Horoszkóp

Horoszkóp: januárban lelkünk csordultig lesz szeretettel

A Vénusz és a Neptunusz együttállása miatt varázslatosnak érezhetjük ezt a hónapot, amikor lelkünk csordultig lesz szeretettel.

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre őrült helyzet. Próbálj meg egyértelműen viselkedni, így elkerülheted, hogy a kedvesed bizonytalanná váljon, esetleg úrrá legyen rajta a féltékenység. A munkában nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Előfordulhat, hogy a felettesednél húzhatod ki a gyufát, aki miatt aztán olyan szorongóvá válhatsz, hogy nehezen jöhet álom éjszakánként a szemedre.

 

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is megtörténhet, hogy olyan pénzkereseti forrásra nyílik lehetőség, amely nem tartozik a szabályos, tiszta dolgokhoz, és amelyre ha fény derül, nagy bajba kerülhetsz. Ezért lenne fontos, hogy az élet több területén betartsd a szabályokat, így elkerülheted a veszteséget vagy a kellemetlen helyzeteket. A házasságokban, régi együttélésekben társad anyagi helyzetében történő változások jó hatást gyakorolhatnak kettőtök viszonyára.

 

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Balesetveszélyesebb ez a hónap, amikor talán még egy kenőkéssel is megsebesítheted magad. Ezért nézz a lábad elé, és ne rohanj, ne kapkodj. Az év eleji fogadkozásnak azért nincs most értelme, mert minden egészen másként alakulhat, mint ahogyan azt most látod, gondolod. Ha kölcsönre lenned szükséged, akkor ezt ne most vedd fel, mert nagyon nehezen tudod majd törleszteni. A megélhetésben több dolog alakul a kedved szerint.

 

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az a csoda is megtörténik, hogy azokban a párkapcsolatokban amelyben nem volt eddig minden fenékig tejföl, most úgy változnak a dolgok, hogy ettől boldognak és elégedettnek érezheted magad. A munkahelyeden elképesztő helyzet jöhet létre, amikor nem szabad kétségbeesned, mert minden képlékeny, minden változni fog a későbbiekben. A párkapcsolatokat a féltékenység érzése teheti bonyolultabbá, szakításveszélyessé!

 

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Olyan nagyon sok kedvet nem érzel a munkához, de kénytelen vagy dolgozni, és nagyon odatenni magad, mert talán nem tudod, de a hátad mögött többen vannak, akik nagyon szívesen a helyedbe lépnének. Külfölddel kapcsolatban olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt hirtelen nem is tudod, hogy mi lenne a helyes cselekedet. Kedvez az idő költözésnek, a ház körüli munkáknak. Kolléga viszont az agyadra mehet.

 

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely elveheti az energiádat, erőtlenné válhatsz miatta. Szedd össze magad, és ha kell, akkor összeszorított foggal tedd azt, amit kell. A szerelmi kapcsolatokban válságos helyzet ütheti fel a fejét, és kevés az esélye a folytatásnak. De ne keseredj el. Ennek a kapcsolatnak lejárt az ideje, nincs értelme tovább folytatni. A munkában több feladat szakadhat a nyakadba.

 

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A házasságokban, régi együttélésekben minden azon múlik, hogy mennyire vagy elfogadó. A társad olyan dolgokra ragadtathatja magát, amelyek bátran nevezhetők elképesztőnek, és amelyet te, ha akarsz, akkor nagyon jól kezelhetsz. A munkahelyeden nagyobb népszerűségnek örvendhetsz, még az is lehet, hogy utálatos kolléga olyan kedvesen viselkedik, hogy te egyik ámulatból a másikba eshetsz. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj.

 

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A szerelem istenasszonyának figyelmét élvezheted. Ami azt jelenti, olyasvalaki iránt lobbanhat lángra a szíved, akiről ezt talán sohasem gondoltad volna. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt olyan áldozatot vállalhatsz, ami nem lesz könnyű, de csemetéd későbbi sikereinek ez lehet a záloga. Olyasvalakivel hozhat össze most a sors, akit akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

 

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy olyan dologról beszélj, amely talán már jó ideje foglalkoztat. Ragyogóan képviselheted most a saját érdekeidet, ezért a legkényesebb témával bátran hozakodj elő, mert most minden problémát rendezhetsz. Pénzügyek terén olyan nehézség adódhat, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Nagyon fontos, hogy betartsd a szabályokat, mert a szabálytalanság is sok pénzt húzhat ki a zsebedből.

 

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is lehet, hogy egy vírus ágynak dönthet. Az egészséged megőrzése legyen most a legfontosabb. Tudomásodra juthat egy olyan titkok, amelynek birtokában előnyös helyzetbe kerülhetsz. Hiszen olyasmi juthat a tudomásodra, amelyet a magad hasznára fordíthatsz. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Olyasvalaki bukkanhat fel váratlanul a színen, akitől még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak.

 

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik annyira irigyek lehetnek rád, hogy talán képesek lennének megfojtani egy kanál vízben. De az is lehet, hogy olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt feszültebbé válhatsz. Ne izgulj, a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan az most látszik. Valakiről olyan dolog derülhet ki, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz, mert ezt róla sohasem gondoltad. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is lehet, hogy fülig szerelmes leszel. Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A munkahelyeden több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Remek lehetőséget kínálhat a sors arra, hogy a feletteseddel olyan dolgokról folytass megbeszélést, amely számodra nagyon fontos. Váratlan kiadásra kerülhet sor, amely miatt azért nem kell idegeskedni, mert nem tehetsz ellene semmit sem.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top