Horoszkóp

Így hatnak a csillagjegyeinkre a hátráló bolygók áprilisban – 2. rész

Áprilisban négy bolygó, a Vénusz, a Szaturnusz, a Merkúr és a Plútó is retrográd, azaz hátráló mozgást végez. A jelenség mindannyiunkat érinti, ám csillagjegyünk szerint eltérő módokon. Most megtudhatod, rád melyik bolygó, hogyan lesz hatással!

Mérleg

Rád áprilisban a Vénusz mozgása lesz hatással. Ne lepődj meg, ha könnyebben elkalandozik a figyelmed, különösen április 15. környékén. Csak arra figyelj, hogy ezzel a figyelmetlenséggel ne bánts meg másokat.

Skorpió

Téged ebben a hónapban a Plútó befolyásol majd. Könnyen alakíthatsz ki egy új kapcsolatot, de csakis olyannal, aki megérdemli, hogy megoszd vele az energiáidat. 

Nyilas

A Szaturnusz hatása alatt, te jól teszed, ha nagyfokú önfegyelmet gyakorolsz ebben a hónapban. A türelem és az óvatosan, körültekintően meghozott döntések a későbbiekben hasznodra válnak majd.

Bak

A Bakok is a Szaturnusz égisze alatt töltik az áprilist. A Nyilasokhoz hasonlóan nekik sem árt lassítaniuk a tempón: engedd meg magadnak a pihenést, hiszen néha neked is fel kell töltődnöd!

Így hatnak a csillagjegyeinkre a hátráló bolygók áprilisban - 2. rész

Vízöntő

Rád a Merkúr hátráló mozgása fog visszahúzni ebben a hónapban. De ne hagyd magad! Még ha úgy is érzed, elmegy a kedved a kalandtól, esetleg a vakációtól is, tudatosítsd, hogy csak pillanatnyi rossz érzésekről van szó.

Halak

A Vénusz retrográd mozgása alatt, fókuszálj befelé. Ha több időt töltesz magaddal, mire véget ér a hátráló mozgás, nyitottabb leszel a többi ember felé is.

theearthchild

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top