Horoszkóp

Ezt jelentik a csuklódon látható vonalak

Ha rápillantasz a csuklód belső oldalára, azonnal láthatod, hogy vízszintes vonalak futnak rajta. Hogy ennek mi a jelentése? Mutatjuk.

Hogy éppen mennyi vonal látható a csuklódon, attól is függ, hány éves vagy. Az első vonal ugyanis általában a 23-28 éves kor között jelenik meg. A második vonal nagyjából a negyvenes-ötvenes évek közepén, míg a harmadik a hatvanas évek végén.

A legtöbb embernek ennek ellenére halványan már fiatalabb életkorban is megjelenhet két-három vonal a csuklóján. Az is jelzés, ha a vonalak megtörnek. Nem véletlenül, hiszen azok egészségügyi problémákra, a test tüneteire is utalhatnak. Ami érdekes, a kis “karperecek” jelentése különböző a férfiak és a nők esetében.

Ezt mutatja az első vonal a csuklón

Amikor az első vonal megtörik vagy látványosan görbe, akkor a hölgyeknek érdemes fölkeresniük a nőgyógyászatot egy általános vizsgálatra. Nem feltétlenül nagy a baj, könnyen előfordulhat, hogy a nő kisbabát vár.

Férfiak esetében az első vonal törése urológiai problémákat jelezhet elő. Szóval, egy alapos vizsgálat esetükben sem árthat.

A csuklón látható második vonal jelentése 

A második vonal megjelenése is utalhat az egészségre. Amikor törés nélkül, épen fut körbe a csuklón, akkor az illető szinte biztosan jól érzi magát a bőrében, boldog. Amikor pedig megtörik ez a vonal, az ember túlzott kontrollálja az életét. Érdemes lazítani és a rugalmasságot gyakorolni.

Izgalmas a harmadik vonal jelentése is

Akinek egy harmadik vonal is fut már körben a csuklóján, örülhet, mert ismertségre, hírnévre tett vagy tehet szert.

Árulkodóak a csukló vonalai
Árulkodóak a csukló vonalai

(Sun Gazing)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top