Horoszkóp

Így még nem láthattad a csillagjegyeket

A New York-i divatillusztrátor minden munkájában a pozitív testképet élteti. Bámulatos rajzaival pontosan azt hangsúlyozza, mindegy, milyen idomokkal, az a lényeg, érezd jól magad a testedben. A csillagjegyeket is megrajzolta úgy, ahogyan ő képzeli el a nőiességet. Inspirálódj a csodaszép és nagyon vonzó alkotásokból. Milyennek látja a divatillusztrátor a csillagjegyedet? Pontosan ilyen tökéletesnek.

A divatillusztrátor Jonquel Norwood korábban a Disney hercegnőket is megrajzolta a maga stílusában. A hercegnők csöppet sem voltak soványak, sőt gömbölyded formákat kaptak, hiszen New York-i művész a pozitív testképet élteti, persze óriási sikerrel és számtalan követővel.

divatillusztrátor szerint a horoszkóp nagyon pontosan mutatja meg a személyiséget. A belső kisugárzás legalább olyan fontos, mint a külső. Egy nő akkor igazán szép, ha pozitív az önértékelése, ha elfogadja magát olyannak, amilyen. A csillagjegyekben benne van a sorsuk, így az csak és kizárólag a tiéd.

Hogy milyennek látja a csillagjegyeket a művész? Csodaszépeknek. Inspirálódj te is a rajzokból. Hidd el, pontosan úgy vagy tökéletes, amilyen épp a formád. Fogadd el és szeresd magad, mert senki másnak, semmilyen elvárásnak nem kell megfelelned, csak önmagadnak.

Megnézem
Összes kép (1)

(via The Earth Thribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top