Horoszkóp

Válassz egy szemet, és tudj meg többet magadról!

Mutatunk 9 kreatív illusztrációt a szemről, neked pedig nincs más dolgod, mint kiválasztani a hozzád legközelebb állót, és máris többet megtudhatsz a személyiségedről!

 A szem a lélek tükre, de most mégsem a saját szemed alapján tudhatsz meg többet magadról. Válassz egyet ezek közül a művészien újragondolt szemek közül (anélkül, hogy sokat gondolkoznál a választásodon),és tudd meg, mit árul el a jellemedről!

Válassz egy szemet, és tudj meg többet magadról!

1.

Nyíltszívű, segítőkész ember vagy. Ha arról van szó, beengedj-e valakit az életedbe, vagy hogy nyiss-e a világ felé, te habozás nélkül igent mondasz. Inkább vállalod a csalódás kockázatát, mint hogy magadba zárkózz.

2.

Az a típus vagy, aki mindig törekszik rá, hogy jó benyomást keltsen. Szeretnéd, ha a világ egy jobb hely lenne, és ezért igyekszel tenni is.

3.

A sok csalódás után, amit elszenvedtél, joggal gondolod, hogy a sors tréfát űz veled. De nem adod fel: szakadatlanul törekszel a békére, és a sötét gondolatokat megtartod magadnak.

4.

Filozófus alkat vagy, aki bár mindent megkérdőjelez, mégis magabiztos. Az életet egy puzzle-nak fogod fel, és alig várod, hogy kiderüljön, melyik darabja hová kerül.

5.

Titokzatos személyiség vagy, még te sem vagy biztos benne, hogy tökéletesen ismernéd magad! Sok benned az ellentmondásos gondolat és érzés, és keveset mutatsz magadból a világnak.

6.

Nagyon érzékeny vagy, aki a világ összes rezdülésére rezonál. Könnyű téged megnevettetni, de megríkatni is. Törékenységedet azonban könnyen leplezed.

7.

Lobbanékony és szenvedélyes a természeted. Gyakran változtatod a véleményed, de akármit is gondolsz éppen, hevesen kiállsz mellette. Szorongásra és idegeskedésre is hajlamos vagy.

8.

Bár egy igazi különc vagy, aki fütyül a tradíciókra, nincs rejtegetnivalód. Akár a külsőd extravagáns, akár az ötleteid, bátran képviseled magad.

9. 

Elképesztően intuitív vagy, akit nem lehet becsapni. A megérzéseid óraműpontossággal működnek, ha pedig manipulálni próbálnak vagy hazudnak neked, azt egyből megérzed.

truthinsideofyou

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top