Horoszkóp

Válassz egy kártyát, és tudd meg, hogyan győzheted le a stresszt!

Stresszes helyzetekkel időről időre mind szemben találjuk magunkat, ám a szorongás leküzdésére nem létezik mindenkire egyformán érvényes recept. Most egy kis játék segítségével személyre szabott megoldást találhatsz a stressz legyűrésére!

 Se olyan munkahely, se olyan lakókörnyezet nem létezik, ahol ne ütné fel a fejét a stressz. Kiiktatni aligha tudjuk az életünkből, kezelni viszont annál egyszerűbben megtanulhatjuk. Ha szeretnéd kideríteni, te hogy birkózhatsz meg a legegyszerűbben a stresszes szituációkkal és időszakokkal, válassz egy kártyát az alábbiak közül!

Válassz egy kártyát, és tudd meg, hogyan győzheted le a stresszt!

1. Tölts több időt a természetben!

A legtöbb emberre gyógyítóan hat a természetben töltött idő, ám rád különösen jó hatással van egy kiadós séta vagy napozás. Az anyatermészettel való kapcsolódás segít, hogy újra magadra találj és elengedd a stresszt.

2. Engedd szabadjára a kreativitásod!

Legyen az rajzolás, írás vagy tánc, egy kreatív tevékenység könnyen hozhatja az embert meditatív állapotba. Téged pedig különösen: így ha bestresszelsz, láss hozzá az alkotáshoz, és máris könnyebben szabadulhatsz a feszültségtől!

3. Méregtelenítsd tested-lelked!

A felgyülemlett stressztől számodra a legbiztosabb szabadulást a testi-lelki megtisztulás jelenti. Egy forró, sós fürdő, egy gyógytea, egy kis sport, vagy akár egy kiadós sírás csodákra képes, hogy ismét visszatalálj az egyensúlyodhoz!

awakeningpeople

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top