Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ki számít neked igazán?

Ki az, aki igazán számít neked? Ki az, akivel a hétvégét tölteni szeretnéd? Most talán több ember között őrlődsz, és nehezen tudsz választani. Talán a szíved másfelé húz, mint az eszed. Talán a szerelmed, a párod, a gyerekek, a család, a barátok és a munkatársaid is szeretnék veled tölteni az időt. De ki az, akivel valóban te leszel a legboldogabb? Még az sem meglepő, ha most az a válaszod, hogy valójában önmagadban szeretnél lenni egyedül, és egyedül szeretnél feltöltődni a hétvégén.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ha nem tudsz megoldani egy párkapcsolati helyzetet, ha nem tudsz béküléssé változtatni egy veszekedést, akkor bizony segítségre van szükséged. Most hagyd, hogy a barátnőid segítsenek neked, és ők találják ki, hogy mi legyen a következő lépésed. A többiek segítségével egyszerűen minden sokkal könnyebben megy, mint ha egyedül akarsz okos lenni.

Bőség: A pénzügyekben épp fordítva van: ott érdemes a saját ötleteidre hallgatni, annál is inkább, mert mostanában alig avatsz be valakit a terveidbe. Mivel mások csak keveset látnak a terveidből, ezért azt sem tudhatják pontosan, hogy mit tervezel, és azt sem, hogy mi lenne a legjobb lépés, amit megtehetnél.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ez a hétvége az összehangolódásról, az összecsiszolódásról és egymás (újra) megismeréséről szól. Nem számít, hogy mikor találkoztatok, és nem számít, hogy mennyi időt töltöttetek együtt, most friss szemmel néztek egymásra. Ez azzal jár, hogy sok újdonságot is felfedezhettek a másikban. Egészen addig, amíg ezek az újdonságok örömmel töltenek el benneteket, van jövője a kapcsolatotoknak.

Bőség: Most érdemes pénzügyi szövetségeket kötnöd. Ez nem azt jelenti, hogy kölcsön kellene adnod, vagy hitelt kellene elfogadnod. Ez pusztán azt jelenti, hogy a hétvége alkalmas arra, hogy pénzügyi szövetségesekre találj. Olyanokra, akikkel együtt gondolkodva sokat javíthattok a pénzügyi helyzeteteken.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha már régóta vagy egyedül, akkor most fontos, hogy megerősítsd magadban a szerelembe vetett hitet. Ha a párkapcsolatodban nincs minden rendben, akkor megint csak a szerelembe vetett hitedet kell megerősítened. Ha hiszel a szerelemben, a szerelem biztosan rád talál, és felpezsdíti az életedet. Ez a hétvége pedig pont arról szól, hogy felfedezd és megerősítsd magadban a szerelembe vetett hitedet.

Bőség: A hétvégén sokkal jobban alakulnak a pénzügyeid, mint azt tervezted. Hiába közeledik a hó vége, most valahogy sokkal könnyebben és lazábban kezeled a rendelkezésedre álló összeget, mint eddig. Könnyen lehet, hogy egy extra bevételre vagy egy kisebb nyereményre teszel szert, amelyek megkönnyítik az anyagi helyzetedet.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Néha nem is érted, hogy másoknak miért és milyen problémáik vannak a szerelemmel. Néha úgy érzed, hogy mindenki túldramatizálja a helyzetet, és valójában olyan egyszerű megtalálni a szerelmet. Most hétvégén is ez az érzés szállhat meg, hiszen a kapcsolatodban minden olyan könnyűnek és magától értetődőnek tűnik. Most neked sem kell túlbonyolítanod a dolgokat!

Bőség: Amikor már kezded azt hinni, hogy a tőled mindenki csak kérni tud, végre valaki segítő kezet nyújt neked a pénzügyi terveidben. A hétvégén érdemes a nagy terveidet, a nagy kiadásaidat átbeszélned valakivel. Ha pedig lakásfelújítást vagy építkezést tervezel, akkor most érdemes tárgyalnod a pénzügyekről a kivitelezőkkel.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mindkettőtöknek hatalmas szükségetek van a saját szabadságotokra. Mindkettőtöknek hatalmas szükségetek van arra, hogy megőrizhessétek az önállóságotokat, ez pedig néha vezethet súrlódásokhoz köztetek. Most szervezzetek mindketten én-időket magatoknak. A legjobb az lenne, ha a egy délutánt külön töltenétek, este pedig egy hatalmas, romantikus vacsorával ünnepelnétek meg a szerelmeteket. Mert a szabadságvágy nem azt jelenti, hogy ne lennétek szerelmesek egymásba.

Bőség: Talán ideje lenne annak, hogy végre összegyűjtsd egy helyre a fontos papírokat, iratokat és minden más értéket. Gyűjtsd egybe a portfóliódat, és rakd össze az összes szerződést, számlát és minden hasonlóan fontos papírt. Tudom, hogy nem szereted a papírmunkát, mégis fontos lenne, hogy végre egy helyen találd meg az összes lényeges iratot és kimutatást.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Van benned félelem azzal kapcsolatban, hogy szeretetet adj és kapj. Talán attól félsz, hogy valaki megsérül akkor, ha szabadon mersz szeretni. Pedig a szeretet valójában nem fáj. A birtoklási vágy, az elvárások, a féltékenység fájdalmasak. A szeretet azonban gyógyírt jelent ezekre a fájdalmakra. A hétvégén koncentrálj erre, és most bátran válaszd a szeretetet a félelmek helyett!

