Horoszkóp

Tudd meg, mit árul el rólad a kínai horoszkópod! – 2. rész

Ha a csillagjegyed jellemzőit már kívülről fújod, nézd meg, mit mond rólad a kínai horoszkópod!

 Keresd ki az alábbi táblázatból, hogy melyik állat alá esik a születési éved, majd olvass tovább, hogy megtudd, mit árul el rólad a kínai horoszkóp szerinti jegyed!

Tudd meg, mit árul el rólad a kínai horoszkópod! - 2. rész

A Ló évében születettek nem hazudtolják meg a jegyüket: rendesen húzzák az igát! A csapatmunka nem az erősségük, szeretnek inkább egyedül dolgozni. Az érzelmeikkel pedig néha meggyűlik a bajuk: sokszor szinte kirobbannak belőlük.

Kecske

A Kecske jegyűek vonzó, elbűvölő emberek, akik imádják a természetet és a művészetet, ám hajlamosak a pesszimizmusra. Gyakran találják magukat abban a furcsa helyzetben, hogy a magabiztosság és a félénkség között ingáznak.

Majom

A Majom jegyűek energikus, intelligens lények, akikhez mágnesként vonzódnak az emberek. A humorok utánozhatatlan. Karriert azonban nehezen választanak maguknak, köszönhetően izgága, kíváncsi természetüknek.

Kakas

A Kakas évének szülötteinek jó érzékük van mindenhez, ami üzlet. Általában sikeresek is, ami nagy szó, hiszen elég magasra állítják a lécet magukkal és másokkal szemben is. Hűséges, megbízható emberek.

Kutya 

A Kutya évében születetteknél nincs megbízhatóbb és lojálisabb társ. Ha megtalálják, ami érdekli őket, szívvel-lélekkel dolgoznak rajta. Az igazságtalanságot nehezen tűrik, meglehetősen élesen tudnak felszólalni ellene.

Disznó

Toleráns, kedves és őszinte – ezek jellemzik a Disznó jegyűeket. Igazi élmény velük társalogni, átüt, hogy minden helyzetben a harmóniára törekszenek. A humorok miatt is jó társaságot jelentenek, bár kissé naivak tudnak lenni.

Truth Inside Of You

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top