Horoszkóp

Ezért lehetsz felejthetetlen a horoszkópod szerint

Gondolkoztál már azon, mennyi emberben hagytál mély benyomásokat? Valószínűleg jóval többen lehetnek, mint gondolnád. És mi az a tulajdonság, ami felejthetetlenné tesz mások szemében? Íme, horoszkópodból ez is kiderül.

A Kos (március 20. – április 19.)

Vidámságod, szenvedélyed, merészséged egészen lenyűgözi a másik nemet. Kosként az életvidámságodért is emlékezenek rád sokan. Néha már-már az őrültség határát is súrolhatod, ugyanakkor pontosan ezzel inspirálsz nagyon erősen másokat.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként te vagy a megbízhatóság szobra. Sziklaként támaszkodhatnak rád a többiek. Amiért pedig igazán emlékezetes maradsz: olyan melegség árad belőled, mint egy puha takaróból a hűvös napokon.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként az egyéniségeddel hívod fel magadra a figyelmet. Nyomot hagysz másokban azzal, hogy meghallgatod és megérted a problémáikat, sőt még okos tanácsokkal is ellátod őket.

A Rák (június 21. – július 22.)

A legszerethetőbb csillagjegy vagy valamennyi közül. Rák jegyűként gondoskodó, anyáskodó természeteddel könnyen felhívod magadra a figyelmet. Gyógyítóan ható öleléseddel, együttérzéseddel mély nyomokat hagysz másokban. 

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként te vagy a dráma királynője. Mint egy színpadot, pontosan úgy töltesz be egy egész termet is. Könnyedén magadra irányítod mások figyelmét, téged egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Már a belépésed is hatásos. Egyéniséged, kisugárzásod nagyon sokak számára felejthetetlen.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Te vagy az a megfontolt, lassú, de nagyon okos teknős, aki a mesebeli futóversenyen győztesként ér a célba. Senki sem olyan állhatatos és rendíthetlen, mint a Szűz jegyében születettek. Keményen dolgozol, amikor szükséges, önzetlenül segítesz. Hogyan lehetne mindezt elfelejteni?

Ezért felejthetetlenek a csillagjegyek
Ezért felejthetetlenek a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Igazi társasági lény vagy. Mérleg jegyűként imádod a barátaiddal tölteni az időt. Fontos számodra, hogy tartozz valahová. Emlékezetes is ezért maradsz, hiszen bárhol is légy éppen, biztosan meleg szívvel, barátságosan fogadnak, mert te is ugyanígy viszonyulsz másokhoz.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Olyan mágneses vonzerővel rendelkezel, amit nagyon nehéz elfelejteni. Skorpió jegyűként szinte megbabonázol másokat, és az is biztos, hogy megszerzel magadnak mindent, amit (vagy éppenséggel akit) szeretnél.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Rád biztosan azért emlékeznek sokan, mert hihetetlenül tudsz nevetni. Szinte már belefájdul a gyomrod, vagy csorog a könnyed a jóízű kacagástól. A Nyilas jegyére jellemző vidámságod, harsány nevetésed másokra is nagyon könnyen átragad.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként elképesztően tudsz tervezni és szervezni. Nagyon-nagyon sokan emlékeznek rád, hiszen egészen egyedi szervezői képességgel rendelkezel. Szívesen kérik a segítségedet, a tanácsaidat, ha épp utazást terveznének.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként lenyűgöző az igazságérzeted. Kiállsz mások érdekében, amiért egészen biztosan pozitív emlékeket hagysz a többségben.

A Halak (február 19. – március 20.)

Rád amiatt emlékeznek nagyon sokan, hogy te voltál az, akinek kiönthették a szívüket. Halak jegyűként figyelmesen meghallgatsz másokat, együttérző vagy, és bárki kisírhatja bánatát a válladon.

(via Parhlo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top