Horoszkóp

Az angyali számok szent jelentései – 2. rész

Folytatjuk a titokzatos, angyali számok jelentésének kutatását!

Az angyali számok, vagyis az egymást ismétlő számsorok fontos üzenetet hordozhatnak. Tovább kutatjuk, vajon mit jelentenek!

666

A közhiedelemmel ellentétben a 666 nem szerencsétlen vagy gonosz szám. Mindössze arra figyelmeztet, hogy lehet, hogy beleragadtál a megrögződéseidbe, és talán nem ártana új szemmel nézni a világra.

777

A három 7-es spirituális mestermunkát vagy akár csodát is jelezhet! Ha valamiért régóta imádkozol, azt lehet, hogy hamarosan eléred, de az is lehet, hogy még közelebb kerülsz a tudatosság állapotához és az Egységhez.

Az angyali számok szent jelentései - 2. rész

888

A nyolcasok azt jelzik, valamilyen változás van érkezőben. Lehet, hogy egy új állás vagy egy költözés – az angyalok segítenek, hogy biztosan észrevedd és meglépd a következő lépést!

999

A három 9-es egy fejezet végére utal. Lehet, hogy nemsokára lezárul egy szakasz, de azt is jelentheti, hogy a bölcsesség egy új szintjére léptél, hiszen új leckét tanultál.

A többi angyali szám jelentéséről itt olvashatsz.

foreverconscious

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top