Horoszkóp

Ezt a 7 dolgot sokan megbánták a haláluk előtt

Azt mondják, nagyon sokan a halálos ágyukon világosodnak meg. A halál torkában számtalan dolgot tennének másként, ha az élet még lehetőséget adna rá. Hogy mégis melyek azok a dolgok, amiket sokan megbánnak haláluk előtt? Te is megtudhatod. Sőt, választhatsz, hogy elfogadod a javaslatokat, és az útmutatás szerint éled sokkal boldogabban az életed.

Mindenki számára eljön az idő, amikor élete véget ér. Bármennyire nem szeretnénk, mégsem kerülhető el a halál pillanata. A halál az élet velejárója. Ugyanakkor csöppet sem mindegy, hogyan éled az életedet. Akik érezték a végső pillanatot, számtalan dolgot bántak meg. Hogy mégis mi az, amin szívük szerint még életük utolsó perceiben is változtattak volna? Íme, 7 nagyon fontos tanács és javaslat.

1. javaslat és tanács a haldoklóktól

Nagyon sokan azt mondták a halálos ágyukon, bárcsak ne foglalkoztak volna azzal, mit gondoltak róluk mások. Bárcsak ne akartak volna mások elvárásainak megfelelni. Csak rád tartozik ugyanis, hogyan élsz és mit gondolsz a világról. Még azzal sem kell törődnöd, hogyan látnak mások. Senki sem mondhat ítéletet az életedről, mert az a tiéd. Fogadd el önmagad olyannak, amilyen vagy, és ne akarj egy elvárt képnek megfelelni. Ez a boldogság egyik kulcsa.

2. javaslat, amit a halálos ágyukon mondtak ki sokan

Sokan arról beszéltek haláluk előtt, bárcsak kimutatták volna az érzéseiket. Nagyon sajnálták, hogy sosem mondták párjuknak, mennyire szeretik vagy mennyire nagyra értékelik őt. Amíg ott van melletted a párod, természetesnek veszed a létezését. Amikor elveszíted, akkor jössz rá, mennyire fontos is volt valójában. Érdemes hálát érezni és mutatni mindazért, amit társadtól kapsz. És persze a tanácsot megfogadva ne felejtsd el időnként elmondani, mennyire fontos neked és mennyire szereted őt. A kapcsolatodat erősíted ezzel az egyszerű gesztussal.

3. megfontolandó tanács a haldoklóktól

Azt kívánták nagyon sokan, bárcsak ne aggódtak volna annyit. Aggódhatsz önmagad miatt, a pénzed miatt, a gyerekeidért, a szeretteidért. De mit érsz el vele? Jobban nem érzed magad, inkább csak megkeseríted a lelked. Az aggódás a szeretet érzésétől is megfoszt. Az életet sem éled teljes szívből. Próbáld meg elengedni a félelmeket, bízz önmagadban és bízz a szeretteidben, hogy megoldod és ők is megoldják a problémáikat.

4. javaslat a halálra készülőktől

Sokan megbánták, hogy nem éltek a jelen pillanatban. Amikor ugyanis a múlton rágódsz, vagy épp a jövőd miatt tölt el az aggodalom, nem tudod megélni a jelen csodás pillanatait. Nem élvezed az életet, nem használod ki a lehetőségeidet. Boldogtalan vagy, pedig olyasmi miatt érzel keserűséget, ami elmúlt, amin már nem változtathatsz, vagy még be sem következett az életedben. A halálra készülő emberek azt javasolják, éld meg és élvezd teljes szívvel a jelen pillanatát.

5. javaslat a haldoklóktól

Mát tudják, szerettek volna több kockázatot vállalni az életükben. Amikor a szíved hangjára hallgatsz, könnyen lehet, kockázatot vállalsz. Viszont boldogabb is leszel, mint ha belenyugszol abba, ami éppen megadatott. Inkább nem cserélsz munkahelyet, mert az a biztos, pedig hosszú ideje nem szereted már a munkádat, vagy beleragadsz a párkapcsolatba, nem mersz váltani, mert félsz az egyedülléttől. A kockázatok járhatnak veszteséggel, ez igaz, viszont, a boldogság reményét is megcsillogtatják.

7 fontos dolgot érdemes megváltoztatnod az életedben
7 fontos dolgot érdemes megváltoztatnod az életedben

6. tanács a haldokló emberektől

Sokan érzik ilyenkor, bárcsak több időt szántak volna magukra, a saját igényeikre. Ha te is lemondasz a gyerekeid, a párod vagy bármilyen egyéb okból mindarról, amit igazán meg szeretnél tenni, szinte biztos, hogy egykoron megbánod mindezt. Lehet, ez az idő akkor jön el, amikor a gyerekek már kirepültek a szülői házból, vagy elhagy a társad. Az önmagadra szánt tevékenység közben feltöltődsz, amivel a környezetednek is jót teszel. Nem érdemes feláldoznod magad, hiszen senki sem kéri ezt tőled. Szakíts önmagadra időt, sokkal boldogabb leszel.

7. megfontolandó tanács a halálra váróktól

Bármilyen furcsán hangzik, de haláluk előtt sokan azt bánták meg, hogy túl komolyan vették az életet és önmagukat. Azt mondják, a boldogság, az öröm választási lehetőség. Rajtad áll, hogyan éled az életed. Élvezed, vagy inkább a negatívumokra összpontosítasz. Érdemes az optimista és kiegyensúlyozott emberek társaságát keresni, hiszen tőlük sokan tanulhatsz az élet szépségéről és annak élvezetéről.

(via magical recipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top