Horoszkóp

Mit látsz a képen? Izgalmas dolgot árul el rólad

Ez a képválasztós teszt egy újabb izgalmas játék. Vajon mit látsz meg ezen a képen először? Mit üzen a tudatalattid? Választásod minden esetben a személyiségjegyedre utal. Ezúttal is különleges dolgot tudhatsz meg magadról. Nos, mit látsz a képen először?

A személyiségtesztek lényege, hogy csak rövid ideig nézd a képet, választásodkor mindig figyelj a belső hangra, az első megérzésre. Az a részlet és üzenet vonatkozik rád a jelen pillanatban, amelyik elsőként fog meg. Ne hezitálj hosszasan tehát, hanem figyelj a megérzésedre. Nos, mit láttál meg a képen először? Mi volt az első sugallat? A választ a kép alatt találod.

Ha a kislányt pillantottad meg először a képen

Elmondható rólad, hogy izgalmas, vonzó, sejtelmes és nagyon kreatív személyiségtípus vagy. Sokan szeretnek körülötted lenni, hiszen nem mondható rád, hogy hétköznapi lennél. Mágikusan vonzol másokat, vidámságoddal, különleges kisugárzásoddal inspirálóan hatsz a többiekre. Nem véletlen az sem, hogy bőven akadnak irigyeid. Önmagadat adod, ennek ellenére gyakran megfejthetetlen és rejtélyes lehetsz. Nem szívesen feded föl a valódi érzéseidet, mert félsz a sérülésektől. Az is igaz, éppen ez a titokzatosság tesz elérhetetlenné és rendkívül vonzóvá mások szemében.

Ha a koponyát láttad meg a képen először

Szimpatikus és nagyon kedves típusnak mondanak téged, aki mindig képes meghallgatni másokat. Erős benned az empátia, ugyanakkor remek ötletekkel és javaslatokkal tudsz előrukkolni. Békítőnek, diplomatának születtél, hiszen úgy tudod a vitás helyzeteket megoldani, hogy közben nem ítélkezel. Okos és megfontolt ember vagy, nagyon jó meglátásokkal rendelkezel, a döntéseidet mindig átgondolod, ezért nem is döntesz sohasem rosszul. Nagylelkűségedért nagyon sokan tisztelnek és csodálnak. 

Ha pedig az erdő tűnt fel elsőként

Szenvedélyes és aktív típus lehetsz, akinek ráadásul fantasztikus a humora. Nem véletlen, hogy sokan szeretnek a környezetedben lenni, hiszen mindenkibe vidámságot töltesz. Igazi vezéregyéniség lehetsz, mégsem irányítasz és vezetsz, csupán önkéntelenül adod át a jókedvet másoknak is. Megbízható és nagyon kitartó a személyiségtípusod, mindenkor inspirálóan hatsz másokra, sokan követnek, sokan követik a példádat. A céljaidat eléred és megvalósítod.

(via play brain)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top