Horoszkóp

9 erős jel, hogy ideje változtatnod

Mikor jön el az a pillanat, amikor másik munkahelyet kellene keresned, vagy mikor ér el a párkapcsolatod egy olyan szintre, ahonnan már nincs visszaút? Mikor jön el az ideje a változtatásnak? Ha e jelek közül már tapasztalsz néhányat, akkor éppen most.

Az élet nem mindig egyszerű, sőt időnként rémesen bonyolult. Ám ha elfogadod, hogy valójában szinte minden rajtad múlik, akkor napról napra boldogabb és boldogabb lehetsz. Változtass minden olyan dolgon, ami idejét múlt, ami lejárt az életedben! Fájdalmasnak tűnhet lemondani a megszokásról, mégis amint megteszed, rájössz, mennyi energia szabadul fel benned.

Eljött az ideje a változtatásnak, ha ezeket a jeleket már tapasztalod magadon. Végy nagy levegőt, ints búcsút mindannak, ami már csak visszahúz.

1. jel, hogy ideje változtatnod

Amikor egyre gyakrabban unatkozol, nem találod a helyed, rutinból, megszokásból végzed a feladataidat, nincs ami inspiráljon, akkor legfőbb ideje, hogy kilépj a megszokott cipőből, és valami egészen újba kezdj.

A változtatás idejének 2. jele

Amikor már csak úgy teszel, mintha boldog lennél, de valójában csöppet sem vagy az. Magadra kényszeríted a mosolyt, de nem érzed jól magad a párkapcsolatodban, a munkádban vagy az élet bármely területén, akkor egészen biztosan eljött az idő, hogy kilépj a boldogtalan helyzetből.

3. harmadik jel, hogy változtatnod kéne

Amikor pótcselekvésekbe menekülsz, folyton ennél, egyre többet gyújtasz rá, egyre többször nézel a pohár fenekére, a változtatás idejének egyik legbiztosabb jele.

4. jel, hogy itt az idő a változtatásra

Amikor azt veszed észre magadon, hogy folyton kimerült, enervált vagy, semmihez sincs kedved, egészen biztosan változtatnod kéne. Ha máson nem, legalább azon, hogy elkezdj sétálni mindennap fél órát. Aztán egyre többet. A mozgás újult energiával tölt fel.

A változtatás idejének 5. jele

Emberek között töltöd az idődet, mégis magányosnak érzed magad. Amikor a munkahelyi vagy baráti társaság már nem dob fel, nem lelkesít, az biztos jele annak, hogy tovább kell lépned.

Érdemes változtatnod, ha ezeket a jeleket tapasztalod
Érdemes változtatnod, ha ezeket a jeleket tapasztalod

6. jel, hogy megértél a változtatásra

Amikor úgy érzed, csapdába kerültél, amiből sehogyan sem tudsz kikászálódni, pontosan akkor értél meg a változtatásra. Ha most még bizonytalannak látod is a jövőt, a változtatás akkor is elengedhetetlen, ha nem akarsz még mélyebbre süllyedni.

7. jel, hogy éppen ideje változtatnod

Amikor fölteszed magadnak a kérdést, mégis mit keresel abban a helyzetben, amiben éppen élsz, már elindultál a változtatás felé. Nyilvánvaló, hogy ott és azzal a valakivel már szinte semmi sem köt össze.

8. jele a változtatás idejének

Amikor egyre több dolgon idegesíted fel magad, sőt már azt érzed, szinte depressziós leszel attól, ha továbbra is ugyanazt kell tenned, igencsak erős jele a változtatás szükségességének.

9. jel, hogy megértél a változtatásra

A vidám dolgok sem lelkesítenek. Egyre gyakrabban látnak szomorúnak, a korábban kedvelt dolgaid sem lelkesítenek. Amikor már a vicceken sem tudsz szívből nevetni, mindenképpen eljött a változtatás ideje.

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top