Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Szerelemben, bőségben, egészségben

Élhetsz egyszerre szerelemben, bőségben, egészségben és boldogságban? Vajon az életed minden területe lehet egyformán kiegyensúlyozott, vagy valahol mindig engedned kell? A hétvégén nagy lépést tehetsz annak az irányába, hogy minden szempontból kiegyensúlyozott életet élhess. De lehet, hogy ez a lépés most nem az általad elképzelt módon történik meg.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: El kellene engedned a múltat. Olyan mélyen belefeledkeztél abba, hogy régebben ki és milyen módon bántott, hogy már észre sem veszed, mennyit változott a világod, és mennyit változtak a kapcsolataid. Ha továbbra is a múltba temetkezel, azzal csak azt éred el, hogy a múlt újból megvalósul, újból megtörténik mindaz, amit el akarsz kerülni. A szerelmeddel most nyissatok új fejezetet!

Bőség: Érdemes figyelned arra, hogy a pénzedért minőséget kapj a hétvégén. Nem szabad azt gondolnod, hogy te nem érdemled meg a legjobb minőséget, és ha úgy érzed, hogy ár-érték arányban nincs rendben egy szolgáltatás, akkor azt mindenképp jelezd. Akkor is, ha máskor elhallgatnád ezt.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mindenáron be akarod bizonyítani valakinek, hogy milyen kitartó és milyen szenvedélyes vagy. Akár arra is képes vagy, hogy ennek bizonyításául olyan helyzetekben maradsz meg kitartóan, amelyek nem jók neked. Fontos, hogy tudd: ez a bizonyítási vágy nem tesz jót a kapcsolatodnak. Most arra lenne szükség, hogy merj változtatni azon, ami nem jó, ahelyett hogy elviselnéd azt.

Bőség: Szívesen költöd a pénzedet arra, hogy megszépítsd magad. A hétvégén érdemes kozmetikumot és új ruhákat vásárolnod, de az sem lenne baj, ha sportruhára, vagy egy fitneszbérletre is futna a havi költségvetésedből.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A romantikához nem kell indok. De ha mindenképp indokot kerestek, akkor itt van egy: hétvége van. Hétvége van, és mikor legyetek romantikusak, ha nem most? Érdemes a hétvégére neked megszervezned a romantikus programokat. Ne felejtsd el, hogy ehhez nem kell sok minden. Bőven elég, ha együtt vagytok, és ha egymásra figyelhettek. Talán a legjobb program most egy közös kirándulás lenne.

Bőség: A világ tele van számodra érthetetlen jelenségekkel és számodra érthetetlen munkakörökkel. Könnyen lehet, hogy nemsokára a te munkád is ilyen modern és furcsa irányban változik. Ne lepődj meg, ha hamarosan olyasmivel foglalkozol majd, amiről gyerekkorodban még nem is hallottál.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szívesen siettetnéd a szerelmedet egy téged érintő fontos döntésben. Megértem, hogy tűkön ülsz, de kérlek, te is értsd meg, hogy a szerelmednek szüksége van a nyugalomra, és szüksége van arra, hogy minden lehetőséget átgondolva, nyugalomban hozhassa meg a döntését. Ha így lesz, elégedett lesz a döntésével, és tűzön-vízen át ragaszkodni fog hozzá.

Bőség: A pénzügyekben is érdemesebb lenne egy kicsit türelmesebbnek lenned. Persze a türelem nem jelent érdektelenséget, azaz türelmesen várj, de ne add fel a reményt, és ne is törődj bele a jelenlegi helyzetbe. A türelem nem egyenlő az elengedéssel.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legszívesebben beszélnél a szerelmed fejével. A legszívesebben jól megmondanád neki a magadét. Úgy érezheted, hogy nem ért meg téged, vagy ami sokkal rosszabb: talán el is árult téged. Fontos, hogy ne engedd meg az érzelmeidnek, hogy magukkal ragadjanak. Abból, ha leüvöltöd a fejét, semmi jó sem sülhet ki. A hétvégén érdemes lenne hagynod, hogy a szerelmed irányítsa a beszélgetéseket.

Bőség: Túlzottan sokat bízol a fantáziádra, és túl kevés teret adsz a gyakorlati lépéseknek a pénzügyekben. Most cselekedned kellene ahelyett, hogy csak álmodozol. Ha cselekszel, minden álmod megvalósul, de ha álmodozol, mindenről lemaradsz.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szükséged van arra, hogy a szerelmed melletted legyen. Szükséged van arra, hogy foghasd a kezét, a vállára hajthasd a fejedet, és hozzá gömbölyödve alhass el. Érdemes úgy alakítanotok a hétvégi programotokat, hogy sok időt lehessetek kettesben. A gyerekek most csak megzavarnák azt, hogy egymásra figyeljetek, és segítsetek egymásnak feldolgozni az elmúlt napok érzelmi bonyodalmait.

