Horoszkóp

Ezt árulja el rólad a kedvenc italod

Az ízlésed a személyiségedből is fakad. Hogy épp hogyan öltözködsz, vagy hogyan viseled a frizurádat, mind-mind árulkodik rólad. Pontosan ugyanígy megmutatja személyiségjegyeidet a kedvenc italod. Milyen koktélt kedvelsz a legjobban? Ezt árulja el rólad.

Ha tudod, mi a kedvenc itala, a személyiségéről is sok mindent megtudhatsz. Nos, te milyen italt választanál, melyik a kedvenc koktélod? Választásod ezt árulja el rólad.

Ha kedvenc italod a rumos kóla,

elmondható rólad, nem a bárokban töltöd minden hétvégédet. Szeretsz lazítani, pihenni, de a kikapcsolódást nem a legnagyobb partik jelentik számodra. Jó humorérzékkel rendelkezel, vidám az alaptermészeted, de a randizásban nem igazán jeleskedsz.

Ha Margarita-koktélt szürcsölgetsz a legszívesebben,

biztosan nem szeretsz egyedül lenni és egyedül inni. És nem is iszol magadban, ahhoz társaságra is szükséged van. Sokat és szívesen jársz társaságba, a barátaid nélkül nem szívesen múlatod az időt. A hétvégi bulikról sem maradsz le. Fáradhatatlan vagy, de a parkett ördöge is te lehetsz.

Ha mindig bort rendelsz magadnak,

egészen biztosan kötődsz a hagyományokhoz. Kiváló az ízlésed, és mindenkor tökéletes a megjelenésed. Szeretsz beszélgetni, de nem mindig hagyod a többieket szóhoz jutni. Kőkeményen kiállsz az igazad mellett. A képességeidet nem érdemes alábecsülni.

Ha nem tudsz ellenállni egy Cosmopolitan koktélnak,

nem nehéz kitalálni, hogy kedvenc sorozatod a Szex és New York. És épp mint Carrie Bradshow, nagy elánnal kutatod az igazit. Ha épp szingli vagy, az sem okoz túl nagy problémát, akkor a barátaddal múlatod az időt, és iszogatod kedvenc koktélodat.

Ha kedvenced a Long Island jeges tea,

mindenkinél jobban vágyhatsz a szabadságra. Nem szeretsz másoktól függeni, azt teszed, amit a szíved diktál. Légy akárhány éves is, nem foglalkozol vele, hogy a tinédzserkorodban ragadtál. Sokszor épp úgy viselkedsz és épp úgy öltözöl, mint egészen fiatal korodban.

Ha kedvenc italod a pezsgő,

elmondható rólad, hogy vidám és jópofa típus vagy. Kedveled a társaságot, a társasági eseményeket, ahol sosem maradsz észrevétlen. Rendkívül erős a kisugárzásod, nagyon érzéki vagy.

Ha mindig sört rendelsz,

rendkívül földön járó és gyakorlatias típus lehetsz. Ugyanakkor nem ragaszkodsz a dolgokhoz, könnyedén megszabadulsz minden fölösleges tárgytól. Kedveled a kihívásokat, a kalandokat, nyitott vagy minden újra.

Kedvenc italod a személyiségedről is árulkodik
Kedvenc italod a személyiségedről is árulkodik

(via evome)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top