Horoszkóp

3 tipp, amivel boldogabbá teheted az életed

Amikor az életedben nem a vágyaid szerint történnek a dolgok, amikor nem érzed magad jól, kimerültség, fáradtság gyötör, érdemes legalább apróbb változtatásokat tenned. Ezzel a három egyszerű tippel könnyedén a pozitív irányba kormányozhatod életed hajóját. Miért ne próbálnád ki?

Ezeket az egyszerűen megvalósítható tippeket bárki korra és nemre való tekintet nélkül alkalmazhatja az életében. Nincs bennük semmi hókuszpókusz, ugyanakkor tökéletesen bevált módszerek. A boldogság érzését önmagadban érdemes keresned, ne a külvilágtól várd, hogy boldoggá tegyen. Mit és hogyan változtass meg mindehhez? Íme három ötlet.

1. tipp a boldogabb életért 

Kezdj el figyelni szíved hangjára. Mit üzen? Mit szeretne? Amikor ugyanis kívülről vagy másoktól várod a segítséget, az életed változását, előbb vagy utóbb csalódás ér. Egy ideig feldobhatnak a boldogító érzések, de miután elmúltak, újra ürességet érezhetsz magadban. Írd le a szíved vágyát, vezethetsz naplót is. Olvasd el a feljegyzéseket minél gyakrabban. Érezd át, éld át teljes szívből, hogy már elérted a céljaidat. A változásokat előbb fogod tapasztalni, mint hinnéd.

2. tipp a boldogabb életért

Egyre többen kérnek segítséget asztrológusoktól, a tarot-kártyától vagy bármilyen más ezoterikus segítőtől. Lényeges, hogy ne bízz vakon a jövőddel kapcsolatosan elhangzott dolgokban egészen addig, amíg a jóslat be nem igazolódik. Ugyanis amikor túlzottan ragaszkodsz a vágyaid megvalósításához vagy ahhoz, amit mások mondanak neked, görcsössé válhatsz, és amellett, hogy egyre kevésbé történik meg az, amit szeretnél az életedbe bevonzani, még nem is érzed jól magad. Hagyd, hogy a változások megtörténhessenek maguktól. Valójában felejtsd el, amit az ezoterikus tanácsadó mondott neked. A csodák előbb valósulnak meg, mint sejtenéd.

3. tipp a boldogabb életért

Amikor boldogságra vágysz, tedd azt, ami jó érzésekkel tölt el. Lépj ki a természetbe, töltődj fel energiával, pihenj, relaxálj. Tedd félre legalább a hétvégére az elintézendő feladatokat. Kapcsolódj ki, ha mozogni támad kedved, engedj a kísértésnek. Hidd el, a feladatok megvárnak. Feltöltődve, jobb hangulatban a munka sokkal könnyebben megy. Engedd meg magadnak a kikapcsolódást, hiszen az neked is jár. A környezeted is hálás lesz, hogy boldognak, vidámnak láthat.

Egyszerű boldogságtippek
Egyszerű boldogságtippek

(via awakened wild child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top