Ezek a csillagjegyek a legszuperebb főnökök

nlc | 2017. Október 20.
Kedveled a főnöködet? Milyen típus? Segítőkész, kedves, megértő, vagy inkább megosztó? És vajon melyik csillagjegyben született? Ha ezek valamelyikében, akkor nagyon szerencsésnek érezheted magad. Nos, melyik csillagjegyek szülöttei a legszuperebb főnökök? Íme a részletek.

A Kos született főnök

A Kos született vezető. Amit ő akar, azt abban a pillanatban, itt és most akarja. A türelem nem az erőssége, de hogy következetes és remek főnök, mindenképpen vitathatatlan. Profi, így azzal is tisztában van, ahhoz, hogy munka tökéletesen és határidőre elkészüljön, rajta legalább annyi múlik, mint a beosztottakon. Nagyon kreatív csillagjegy, de az is igaz, időnként hajmeresztő ötletekkel állhat elő. Akkor a legboldogabb, ha azt látja, az emberei csapatban és egymást segítve dolgoznak. Nagyon inspiráló a kifogyhatatlan energiája, a céltudatossága. Nem létezik számára elérhetetlen cél, a terveit mindenkor meg is valósítja. Aztán pedig együtt ünnepel a kollégákkal.

A Szűz gondol a munkatársaira

Szerencsésnek érezheted magad, ha főnököd a Szűz jegyében született. Nem csak azért, mert ő biztosan mindenféle tanfolyamra, szemináriumra és előadásra elküld, hogy fejleszthesd a tudásodat, hanem azért is, mert a karrieredben, az előrejutásodban is segít. Azért is nagyszerű főnök, mert többet törődik a beosztottjai érzelmeivel és a jólétükkel, mint a saját vállalkozásával. Titkon sokat aggódik a negatív eredmények miatt, és be nem ismerné, hogy gond van, inkább úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben folyna a cégnél. Nem akarja munkatársait fölöslegesen stresszelni, az értekezleteken inkább még jobb munkára inspirálja őket.

A Nyilas szabadságot ad

Ha főnököd a Nyilas jegyében született, abban biztos lehetsz, hogy ő kihozza belőled a maximumot. Olyan munkavállalókra van szüksége, akik hozzá hasonlóan gondolkodnak, önállóan kezelik és oldják meg problémákat, mindent megtesznek a sikerért és leginkább a profitért. Nem mellesleg gyorsan érik el az eredményeket. Amit pedig a leginkább értékel, az a függetlenség. A Nyilas szabad lélek, ezért pontosan tudja, ha rugalmasan végezheted a feladatokat, sokkal ambiciózusabb leszel azokhoz képest, akiket számos kötöttség, előírás terhel. A Szűzzel ellentétben ő nem foglalkozik a magánéleti problémáddal, mert a munkánál semmi sem érdekli jobban. Vele még az is megtörténhet, hogy reggel az íróasztalára dőlve találod, mert az éjszakát az irodában töltötte.

(via her way)

Exit mobile version