Bőség: Szerencsére a pénzügyeid nem túl bonyolultak: lassacskán sikerül rendezned minden adósságodat és lassacskán olyan luxuscikkekre is lesz pénzed, amelyeket eddig nem engedhettél meg magadnak. A pénzügyi helyzetedben tartós javulás mutatkozik.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy valaki alaptalanul ítéli meg a szerelmi életedet. Lehet, hogy a párod az, aki félreért valamit, de az is lehet, hogy egy sokkal idősebb családtagod ítélkezik a párkapcsolati döntéseid felett. Bárki is az, aki úgy érzi, hogy jobban tudja nálad azt, amit tenned kell, fontos, hogy szeretettel kezeld ezt a helyzetet. Ne erőszakkal akard megváltoztatni az illető nézeteit, hanem szeretettel magyarázd el neki a helyzetet.

Bőség: Sokkal szívesebben költenéd a pénzedet a hétvégén, mint ahogyan azt máskor szoktad. A pénzköltés, a vásárolgatás talán most egyfajta feszültséglevezető lesz a számodra. Könnyen lehet, hogy érdemes lenne már most megvenned olyasmiket is, amikre csak később lesz szükséged.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Attól tartasz, hogy a szerelmed nem mond igazat neked. Attól tartasz, hogy a szavai hazugok, vagy legalábbis manipulálni szeretne téged velük. Egy módon tudhatod meg, hogy kinek van igaza: ne hagyd, hogy a szerelmed szavai befolyásoljanak. Pontosan azt tedd, amit egy hasonló helyzetben másnak is tanácsolnál. Ez segít felismerned a szerelmed valódi érzéseit és szándékait.

Bőség: Váratlan helyről érkezik hozzád pénz a hétvégén. Most valaki fontosnak tartja, hogy megajándékozzon téged, és azt is, hogy minél bőkezűbben bánjon veled. Ha vendégségbe mész, te is vigyél magaddal bőségesen ajándékot, akkor is, ha máskor nem tennéd ezt.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Felszabadultan tudod élvezni az együtt töltött perceket a szerelmeddel. Ehhez az is hozzájárul, hogy a környezeted végre nem kettőtökkel foglalkozik, hanem valami jobb témát találtak maguknak. Lehet, hogy ki kellene használnod ezt a figyelemszünetet, és még több időt a szerelmedre szánni? Most akkor is érdemes vele lenned, ha egyébként mindkettőtöknek sok más családi programja lenne.

Bőség: Úgy érzed, hogy nem találod a megoldást egy szorult anyagi helyzetben. Ez most egy teljesen természetes érzés, nem kell változtatnod rajta. Nem kell arra törekedned, hogy minden máshogy legyen, és hogy azonnal megleld a megoldást. Időre és távolságra van szükséged ahhoz, hogy megtaláld a megfelelő megoldást.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Nagyon szívesen magyarázol arról a szerelmednek, hogy az ismerőseitek mit és hogyan rontanak el. A hétvégén érdemes elgondolkodnod azon is, hogy vajon ti magatok nem vagytok-e ugyanilyen páros. Lehet, hogy az ismerőseitek rólatok mesélik azt, hogy ti mi mindent rontotok el szerintük? Ha nem akarsz a szóbeszéd tárgya lenni, akkor te se pletykálj másokról!

Bőség: Sokféle megoldás létezik arra, hogy visszakapj egy kölcsönt. Úgy értem, hogy egy olyan pénzösszeget, amit tőled kértek kölcsön. Most az a leghasznosabb mindenkinek, ha akkor is visszakéred ezt az összeget, ha cikinek érzed, és ha a legszívesebben inkább lemondanál róla.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legszívesebben folyton tanítanád a szerelmedet. Egy kicsit olyan vagy otthon, mint egy tanítónő, vagy egy főnökasszony: mindig szívesen rávilágítasz arra, hogy mit hogyan kell csinálni. Valójában azonban az segítene a kapcsolatotoknak és a szerelmednek is, ha ehelyett egyszerűen csak hagynád, hogy önmaga legyen. Ehhez az is kell, hogy tudd elfogadni: ő máshogy csinálja a dolgokat, mint te.

Bőség: Úgy tűnik, hogy valaki igencsak rád hagyatkozik, és tőled várja a megoldásokat olyan helyzetekben is, amely helyzetekhez valójában nem sok közöd van. Ahelyett, hogy belemennél ebbe, inkább hagyd meg a másik fél önállóságát, és hagyd, hogy maga oldja meg a saját pénzügyeit.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legfontosabb, hogy őrizd meg a jókedvedet és a derűlátásodat a szerelmi életeddel kapcsolatban! Úgy érezheted, hogy irányíthatatlan események áramával sodródsz, de ha belegondolsz, ez a sodródás már majdnem úszás. Elég lenne egy egészen kicsi akarat ahhoz, hogy te kezdd el irányítani a sodródásod irányát, és az már valóban úszás lenne, ha még nem is lubickolás.

Bőség: Olyan kemény elvárásokat támasztasz magaddal szemben, amelyeknek nem tudsz megfelelni. Nincs értelme annak, hogy tovább kínozd magadat ezekkel a csak téged érdeklő elvárásokkal. Engedd meg magadnak, hogy annyit keress, és annyit költs, ahogyan az alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top