Horoszkóp

Így hatnak a csillagjegyeinkre a hátráló bolygók áprilisban – 1. rész

Áprilisban négy bolygó – a Vénusz, a Szaturnusz, a Merkúr és a Plútó – is retrográd, azaz hátráló mozgást végez. A jelenség mindannyiunkat érinti, ám csillagjegyünk szerint eltérő módokon. Most megtudhatod, rád melyik bolygó, hogyan lesz hatással!

Kos

Kosként nem bírod, ha visszafognak. Ám a Vénusz hátráló mozgásának hatására neked is vissza kell tartanod a tomboló energiáidat: áprilisban inkább mondj le a felelőtlen flörtökről, mert később visszaüthetnek!

Bika

Ahogy április 19-én beköszönt a Bika hónapja, ambíciókkal telve érzed majd magad. A Szaturnusz hátráló mozgása azonban kicsit visszavesz a lendületedből. Ennek hála azonban megmenekülhetsz az elkapkodott döntésektől.

Így hatnak a csillagjegyeinkre a hátráló bolygók áprilisban - 1. rész

Ikrek

Számodra szokatlan lehet, hogy áprilisban a Merkúr retrográd ciklusa miatt, nem működik majd olyan gördülékenyen a kommunkáció és a kapcsolatteremtés, mint ahogy megszoktad. 

Rák

A te hónapodra is a Merkúr lesz hatással: könnyebben ütik majd fel a fejüket félreértések, de ha nem veszed őket a szívedre, megmenekülhetsz a konfliktusoktól, amik egyébként sem a kedvenceid.

Oroszlán

Számodra ez a hónap tele lesz kihívásokkal: a Vénusz hátráló mozgása miatt, meg kell próbálnod visszafojtani a szenvedélyeket. Például, ha felhívnád az exed, állj ellen a kísértésnek – jövő hónapban örülni fogsz, hogy nem tetted meg!

Szűz

 A Plútó áprilisban gondolkodásra késztet téged: átgondolhatod, nem voltál-e túl hűvös, vagy szigorú, magaddal és a szereteiddel? Ha leadnál egy kicsit a feladataidból, nem lehet, hogy sikeresebb lennél?

theearthchild

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top