöntőként lételemed a szórakoztatás és a társaság, de így könnyen elvesztheted saját magad. 2017-ben legalább havonta egyszer szentelj egy napot magadnak: maradj otthon, olvass, pihenj, anélkül, hogy bárkit le kéne nyűgöznöd.

Halak

 Halakként imádsz álmodozni, ám itt az ideje, hogy az álmokból valóságot építs: tervezd meg álmaid utazását, spórolj, készülj, ötletelj. Egy valóságos kaland megélése jót fog tenni a személyiségednek és a karrierednek is.

 Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top