Horoszkóp

Igazából szerelem – októberi szerelmi előrejelzés

„Igazából szerelem” sorozatunkban Sarkadi Kriszta a szerelemkártyáiból jósol: minden hónap első napján kihúzza azokat a kártyákat, amelyek adott hónapban a legnagyobb segítségünkre lehetnek abban, hogy harmonikus kapcsolatban, szerelemben éljünk. Októberi szerelmi előrejelzésünk következik.

Mire készülj októberben a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Minden hónap utolsó napján leülök a szőnyegre, kiterítem magam elé a kártyákat, behunyom a szemem, és veszek néhány mély lélegzetet. Amikor megfelelőképpen elcsendesedtem, megkérdezem:

• Melyek a legfontosabb információk, amelyekre az olvasóimnak a következő hónapban szükségük van?
• Mi az, ami a leginkább segíti őket abban, hogy megtapasztalják a szerelmet és a párkapcsolati boldogságot?

Aztán – továbbra is behunyt szemmel, a belső vezettetésre hagyatkozva – kihúzom a kártyákat.

Az elsőt Tori Hartmann: A csakrák bölcsessége című csomagjából húzom. Ez erre a kérdésre válaszol:

Miről szól ez a hónap?

A másodikat Esther and Jerry Hicks: Getting into the Vortex (Belépés a vonzás örvényébe) című paklijából húzom, amelynek ez az alcíme: Relationship Cards (Kapcsolati kártyák). Ebből erre a kérdésre kapunk választ:

Mi lesz a feladatunk ebben a hónapban?

A harmadikat pedig Kris Carr: Crazy Sexy Love Notes (Őrülten csábos szerelmes üzenetek) című kártyáiból húzom, és ezt kérdezem hozzá:

Mivel táplálhatjuk és támogathatjuk magunkat abban a folyamatban, amit a másik két kártya üzenete elindít?

Lássuk tehát, mi vár ránk októberben!

• Amiről a hónap szól: állhatatosság.
• Ami a feladat: amikor negatív érzelmeket élsz át, akkor is kéréseket küldesz ki.
• Ami támogatni fog: megcsináltad!

1. lap: Állhatatosság

Bármibe is fogtál bele a közelmúltban, tarts ki mellette! – ezt üzeni ez a kártya októberre. Főleg akkor tarts ki, ha hajlamos vagy az utolsó pillanatban, a célba érés előtt megtorpanni, és abbahagyni mindent.

Talán most úgy tűnik neked, hogy nem történik semmi, és valójában nem is haladsz a céljaid felé, de tudd, hogy tévedsz. Nagyon is haladsz: épp az a belső munka zajlik, ami ahhoz szükséges, hogy megtörténjen, amit szeretnél. Ezért olyan fontos, hogy folytasd, amit elkezdtél.

Lehet, hogy ehhez végig kell gondolnod az elmúlt heteket és hónapokat, és feltérképezned, mi is az, amit elindítottál. Pörgesd végig a napokat, és emlékezz vissza,

• merre jártál,
• kikkel találkoztál,
• mi mindent ismertél fel,
• milyen érzéseket éltél át, és
• milyen új szándékokat fogalmaztál meg.

Minden, amit átélsz, arra késztet, hogy milliónyi tudatos és tudattalan döntést hozz: ebből kérek még, abból nem kérek többet. Talán most úgy tűnik neked, hogy néhány dologgal kapcsolatban már százszor elmondtad, hogy kéred, vagy nem kéred, mégsem történik semmi, továbbra is minden ugyanolyan. Ekkor csak annyi történik, hogy belső felkészülésed még tart. Az a belső átalakulás, amire ahhoz van szükség, hogy amit szeretnél, megvalósulhasson, még nem fejeződött be. Ezért nagyon fontos, hogy kitarts a folyamat mellett, és továbbra is tedd meg mindazt, amit eddig tettél az ügy érdekében.

Ennek az egyik legegyszerűbb módja, ha a szándékodat kifejezed újra és újra, akkor is, ha úgy érzed, ezt már rengetegszer megtetted. Gondold végig az életed legfontosabb területeit, és mindegyikkel kapcsolatban fogalmazz meg néhány pozitív, jelen idejű állítást arról, hogy mit szeretnél megtapasztalni. Hogyan akarod magad érezni

• a szerelmi és baráti kapcsolataidban,
• a hivatásodban,
• a személyes fejlődésedben,
• az egészségedre vonatkozóan, és
• a családi kapcsolataidban?

Amit pedig megfogalmaztál, azt mondd el magadnak állhatatosan minden egyes napon.

2. lap: Amikor negatív érzelmeket élsz át, akkor is kéréseket küldesz ki.

Azért is örülök ennek a kártyának most, mert így alkalmam nyílik tisztázni egy félreértést a negatív érzelmekkel kapcsolatban. Sokan úgy vélik, ezek olyasmik, amiket nem szabad érezni, mert valami bajt okozunk velük. Szerencsére ez tévedés.

