Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: egyedül nem megy!

Egy bölcs mondás úgy tartja, a mennyország kapuján csak párosával lehet belépni. A hétvégén pedig meg is tapasztalhatod ennek a mondásnak a bölcsességét. Megtapasztalhatod, hogy ha többen vagytok, minden sokkal könnyebb. Elég, ha ketten ugyanazzal foglalkoztok, de ha még többen gyűltök össze egy ügy érdekében, akkor még sikeresebbek lesztek. Akár szerelmet, akár bőséget akarsz teremteni, ahhoz társakra, segítőkre, támogatókra van szükséged, mert egyedül semmi sem megy.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ha félsz az előtted álló beszélgetésektől, akkor érdemes égi segítséget kérni ezekhez. Az Univerzum, vagy az angyalok, vagy Isten vagy a Végtelen Intelligencia szívesen segít neked. Mindegy, milyen felsőbb erőben hiszel, és az is mindegy, hogy hiszel-e benne. A lényeg az, hogy merj segítséget kérni, mert a segítség könnyen és gyorsan megérkezik, ha kéred.

Bőség: Könnyen lehet, hogy olyan módon jut hozzád pénz vagy valamilyen értéktárgy, ahogy ezt nem is gondoltad volna. Most olyan valaki ad neked pénzt, akitől ezt a lehető legkevésbé vártad volna el. Fogadd el ezt a lehetőséget, és ne ellenkezz!

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán észre sem veszed, hogy milyen jó dolgod van. Talán tudatosan meg kellene figyelned, mi minden az, amiért hálás vagy, és talán sokkal tudatosabban kellene azon dolgoznod, hogy felismerd a jó dolgokat magad körül. Az egyik ilyen jó dolog talán pont a szerelmi életed alakulása. Ha megfigyeled, láthatod, hogy ott most micsoda fejlődés zajlik éppen, ami bizakodásra és boldogságra ad okot.

Bőség: Egyik pillanatról a másikra elkezded máshogy látni a munkádat. Most könnyen felfedezheted, hogy milyen munka lenne igazán neked való, és talán azt is ki tudod találni, hogy hogyan tudnál ilyen munkát végezni a legegyszerűbben.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Teljesíthetetlen és felesleges elvárásokat támasztasz a pároddal kapcsolatban. Valóban meg kellene vizsgálnod, hogy mi az, amire szükséged van, és mi az, amit azért várnál el tőle, mert az így szokás vagy így illik. Könnyen lehet, hogy mások, vagy a társadalom buta elvárásainak nem tud megfelelni, de neked tökéletes. Csak épp addig nem ismered ezt fel, amíg nem magadhoz méred őt.

Bőség: Azt hiszed, hogy mindenkinek adnod kell, és nem veszed észre, hogy adni csak abból lehet, ami van. Ahhoz, hogy adhass másoknak, előbb tudatosan gyűjtened kell. Akkor tudsz nyugodtan adakozni, ha előbb ennek megteremted az anyagi hátterét is.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Napok alatt lehet látványos eredményt elérni a párkapcsolatodban a hétvégén. Neked csak az irányt kell megszabnod: Milyen eredményre vágysz? Szeretnél kilépni? Vagy épp ellenkezőleg. Szeretnéd megerősíteni a szerelmeteket, Ha tudod, merre tartanál, nagyon gyorsan eljuthatsz a célba. Ha azonban nem tudod, mi a helyes irány, csak toporogni fogsz egy helyben.

Bőség: Folyton próbálod visszafogni a túlköltésedet, pedig valójában csak annyi lenne a dolgod, hogy átszervezed az életedet. Azzal, ha változtatsz a szokásaidon, automatikusan kevesebbet költesz majd mindenféle felesleges butaságra.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Néha egészen meglepődsz azon, hogy az emberek mennyire vonzónak találnak. A vonzerőd hatalmas lesz a hétvégén, és ez talán próbára teszi a hűségedet és a párod féltékenységét is. Lehet, hogy neked is szembe kell nézned azzal a kérdéssel, hogy mennyire akarod ezt a kapcsolatot. Ha most felmerül benned a hűtlenség gondolata, az annak a jele, hogy nem kaptok meg mindent egymástól, amit kellene.

Bőség: Felfigyelhetsz arra, hogy nem mindenki bánik olyan tudatosan a pénzzel, mint te magad. Hamarosan pedig arra is rájössz, hogy te magad sem bánsz olyan tudatosan a pénzzel, mint azt gondoltad. Igen könnyen kiderülhet, hogy többet szórtad a pénzt mostanában, mint azt hitted.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Megvan a kapcsolatotok sajátságos ritmusa: Kemény szavak és kemény időszakok váltakoznak a lágy és szeretetteli napokkal. Ha már megérett benned a vágy arra, hogy kiegyensúlyozd ezt a hullámzást, akkor jó hírem van a számodra: A hétvége alkalmas arra, hogy megteremtsd az állandóságot a szerelmei életedben. De ez csak akkor lehetséges, ha a szívedre hallgatva hozod meg a döntéseidet.

