Horoszkóp

Így védelmezi a macskád az otthonodat a negatív energiáktól és szellemektől

Meg akarod védeni az otthonodat a negatív energiáktól és a szellemektől? Megmondjuk, milyen típusú macskát szerezz be az ügy érdekében!

 Ahány macska, annyi… védelmező energia! Azaz, még egy jó hír a macskával élőknek: kedvencük még a negatív energiákat, sőt a szellemeket is képes távol tartani a lakástól. Most megtudhatod, milyen típusú cica hogyan segít az otthonod harmóniában tartásában.

Így védelmezi a macskád az otthonod a negatív energiáktól és szellemektől

Fehér szőrű: a fehér cicák a Hold energiáit közvetítik. Gyógyító hatásúak, stresszmentesítenek, csodálatot hoznak.

Sziámi: a királyi megjelenésű sziámik a yan energiákat, a Nap energiáit, sikert és fényt visznek az otthonodba.

Szürke: boldogságot, szerelmet, érzelmi stabilitást és szerencsét hoznak a szürke/kék szőrű cicák.

Háromszínű (fehér-vörös-fekete): a háromszínű cicákat a macskák istennőiként is emlegetik. A jó szerencse velük garantált!

Vörös: a vörös cicák nemüktől függetlenül ontják magukból a férfi energiát. Pénzt és jólétet hoznak és segítenek a koncentrálásban.

Kétszínű (fekete-fehér, fehér-vörös, fehér-szürke): a néphiedelem szerint a kétszínű macskák a legjobb egerészek. Egyébként bölcsességgel és józan ésszel áldják meg a házat.

Abesszin (aranyszőrű): ez a játékos, mégis bölcs cica a Nap energiáit hozza el az otthonodba.

Fekete: a fekete macska kötődik legjobban az okkultizmushoz és a mágiához, de nem a sötéthez! Ő maga tartja távol a negatív energiákat, sőt hihetetlen erővel taszítja őket.

 truthinsideofyou

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top