Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Így még nem láthattad a csillagjegyeket

A New York-i divatillusztrátor minden munkájában a pozitív testképet élteti. Bámulatos rajzaival pontosan azt hangsúlyozza, mindegy, milyen idomokkal, az a lényeg, érezd jól magad a testedben. A csillagjegyeket is megrajzolta úgy, ahogyan ő képzeli el a nőiességet. Inspirálódj a csodaszép és nagyon vonzó alkotásokból. Milyennek látja a divatillusztrátor a csillagjegyedet? Pontosan ilyen tökéletesnek.

A divatillusztrátor Jonquel Norwood korábban a Disney hercegnőket is megrajzolta a maga stílusában. A hercegnők csöppet sem voltak soványak, sőt gömbölyded formákat kaptak, hiszen New York-i művész a pozitív testképet élteti, persze óriási sikerrel és számtalan követővel.

divatillusztrátor szerint a horoszkóp nagyon pontosan mutatja meg a személyiséget. A belső kisugárzás legalább olyan fontos, mint a külső. Egy nő akkor igazán szép, ha pozitív az önértékelése, ha elfogadja magát olyannak, amilyen. A csillagjegyekben benne van a sorsuk, így az csak és kizárólag a tiéd.

Hogy milyennek látja a csillagjegyeket a művész? Csodaszépeknek. Inspirálódj te is a rajzokból. Hidd el, pontosan úgy vagy tökéletes, amilyen épp a formád. Fogadd el és szeresd magad, mert senki másnak, semmilyen elvárásnak nem kell megfelelned, csak önmagadnak.

(via The Earth Thribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top