Bőség: Egészen biztos vagy a dolgodban, és nagyon is jól tudod, hogy hogyan tarthatod a kezedben a pénzügyeidet. Most érdemes ezt a tudásodat másoknak is átadnod, és érdemes másokat is megtanítani arra, hogy hogyan irányíthatják jól az anyagi ügyeiket.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Adj időt magatoknak! Adj időt magadnak, és adj időt a szerelmednek. Ha folyton rohantok, és ha mindent egy perc alatt akartok elintézni, az azzal járhat, hogy végül semmit sem csináltok meg teljesen, és semmit sem oldotok meg valójában. Az idő a legfontosabb a számotokra a hétvégén, az, hogy a rohanásból tudjatok a lassú, egymásra figyelős ritmusra váltani.

Bőség: Ha túl sokat adsz másoknak, azzal elveszed tőlük a fejlődés lehetőségét. Nem az a kérdés, hogy mikor és mit adsz, hanem az, hogy mikor és hányszor tudsz nemet mondani. Nem kell neked minden ismerősödet eltartanod.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ne becsüld le a szavak erejét! Ne becsüld le azt a gyógyító erőt, ami egy beszélgetésben van. De ugyanúgy, mint minden gyógyszer, a szavak is megbetegíthetnek, ha rosszkor, rosszul megválasztott változatot kapsz belőlük. Figyelj oda arra, hogy milyen szavakat mondtok egymással a szerelmednek, és ügyelj arra, hogy ezek a szavak valóban szeretetteli és támogató szavak legyenek.

Bőség: Úgy érezheted, mintha a pénz külön életet élne: amikor kedve van, jön hozzád, amikor a kedve úgy tartja, elmegy tőled. Vajon mivel járhatnál a pénz kedvében? Mi az, amivel magadhoz hívhatnád? (A válasz nem a garasoskodás vagy a spórolás lesz.)

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Mindig a választás a legnehezebb, mindig a döntés veszi igénybe a legtöbb idődet. A hétvégén is két lehetőség, két program, két ember között hezitálsz. Ami azt illeti, most érdemes lenne mindkét lehetőségnek adnod egy esélyt. Talán ki kell próbálnod mindkettőt ahhoz, hogy tudd: Pontosan melyiket akarod megszerezni. Sokkal egyszerűbb úgy dönteni, ha tudod, miről kell döntened..

Bőség: Könnyen és rendszeresen áramlik hozzád a pénz, ha azzal foglalkozol, amivel szeretsz foglalkozni. Itt az ideje, hogy megengedd magadnak azt a luxust, hogy az legyen a munkád, amit szenvedélyesen szeretsz, mert ez a meggazdagodás legkellemesebb módja.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Igazi szövetségesre találsz a szerelmed személyében a hétvégén. Most pontosan tudja, hogyan védjen meg téged az értelmetlen támadásoktól és az értelmetlen önmarcangolástól. Ha pedig most kezdesz el ismerkedni valakivel, azt lesz érdemes figyelned, hogy mennyire támogató. Ha minden ötletedet lehúzza, és azt érezteti veled, hogy nem vagy elég jó neki, azonnal faképnél is hagyhatod.

Bőség: Talán van néhány olyan pénzügyi ismeret, amelyet nem tanítottak meg neked a szüleid, és amelyeket nem tanítottak az iskolában sem. Talán itt az ideje, hogy bepótold ezt a tudást, és elolvass egy ezzel kapcsolatos könyvet!

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szeretnéd intellektuálisan megközelíteni a szerelmet a hétvégén, és azt gondolod, hogy majd tudatosan eldöntöd, hogy mi jó neked, és mi jó a szerelmednek. Sokkal több érzelemre lenne szükséged, még akkor is, ha most úgy érzed, hogy nem adhatod ki az érzelmeidet és nem mutathatod ki a gyengeségedet. Merj gyenge, gyengéd és érzelmes lenni ezen a hétvégén! 

Bőség: Ahhoz, hogy megoldj egy régóta húzódó pénzügyi helyzetet, arra van szükséged, hogy megértsd: Néha a dolgok nem is olyan egyértelműek. Most keresd a motivációt mások tetteiben, és könnyebben megérted a helyzetet.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Akkor is virágzik benned a szerelem, ha a körülmények látszólag ellene szólnak. Annak ellenére érzed mélyen magadban a szerelmi boldogságot, hogy látszólag, nem alakul minden úgy, ahogy eltervezted. Ne felejtsd el, hogy a szíved mélyéről sugárzó boldogság a legnagyobb teremtő erő. Egy olyan teremtő erő, amely mindent megváltoztat és meggyógyít.

Bőség: Nem működnek nálad a klasszikus pénzbeosztási módszerek és spórolós trükkök. Ami azt illeti, nem is kellene ezekkel foglalkoznod. Ezek helyett találd meg a magad érzelem és intuíció alapú rendszerét, amely segít jó pénzügyi döntéseket hoznod neked is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top