Ezeket az érzelmeket csak azért hívjuk negatívnak, mert nem szeretjük átélni őket. Ilyen a szégyen, a harag, a bánat, a félelem, a nyugtalanság, az aggódás. Ám nem okoznak semmilyen bajt – egyszerűen csak jelzik számunkra, hogy éppen most lekapcsolódtunk arról a tápláló energiáról, amely a szeretetet, az örömet, a békét közvetíti. Ha nem állunk ellen ezeknek az érzéseknek, és nem akarjuk elnyomni őket magunkban, akkor egyszer csak elmúlnak – ahogy jöttek, úgy mennek is.

Minden egyes negatív érzelem kaput nyit egy új szándék megvalósulásának, hiszen ilyenkor valószínűleg az fogalmazódik meg benned, hogy ez az, amiből nem kérsz többet. Októberben pedig arra nyílik lehetőséged, hogy ezt az egész folyamatot felgyorsítsd azzal, hogy tudatossá válsz benne. Ezt a következőképpen tedd:

1. Ha negatív érzelmet élsz át, kérdezd meg magadtól: mit érzek most? Nevezd meg az érzést: szorongás, bánat, félelem, bűntudat, harag, stb.

2. Aztán kérdezd meg ezt: mit szeretnék érezni e helyett? Nevezd meg ezt is: békét, nyugalmat, szeretetet, örömet, ellazultságot, megkönnyebbülést, stb.

3. Majd a harmadik kérdés: mit tegyek annak érdekében, hogy ezt érezhessem?

4. Végül pedig tedd meg, amit az intuíciód súg ezzel kapcsolatban.

Az egészben pedig az a legfontosabb, hogy ezzel leveszed a figyelmedet a negatív érzelemről. Már nem azon pörögsz, hogy múljon már el, amit érzel – mert ezzel csak felerősíted –, hanem arra a másik érzelemre összpontosítasz, amit inkább át szeretnél élni.

3. lap: Megcsináltad!

Mi más is lehetne a segítségünkre az állhatatosságban, mint annak a tudata, mennyi minden sikerült már az életünk során! Használd hát az októbert arra, hogy végiggondolod eddigi győzelmeidet!

Fogd a naplódat, lapozz egy üres oldalra, és írd fel a tetejére:

Az életem mint sikerek és győzelmek sorozata.

A legelső pont rögtön lehet ez: megszülettem. Majd írj fel mindent, amit sikernek könyvelsz el. Lesznek köztük olyanok, amiket már akkor annak láttál, és lesznek olyanok is, amelyekről csak most, utólag derül ki, hogy valójában nagy győzelmek.

Ha csak a szerelem és a párkapcsolat területét nézzük, nyugodtan felírhatsz minden fiút és férfit, akivel sikerült megismerkedned, és hosszabb vagy rövidebb időt eltöltened. Talán lesz köztük olyan, akivel együtt is éltél, vagy közösen célokat valósítottatok meg. Az otthonod berendezése, a házad felépítése, a gyerekeid születése mind ide tartozik, de az is, ha szétváltatok a pároddal, és te remekül megálltál a lábadon egyedül is. Írj le mindent, ami azért jelenhetett meg a világban, mert te létezel, és pont olyan vagy, amilyen vagy!

Kezdd el ezt a listát még ma, aztán minden nap írj hozzá. Ha úgy érzed, a múltadból már mindent feljegyeztél, akkor alakíts ki egy új szokást: azt írd le esténként, ami jól sikerült aznap. Írd mellé azt is, hogy miért sikerült jól: mi az, amit ehhez neked tenned kellett? Milyen hozzáállásra, gondolatokra, viselkedésre volt hozzá szükség?

Aztán pedig ne felejts el ünnepelni! Amikor valami sikerül, azt ünnepeld meg, majd pihenj egy kicsit és adj teret a megújulásnak. Amikor újra tele vagy energiával, ismét indulj útnak, és érj el újabb sikereket!

Csodálatos, ünneplős októbert kívánok neked!

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta
www.igazabolszerelem.hu

 Sarkadi Kriszta – tanító, gyógyító, papnő

Szeretni nem kell megtanulnunk, mert a szeretet ott lakozik mindannyiunkban – ez alapvető, megmásíthatatlan természetünk. Ezért nekem pusztán az a dolgom, hogy utat mutassak abban, hogyan tudod eltakarítani a szeretet áramlásának útjában álló, belső akadályaidat. A részedről pedig ehhez semmi másra nincs szükség, mint egy kis hajlandóságra: annak felismerésére, hogy ha nem vagy maradéktalanul boldog, akkor itt az idő, hogy új döntést hozz. Akár csoportban, akár négyszemközt találkozunk, megtartalak, miközben változol, én végigkísérlek az utadon. Örömmel vagyok a bábája újjászületésednek.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top