Horoszkóp

Fedezd fel a rúnák üzenetét! – 2. rész

A kelták ősi ábécéjével, a rúnaírással most választ kaphatsz a legnagyobb kérdéseidre is!

1.Gondolj erőteljesen arra a kérdésre, amely épp foglalkoztat!

2. Válassz egy rúnát találomra a képről!

3. Fedezd fel, milyen jelentés húzódik a rúna mögött!

Fedezd fel a rúnák üzenetét! - 2. rész

Hagalaz: a vihar jele. Ideje, hogy felhagy az eddigi rossz szokásaiddal, amelyek már az egészségedre is károsak, és úja megtanuld szeretni magad.

Naudiz: van egy beteljesületlen álmod, amellyel kapcsolatban két dolgot tehetsz: vagy nagyobb önbizalommal ugrasz újra neki, vagy elengeded.

Isa: az Isa jeget jelent, és érzelmi blokkra vagy tétlenségre utal. Ideje, hogy megtisztulj, hogy tisztábban láss, és új energiákra tégy szert.

Jara: ez a rúna a körforgás szimbóluma. Rád most épp egy új fejezet vár, még az is lehet, hogy egy új élet van születőben!

Eihwaz: ez a rúna azt jelzi, végre szembe kell nézned a félelmeiddel. Ha fel akarod fedezni a valódi céljaidat, nem bujkálhatsz többé.

Perthu: ez a rúna a mágia jele. Teremtő energiák birtokosa lettél, ezért bármilyen kreatív tevékenységeden az Univerzum áldása ül.

Algiz: nem kell félned, hiszen ez a rúna a védelem jele. Minden irányból támogatást és védelmet élvezel, ezért bátran haladj tovább az úton, amelyen elindultál.

Sowulo: a Nap jele. Jó ómen a karrieredre és az egészségedre nézve. Valami jó következik, hiszen rengeteg pozitív rezgés vesz körül.

A cikk első részét itt találod. Folytatása következik!

foreverconscious

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top