Horoszkóp

Ezt tartogatja 2017 a számodra, ha Bak vagy

Régóta várt békét, harmóniát, sőt még házasságot is hozhat 2017 a Bak csillagjegyben születettek számára!

 Ha Bak a csillagjegyed, idén végre mindenre lesz időd! A tempó lassúnak tűnhet, de te ezt nem bánod – végre ráérzel, hogyan élvezz ki minden pillanatot. Most kiderítheted, mi vár még rád 2017-ben.

Szerelem

A kapcsolataidban nagy hangsúlyt kapsz te magad. A párkapcsolatodban nemcsak a másik hibáit kell elfogadnod, hanem a saját hibáidat is ideje megszeretned. A szerelmek még komolyabbá válhatnak, és ha a gyerekvállalás nem is kerül idén középpontba, a házasságot talán fontolóra veszitek.

Ezt tartogatja 2017 a számodra, ha Bak vagy

Ha szingli vagy, 2017 kiváló időszak, hogy elkezdj kiépíteni egy kapcsolatot. Ez azzal is jár, hogy többet foglalkozz magaddal, hogy megismerd és megszeresd magad!

Karrier, pénzügyek

Az életed a munka körül forog majd idén. Valamiért a fejedbe veszed, hogy ki akarnak rúgni, amivel csak feleslegesen idegesíted magad. Valójában még a kreatívabb ötleteidet is jobban értékelhetik. A pénzügyeidet illetően továbbra sem kell aggódnod, ám nem árt egy kis takarékoskodás sem.

Egészség

 Az egészségi állapotod néha egy hullámvasútra emlékeztet majd: néha teli leszel energiával, máskor úgy érezheted, mintha kiszipolyoztak volna. Ezért próbálj rendszerességet vinni a napjaidba: mindig figyelj, mit eszel, és az edzést se hanyagold, máskülönben könnyen magadra szedhetsz pár kilót!

Sunsigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top