Bőség: Itt az ideje annak, hogy megnyisd a pénztárcádat és a szigorú pénzbeosztáson lazíts egy kicsit. Vegyél a hétvégén valami bohóságot a szeretteidnek és magadnak is. Igen, tudom, hogy erre semmilyen racionális okod sincs. Mégis megéri most egy kicsit felszabadultabban költened, mert ezzel utat nyithatsz a boldogság és a pénz áradásának is.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmed csak arra vár, hogy engedélyt adj neki ahhoz, hogy belépjen az életedbe. Talán egy veszekedés, vagy egy félreértés miatt távolságtartó veled. (Ez akkor is igaz, ha még csak ismerkedtek, vagy ha még csak ő szemelt ki magának, és te nem is sejted, ki lehet ő.) A hétvégén legyél sokkal szeretettelibb és nyitottabb a szerelmeddel. Mosolyogj többet, és legyél sokkal, de sokkal megengedőbb!

Bőség: Használd a vizualizációk erejét a pénzügyeidben. Lásd magad előtt, hogy boldogan és felszabadultan éled az életed. Ha pedig nem vagy olyan vizuális típus, egyszerűen csak fogalmazd meg, hogy milyen lenne felszabadultan költeni, milyen lenne bőségben élni. A hétvégén a képzeleted erejével teremthetsz magadnak bőséget.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mindenkinek jár még egy esély. Jár még egy esély a párodnak, de jár még egy esély neked is. Vajon ez a két esély ugyanaz az esély, vagy inkább egy másik? Bárhogy is alakul a hétvége, tartsd észben: most van itt az ideje annak, hogy új esélyt kapjatok. Egy új esélyt arra, hogy boldog és szeretetteli kapcsolatban éljetek. Egy új esélyt arra, hogy megtaláljátok azt a pluszt, amit olyan régóta kerestek már.

Bőség: Igazán nagy lendületben vagy a munkahelyeden, és talán a hétvégét is szívesen töltenéd azzal, hogy a munkádon agyalsz. Hidd el: a munka lendülete nem törik meg attól, ha a szabadnapodat pihenéssel töltöd. Sőt! Pont ez a pihenés kell ahhoz, hogy újult erővel és friss gondolatokkal folytathasd a munkádat is.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Teljesen természetes, ha mély sóvárgást érzel a múlt iránt. Ha szingli vagy, akkor talán egy exed iránt érzel nosztalgikus vágyódást, ha pedig kapcsolatban élsz, akkor talán a kapcsolatotok első, szenvedélyes szakasza hiányzik neked. Fontos, hogy tudd: fel lehet éleszteni azt a szenvedélyt, amit keresel, és hogy minden lehet sokkal jobb, mint ahogy egyszer már volt.

Bőség: Olyan sok rossz döntést hoztál már az anyagiakban, és olyan sokat elbuktál már a lehetőségek közül. Persze az univerzum kincsesládája kifogyhatatlan, mégis jó lenne, ha most okosabban bánnál a pénzzel. Jó lenne, ha most nem engednéd meg magadnak a bukást, hanem az okos beosztást választanád végre.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Olyan mély összhangot tapasztalhattok meg a hétvégén, amilyenre már régóta nem volt példa köztetek. Talán arra gondolsz, hogy ezt az összhangot arra kellene használnod, hogy megbeszéljétek mindazt, amire már régóta szeretnél megbeszélni. Mégis az lenne a legjobb, ha inkább belemélyednél ebbe az összhangba, és ha egyszerűen hagynád, hogy ez az egymásra hangoltság beszéljen helyettetek.

Bőség: A bőség mindig is sokkal könnyebben jött hozzád akkor, amikor jól érezted magad. Most ugyanezt tapasztalhatod meg: ha hagyod, hogy az életedben a boldog pillanatok kerüljenek túlsúlyba, ha beleengeded magadat az örömteli tevékenységekben, akkor a bőség is könnyebben árad hozzád a hétvégén.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legszívesebben a saját kezedbe vennéd az irányítást, de attól tartasz, hogy a párod ezt nem viselné jól. A hétvégén jól teszed, ha őszinte vagy a szerelmeddel, és ha elmondod neki, hogy mi az, amit valójában szeretnél. Azzal, ha őszinte vagy a szerelmeddel, csak megerősíted a beléd vetett bizalmát, és ezzel megerősíted a kapcsolatotok erejét is. Ez az, amire mindketten vágytok most.

Bőség: Szabadítsd fel magad az adósságok és a pénzügyi kötelezettségek terhe alól. Itt az ideje annak, hogy sorra vedd: mi mindent kell fizetned, és miért. Könnyen lehet, hogy néhány egyszerű megoldással átszervezheted az anyagi ügyeidet, és elérheted, hogy sokkal kevesebb kötelezettséged legyen, mint eddig.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Most talán mindketten másra figyeltek, és talán nem jut elég időtök egymásra. Itt az ideje annak, hogy tudatosan töltsetek együtt valamennyi időt. Természetesen a meghittséget nem lehet erőltetni, de nem is kell. Abban a pillanatban, hogy mindketten kizárjátok a külvilágot, a meghitt romantika is rátok talál majd. Ha pedig csak keresed a szerelmed, akkor most sokkal magasabbra kell tenned a lécet, mint hinnéd.

Bőség: A pénzügyeid sokkal jobban alakulnak, mint eddig. Kezded megtalálni azt a magabiztosságot, ami ahhoz szükséges, hogy meghozd a valóban jó döntéseket. Valamiért mégis aggódsz egy olyan jövőbeli helyzet miatt, amely még nem történt meg, és amely az általad elképzelt szörnyű formában meg sem fog történni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top