Horoszkóp

Sokat elárul rólad születési hónapod

A számmisztika szerint a születési dátumodban hordozod a sorsodat. A képletekből számtalan érdekes összefüggést, a személyiséged rajzát olvashatod ki. Egészen mást jelentenek a születési éved, a hónapod és a napok számai. Cikkünkből a hónap jelentését tudhatod meg.

Ez jellemző rád, ha januárban születtél

A számmisztika szerint, ha januárban születtél, biztosan erős akarattal rendelkezel. Bármibe is kezdj, annak megvalósítása mellett a végsőkig kitartasz. Meglehetősen makacs, önfejű és nem feltétlenül könnyű ember vagy, ugyanakkor képességeidnek köszönhetően született vezető lehetsz.

Ez jellemző rád, ha februárban születtél

Ha február hónapban születtél, kreatív képességeid szinte határtalanok. Intelligens, okos ember vagy, aki ugyanakkor lázadni is tudsz, amikor a szabadságodat korlátozzák. A nyugalmadból könnyen kibillenthetnek, viszont hosszabb időbe telhet, mire ismét megtalálod az egyensúlyt.

Ez jellemző rád, ha márciusban születtél

Ha márciusban születtél, a fantáziád egészen biztosan határtalan. Sokat álmodozhatsz, amire azért érdemes odafigyelned, hogy ne vessz el a saját gondolataid rengetegében. Szereted a nyugalmat, az időnkénti csendet, de a barátokkal is szívesen múlatod az időt.

Ez jellemző rád, ha áprilisban születtél

Ha áprilisban születtél, biztosan fontos érték számodra a pénzt, amiért meg is dolgozol. Kiváló vezetői képességekkel rendelkezel, szívesességet ugyanakkor csak a legvégső esetben kérsz.

Ez jellemző rád, ha májusban születtél

Ha májusban születtél, a személyiségedre jellemző lehet, hogy kerülöd a döntési helyzeteket. Az is könnyen előfordulhat, hogy egyik nap még ezt gondolod egy bizonyos helyzetről, dologról, másnap pedig annak az ellenkezőjét érzed valósnak. És az is igaz rád, hogy gyűlölöd az idődet magányosan tölteni.

Ez jellemző rád, ha júniusban születtél

Ha júniusban születtél, elmondható rád, hogy különleges érzékenységgel rendelkezel. Mindezek ellenére mégis gyakran elbizonytalanodsz, mit is kéne tenned, vagy kiben bízhatsz meg. Pedig a körülötted élők nagyon is ragaszkodnának hozzád, ha engednéd.

Ez jellemző rád, ha júliusban születtél

Hasonló érzékenységgel rendelkezel, mint a júniusi szülöttek, de náluk határozottabban képviseled önmagad. Szereted az életet, az izgalmakat, nyitottságod ellenére időként téged is érhetnek csalódások.

születési hónapod árulkodik a személyiségedről
Születési hónapod árulkodik a személyiségedről

Ez jellemző rád, ha augusztusban születtél

Gondolkodó alkat vagy, ha augusztusban születtél. Gyakran fordulhat elő, hogy túlbonyolítod a dolgaidat, ami aztán zaklatottá tehet. Az is igaz, hogy maximalizmusod okán a munkádat mindenkor elsőrangúan végzed.

Ez jellemző rád, ha szeptemberben születtél

Ha szeptemberben születtél, bizony nehezen birkózol meg az érzéssel, ha megbántanak. A sérelmeket hosszasan hordozod a lelkedben. Kifejezetten kreatív és kedves ember vagy, különleges képességeiddel ki tudod választani a lehető legjobb lehetőséget a sok közül.

Ez jellemző rád, ha októberben születtél

Ha októberben születtél, egészen biztosan messze elkerülöd a konfliktusokat. Pedig időnként ki kell állnod a saját igazadért, akkor is, ha nehezedre esik. Kifejezetten társaságkedvelő vagy, éppen ezért borzasztóan szenvedsz, amikor egyedül élsz.

Ez jellemző rád, ha novemberben születtél

Titokzatos ember lehetsz, ha novemberben jöttél világra. Születési hónapszámod szerint az érzéseidet a legtöbb esetben mélyen elrejted, és gyakran egészen mást mondasz, mint amit valójában gondolsz, amivel inkább csak önmagadat próbálod védeni. Számodra nem okoz problémát azt sem, ha hosszabb ideig magányosan éled napjaidat.

Ez jellemző rád, ha decemberben születtél

Ha decemberben születtél, lételemed a kaland, imádsz utazni. Rendkívül szórakoztató társaság vagy, de magad sem veted meg a szórakozást. 

(EWA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top