Horoszkóp

Húzz egy kártyát, és tudd meg, mit üzen a felsőbb Éned!

Kerülj közelebb a felsőbb Énedhez egy pillanat alatt, az alábbi játék segítségével!

 A felsőbb Énünk mindig jelen van, és anélkül is vezet minket a helyes úton, hogy észrevennénk. Van, hogy ellenállunk, van, hogy dacolunk vele. Akik pedig igazán magas spirituális szinten mozognak, szinte már az egyesülés határát súrolják. Most megtudhatod, mi az az üzenet, amit a felsőbb Éned sürgősen a tudtodra akar hozni – nincs más dolgod, mint választani egy kártyát.

Végy egy mély levegőt, és koncentrálj a harmadik szemre, azaz a két szemöldököd közötti térre! Csak ezután válaszd ki azt a kártyát, ami úgy érzed, magával ragadja a figyelmed. 

Húzz egy kártyát, és tudd meg, mit üzen a magasabb Éned!

Ha az első kártyát választottad…

Ezekben az időkben olyan magokat ültetsz el, amiktől sok virágzásra számíthatsz. A kulcs a türelem és a tudatos tervezés. Nemsokára egy fantasztikus lehetőséget ragadhatsz meg.

Ha a második kártyát választottad…

Itt az idő, hogy ledobj magadról egy nehéz súlyt, amit régóta cipelsz, és nem enged továbbhaladni. Ez lehet egy rossz szokás, egy mérgező kapcsolat vagy egy sérelem. Cselekedj úgy, ahogy jót teszel a lelkednek!

Ha a harmadik kártyát választottad…

Számodra eljött az ítélet napja! De ne aggódj, ez azt jelenti, új fejezet kezdődik az életedben. Tarts nagytakarítást a lelkedben, és vállalj ezentúl felelősséget a tetteidért!

awakeningpeople

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top