Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem hagyják el egymást

Léteznek olyan párkapcsolatok, amelyek elsőre szokatlannak, sőt akár meghökkentőnek tűnhetnek. Mégis, ha ezek a csillagjegyek egymásba szeretnek, a végsőkig kitartanak szerelmük mellett. Ismerd meg azt a 2x2 állatövi jegyet, akik, ha szerelmesek lesznek, nem hagyják el egymást.

Számtalanszor olvashattad a különböző horoszkópokban, ezzel és ezzel a csillagjeggyel alkotod a legjobb párost. Aztán az élet sok esetben egészen mást hoz. Akivel tökéles párkapcsolatod lehetne, legalábbis papíron, azzal valahogy mégsem működik a szerelem. Meglepő módon viszont egy látszólag össze nem illő csillagjeggyel életre szóló szövetséget köthetsz. Hogy meglepetést okoz cikkünk, abban csöppet sem kételkedünk, de hogy minden szó igaz, abban te is biztos lehetsz.

Jótékony kapcsolat az Oroszlán és a Mérleg párosa

Az Oroszlán több mint magabiztos, ha hódításról van szó, viselkedése ezért sokakban ellenérzést válthat ki. Ugyanakkor a Mérleg képes megszelídíteni az Oroszlánt, mellette könnyedén visszavesz hiúságából, önzéséből. A Mérleg nemcsak a szerelme, egyúttal barátja és tanácsadója is az Oroszlánnak. A Mérleg kisugárzásának és kedvességének az Oroszlán képtelen ellenállni, imádottját drága ajándékokkal halmozza el.

A Mérleg is profitál a kapcsolatból, és nemcsak az ajándékok vonatkozásában. Az Oroszlán mellett megerősödik, döntéseiben kevésbé bizonytalan, az akaratát is képes érvényesíteni. A két csillagjegy párkapcsolata olyan erős, hogy a kívülről érkező csábítások sem képesek szétszakítani.

A Vízöntő és a Szűz szokatlan párost alkotnak

A Vízöntő számára kihívást jelent a Szűz csillagjegyet meghódítani. A Szűz aprólékossága, óvatossága és a Vízöntő humora egészen különlegessé teszi a párost. A két csillagjegy kapcsolata merőben szokatlan, de éppen ezért működhet tökéletesen. Míg a Vízöntő kicsit a föld fölött járhat, addig a Szűz nagyon is pragmatikus, így remekül kiegészítik egymást.

Egyetlen okból borulhat kettejük párkapcsolata, és pedig akkor, ha a Szűz véget nem érő kioktatásba, monológba kezd, amit a Vízöntő borzasztóan unalmasnak és kimerítőnek tart. Ugyanakkor, ha egyszer egymásba szerettek, szakíthatnak többször is, a szerelmük újra és újra lángra lobban.

Különös, mégis életre szóló párosítások
Különös, mégis életre szóló párosítások

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top