Horoszkóp

3 ok, amiért a Vízöntő a legbonyolultabb szerető a csillagjegyek között

A csillagok most segítenek, hogy jobban megérthesd a hónap szülötteit, a Vízöntőket!

 A Vízöntőkről fontos tudni, hogy uralkodó bolygójuk a Vénusz – ez magyarázza, miért érzik magukat különlegesebbnek az átlagnál. Most azt is kiderítheted, mi teszi őket a legkomplikáltabb szeretőkké a csillagjegyek között!

3 ok, amiért a Vízöntő a legbonyolultabb szerető a csillagjegyek között

1. Nem titkolóznak

Ha igazán beleszerettek valakibe, azt nem rejtik véka alá – még ha nem is szavakkal, hanem inkább fizikai vonzalmuk kimutatásával teszik is világossá. A Vízöntők igazi felfedezők, akik minden részedet fel akarják térképezni, hogy aztán maguk rakosgathassák össze a puzzle darabjait.

2. Lázadók

A Vízöntők általában olyat választanak rajongásuk tárgyául, aki hozzájuk hasonlóan szereti az extremitásokat. A lázadó jellemük a kapcsolat definiálásában is megnyilvánul: elég progresszívan állna például a monogámia gondolatához, azaz nem ritka, hogy kikacsintgatnak a kapcsolatból.

3. Mindent feláldoznak a szerelemért

Ha arról van szó, hogy társadalmi konvenciókat rúgjanak fel a szerelemért, habozás nélkül megteszik. Ha mégsem, valószínűleg nem elég komolyan az érzéseik. 

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top