Horoszkóp

Ez a csillagjegyek életfeladata

Egy dolgon biztosan minden csillagjegynek dolgoznia kell. És vajon mi az a valami, amit mindenképpen érdemes magukban fejleszteni a sikeres párkapcsolat vagy az álommunka érdekében? Íme, horoszkópjuk elárulja.

Alig akad ember, aki úgy tökéles, ahogy van. A többségnek legalább egyetlen dolgon biztosan változtatnia kell, ha sikert szeretne elérni az életében. Hogy pontosan mi is az, amin az egyes csillagjegyeknek változtatniuk kéne, vagy mi az, amire még inkább oda kell figyelniük, a horoszkópokból kiderül. Nos, ezeken még dolgozniuk kell a csillagjegyeknek.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kosnak egészen biztosan dolgoznia kell még azon, hogy figyelmesebb és előzékenyebb tudjon lenni. Téged ugyanis gyakran utolérhet saját magad, vagyis könnyen megfeledkezel a körülötted élők igényeiről.

A Bika (április 19. – május 20.)

A makacs és csökönyös Bikának leginkább a rugalmasság elsajátításán kell még munkálkodnia. Te vagy az, aki csöppet sem szívesen tér le a kitaposott útról, márpedig, ha tetszik, ha nem, neked is kötnöd kell időként kompromisszumokat.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikreknek gyakorolniuk kell az ígéreteik betartását. Mindez leginkább akkor igaz rád, amikor épp a negatívabb éned az erősebb. Amikor jól érzed magad, számítani lehet rád, ugyanakkor akadnak időszakok, amikor kiszámíthatatlanul viselkedsz.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák jegyűeket heves érzéseik időnként lehúzhatják. Ilyenkor elkeseredett, kiábrándult, depresszióra hajlamos lehetsz. Mindenképpen dolgoznod kell az optimista hozzáállásodon.  

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánnak az együttműködő készségén van mit fejlesztenie. Előfordulhat ugyanis, hogy csapatmunka vagy párkapcsolat esetén is inkább a saját szükségleteire koncentrál.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz legfontosabb tanulnivalója, hogy barátságosabb, nyitottabbak legyen. Meglehetősen bizalmatlan lehetsz, maximalizmusod okán pedig a pihenés helyett is dolgozol. Pedig neked is szükséged van új tapasztalatokra, élményekre.

Minden csillagjegynek van min dolgoznia
Minden csillagjegynek van min dolgoznia

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg nem szeret dönteni, és a konfliktusokat is inkább kikerüli akkor is, ha ez hátrányosan érinti őt. Éppen azért, amin a leginkább dolgoznod kell, az a határozottság és az, hogy ki tudj állni önmagadért.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió nagyon akaratos és önfejű. Az is jellemző rád, hogy ha egyszer valaki megbántott, annak többé nem bocsátasz meg. Sokat kell még dolgoznod a megbocsátáson és azon is, hogy el tudd engedni az idejétmúlt dolgokat.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas hajlamos lehet a folyamatos szövegelésre, miközben nem hallgat meg másokat. Mi máson is kéne még dolgoznod, mint hogy megértsd és figyelmesen meghallgasd a környezetedben lévőket.

A Bak (december 22. – január 19.)

Mint Bak, hajlamos lehetsz rá, hogy beleragadj a megszokott dolgaidba. Nem változtatsz, csak azt teszed, ami biztos. Dolgoznod kell a rugalmasságon, és hogy több kalandot, vidámságot, változatosságot, színt vigyél az életedbe.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő menekül az érzései elől, és csöppet sem akar változtatni a stílusán. Mindenképpen érdemes ezért óvatossabbnak és persze készségesebbnek lenned másokkal.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak időnként teljesen elszáll – vagy inkább elúszik – a realitás talajáról. Neked egészen biztosan dolgoznod kell még azon, hogy a jelen pillanatát tudd megélni, képes légy a mostra koncentrálni.

(via ThreeArthThribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top