Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nincs jövőjük

Akadnak csillagjegyek, akiket egymásnak rendelt a sors. Mások ugyanakkor annyira különbözőek, és annyira nehezen jönnek ki egymással, hogy a hosszú és tartós párkapcsolat számukra csupán vágy marad. A vonzerő, a szenvedély összehozza ugyan őket, de a szerelemnek valójában nincs jövője. A kapcsolatokra nem jelenthető ki egyértelműen, hogy "rossz párosítások" lennének, inkább nehéz, problémás és tanulságos kapcsolatot jelentenek. Melyek ezek a csillagjegyek? Íme, a részletek.

A Kos és a Skorpió párkapcsolata

A Kos és a Skorpió szerelme izzó és rendkívül szenvedélyes. Az érzelmek eleinte ezer százalékon égnek, a szexben pedig különösen inspirálják egymást. Kapcsolatukat a vonzerő és a szex élteti. Horoszkópjuk szerint ugyanis mindkét csillagjegy rendkívül temperamentumos, karakteres, az alkalmazkodás igencsak nehezükre esik. Mindez pedig kevés a tartós párkapcsolathoz. A Kos lobbanékony és merész, a Skorpió inkább módszeres és körültekintő. Ráadásul a Kost egy idő után megőrjítheti a Skorpió folyamatos kíváncsisága.

Az Oroszlán és a Bak párkapcsolata

Ha ellenőrzés és erő, akkor abban az Oroszlán és a Bak különösen otthon érzi magát. Eleinte nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, hiszen mindketten magabiztosak, önállóak, függetlenek, imádják a munkájukat. Aztán viszont gyorsan kiütköznek a hasonlóságok és az ellentétek is. Az Oroszlán rendkívül szenvedélyes és érzéki, a Bak ugyanakkor rémesen racionális és földön járó. Ráadásul mindent logikus érvekkel támaszt alá, amitől az Oroszlánt ki tudná űzni a világból. A szexben nagyon jól kiegészítik egymást, de a hálószobán kívül már kevésbé. Az Oroszlánt sérti, hogy a Bak több figyelmet fordít a munkájára, és a társasági összejövetelekért sem rajong igazán. Kettőjük jövőjének már csak emiatt is kevés az esélye.

Az Ikrek és a Rák párkapcsolata

Egyikőjük bizonytalanabb, mint a másik. A Rák érzelmei követhetetlenül gyorsan változnak, de az Ikrek is hol ilyen, hol olyan. Mindketten következetlenek, ellentmondásosak, sokszor maguk sem tudják, mit is akarnak valójában. Ugyanakkor az Ikreknek imponál a Rák gondoskodása és szeretete, a Rák pedig igazán szórakoztatnak tartja az Ikreket. Az Ikreknek ugyanakkor semmi türelme a Rák hangulatához, a Rák pedig igencsak rosszul viseli szerelme könnyedségét, flörtölését, főként, amikor az orra előtt, társaságban teszi. Vonzalmuk csak elvétve lehet tartós.

A Bika és az Oroszlán párkapcsolata

Eleinte lenyűgözik egymást, szerelmüket nem véletlenül gondolják a sors ajándékának. Hihetetlenül megértik egymást az ágyban, az érzelmeik is nagyon erősek, mindketten imádják a luxust, a kényelmet, a biztonságot. Látszólag minden adott a boldogságoz. Hogy mégsem alakul tartóssá a kapcsolatuk, annak oka, hogy mindketten rendkívül önfejűek, végtelenül ragaszkodnak az elveikhez, nem hajlandók engedni a másiknak. Az Oroszlán uralkodni szeretne a Bika fölött, amit ő persze csöppet tűr el. A Bika nyugalomra vágyik, az Oroszlán a társasági életben szeretne tündökölni. Makacsságuk miatt a szépen induló párkapcsolat sajnos gyorsan pokollá válik.

Ezek a csillagjegyek nem igazán számíthatnak tartós párkapcsolatra együtt
Ezek a csillagjegyek együtt nem igazán számíthatnak tartós párkapcsolatra

(via ReRules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top