Horoszkóp

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp – 2. rész

A kelta állathoroszkóp tizenhárom különböző jegyből áll. A kelták úgy tartják, a holdhónapokat különböző állatok szelleme járja át. Olvasd el, mit üzen számodra a kelta horoszkóp.

Folytatjuk a kelta állathoroszkópot a további hat jeggyel. Ahogyan arról szó esett, a kelták holdnaptár szerint állították össze a horoszkópot. Minden holdhónaphoz egy-egy állatot társítottak. Úgy tartják, az adott időszakot az ahhoz tartozó állat szelleme járja át. Így természetesen rád is hat a születési időpontodnak megfelelő  állat tulajdonsága.

Keresd ki a táblázatból a születésnapodat és az ahhoz tartozó állatot. Olvasd el, mit üzen neked a horoszkóp.

A kelta állathoroszkóp holdhónapjai

Ló – július 8. – augusztus 4.
Lazac – augusztus 5. – szeptember 1.
Hattyú – szeptember 2. – szeptember 29.
Pillangó – szeptember 30. – október 27.
Farkas – október 28. – november 24.
Sólyom – november 25. – december 23.

Kelta állathoroszkóp: a Ló

Az év legfontosabb üzenete, hogy eldöntsd, vagy rájöjj, melyik a legmegfelelőbb út a számodra. Ehhez hagyd áramlani az univerzális energiát, vagyis bízz a megérzéseidben. Idén új szerelemre találhatsz. Számtalan meghívásban lehet részed, az is elképzelhető, a naptárad szinte máris megtelt a nyári hétvégékre.

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp - 2. rész

Kelta állathoroszkóp: a Lazac

Idén bőven jut lehetőséged gyakorolni a bölcsességet. Biztos lehetsz benne, szinte minden, téged izgató kérdésre megkapod a választ. A baráti kapcsolataid és a hűség idén biztosan még fontosabb lesz a számodra. Szívesen segítesz másoknak. Arra ugyanakkor figyelj, csak annak nyújts segítséget, aki ezt kéri tőled.

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp - 2. rész

Kelta állathoroszkóp: a Hattyú

A pénzügyeidre idén különösen figyelj. Mindenképpen gondold át, mire költesz, ne légy könnyelmű, ne költs többet, mint amennyit keresel. Kiváló befektetési lehetőséget kaphatsz, amellyel érdemes lesz élni, a jövőd anyagi lehetőségeit alapozhatod meg.

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp - 2. rész

Kelta állathoroszkóp: a Pillangó

Különleges gyógyító képességgel rendelkezel, amelyet érdemes minél gyakrabban használnod. Lehetőséged nyílik az átalakulásra is, szinte olyan drámai módon, ahogyan a bebábozódott hernyóból káprázatosan szép pillangó lesz. Élj a lehetőséggel.

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp - 2. rész

Kelta állathoroszkóp: a Farkas

A hosszú és kemény munka végre meghozza a jutalmát. Learathatod a babérokat, följebb léphetsz a szakmai ranglétrán. Figyelj rá, a siker ne szédítsen meg, maradj meg olyannak, amilyen eddig is voltál.

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp - 2. rész

Kelta állathoroszkóp: a Sólyom

Nem halaszthatod tovább céljaid kitűzését. Most már arra kell fókuszálnod, amit az elmúlt években megtanultál. Használd a tudásodat, a születetten meglévő bölcsességedet. A kelta horoszkóp azt ígéri, a várva várt sikert ebben az évben elérheted.

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp - 2. rész

(thrive)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top