Ez a 4 csillagjegy túlzottan is érzékeny

nlc | 2017. Augusztus 07.
Az érzékeny emberek könnyedén megértenek másokat, és az érzéseiket is meg tudják osztani. Néhányan különösen érzékenyek, hiszen könnyen elsírják magukat még mások bánatán is, könnyen átélik mások érzelmeit. A horoszkópok szerint ez a négy csillagjegy különösen érzékeny. Vajon te is köztük vagy?

A Rák újabb és újabb lehetőséget ad

Ez a 4 csillagjegy túlzottan is érzékeny

Ha érzékenységről esik szó, a Rák az első csillagjegy, aki említésre kerül. Ő az anya, a gondoskodás, a gyógyítás jelképe, aki egészen elképesztően érzékeny típus. Az is igaz, nem mindig érti, nem mindig tudja hová tenni a saját érzéseit. Mindez azért történik vele, mert teljesen belezavarodik, vajon mások érzéseit vette át, vagy tényleg a sajátja borította fel a lelki egyensúlyát. Ilyenkor jobb őt békén hagyni, hadd bogozza ki a szálakat maga. Horoszkópja szerint a Rák mindig újabb és újabb esélyt ad, legalábbis egy ideig. Mert amikor betelik nála a pohár, fogja magát, és többé vissza sem néz.

A Halak begyűjti mások érzéseit

A szintén a vizes csillagjegyek közé sorolható Halak legalább annyira átveszi és magába gyűjti mások érzéseit, mint a Rák. A nyerseséget, a durvaságot nagyon rosszul viseli. A Halak párkapcsolata és baráti viszonyai esetében mindez kizáró oknak számít. Senkivel sem kötné össze az életét, aki durván bánik vele, vagy a beszéde nem tűri a nyomdafestéket. Ez a csillagjegy nemcsak nagyon érzékeny, ráadásul rémesen hipochonder is. Folyton retteg a betegségektől, a fájdalomtól, és persze tüneteket is könnyedén talál magán. Horoszkópja szerint pedig igazán boldog élete lehetnek, ha oldani tudná ezt a fóbiát.

A Bika érzéseit nem érdemes felpiszkálni

Nem kifejezetten az érzékenységéről ismert a Bika. Ennek ellenére nagyon is empatikus típus, és nem szabad elfeledkezni erről a tulajdonságáról sem, hiszen éppen ezért is fordulhat elő vele, hogy időnként túlreagál dolgokat. Amellett, hogy remek partner és szülő, igencsak szorult belé harci szellem is. Nem könnyű persze kiereszteni a szellemet a palackból, de esetében mégsem lehetetlen. Alapvetően a Bika próbálja az érzéseit kontrollálni és uralni, de amikor feldühítik, felkorbácsolják a Bika érzéseit, elszakad nála is a cérna. Bombaként robban, és rendkívül kegyetlen tud lenni. Az biztos, jobb az érzékenységét nem piszkálgatni.

A Mérleg azonnal átérzi mások baját

A Mérleg természeténél fogva érzékeny típus. Nagyon könnyedén veszi magára mások cipőjét, ráadásul ösztönösen teszi. Aztán persze annyit gondolkodik a megoldáson, hogy többnyire teljesen kimerül. Horoszkópja szerint nemcsak az emberek, a környezet is erősen befolyásolja a Mérleget. Számára az sem mindegy, milyen körülmények között dolgozik. Mivel folyton a belső harmónia megteremtésére törekszik, egy diszharmonikus környezet könnyen felborítja a lelkivilágát. Hiába is próbálná magát távol tartani például a munkahelyi vitáktól, mégis hatnak rá az energiák. Kiegyensúlyozott munkahelyi légkörben a képességeit sokkal jobban ki tudja bontakoztatni.

(via the earth thribe)

Exit mobile version