Horoszkóp

Ezt árulják el a csillagok és a bolygók az egészségedről – 2. rész

Nemcsak a csillagjegyed tud sokat az egészségügyi állapotodról, hanem az uralkodó bolygód is. Most kiderítheted, mit mondanak!

Mérleg

A Levegő jegyű Mérleg uralkodó bolygója a Vénusz. A Mérleg csillagjegyhez tartoznak testnedvek. Ha Mérleg vagy, gyakran fájhat a derekad, és a veséddel is gondok lehetnek. Nagyon fontos, hogy megerősítsd az alhasi izmaidat, ezzel védheted a derekad.

Skorpió

A Víz jegyű Skorpót a Plútó energiái uralják. Hozzá tartoznak a szaporító szervek, a húgycső és a húgyhólyag. Ha bármelyikkel problémát tapasztalsz, fontos, hogy először a lelkedben tegyél rendet: fogadd el magad és ne hagyd, hogy az egód uraljon!

Nyilas

A Nyilas a Tűz jegyek közé tartozik, és a Jupiter dominanciája alatt áll.  A mája, a csípője, az ülőidege lehetnek különösen érzékenyek. Különösen akkor lehet baj, ha túlhatja magát, amire a Nyilas kifejezetten hajlamos.

Ezt árulják el a csillagok és a bolygók az egészségedről - 2. rész

Bak

A Föld jegyű Bakot a Szaturnusz uralja. A csontjaira, fogaira és az izületeire kell különösen vigyáznia. Ahhoz, hogy erősek maradjanak a csontjai, érzelmileg is biztonságban kell éreznie magát.

Vízöntő

A Vízöntő, Levegő jegyűként az áramlásért felel. A Szaturnusz irányítja, és a véráram tartozik hozzá. A vérmérgezés veszélye jobban fenyegeti őt, mint a többi jegyet. Ahhoz, hogy egészséges maradjon, a gyökércsakráját kell rendben tartaniai: érezze magát biztonságban, és fogadja el magát, úgy ahogy van.

Halak

 A Víz jegyű Halakat a Neptunusz irányítja. A nyirokrendszer tartozik hozzá. A Halak hajlamos lehet fokozott izzadásra éppúgy, mint folyadékvisszatartásra – ennek következtében pedig elhízásra. Fontos, hogy ne akarjon egyszerre sokfelé figyelni, fókuszáljon inkább egy feladatra.

astrologyanswers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top