Ezek a csillagjegyek rettegnek az elköteleződéstől

nlc | 2017. Október 25.
Ezek a csillagjegyek rettegnek attól, hogy el kellene magukat kötelezniük a párjuk mellett. Vajon, miért tűnik mindez ennyire rémisztőnek? Miért félnek a tartós párkapcsolattól? A horoszkóp meglepő és igencsak elgondolkodtató információkat fed fel róluk. Vajon te is köztük vagy?

A Bika önfejű

csillagjegy házasság bika

A Bika sok egyéb ismertetőjegye mellett az önfejűségéről, a makacsságáról is ismert. Meglehetősen kényelmes típus, amiben jól érzi magát, azon nem változtat. Kétségtelenül romantikus típus, a szerelemben nagyon kitartó, hiszen a párkapcsolat különösen fontos a számára. Viszont kényelmessége okán semmit nem siet el, sőt, ha lehetséges, mindent halogat, olyan ráérünk arra még stílusban. A Bika kényelme vagy inkább a lustasága miatt nem kötelezi el magát, úgy gondolja, lesz arra még ideje később is. Csak legyen, aki mindezt kivárja mellette…

A Szűz könnyen csalódik

A Szűz vitathatatlanul maximalista. Egyetlen részlet sem kerüli el a figyelmét, gyorsan kiszúrja nemcsak a munkájában, de az emberekben is azt az apró dolgot, ami ellenérzést vált ki belőle. Az ő tetszését csöppet sem egyszerű elnyerni. Nagyon magasra helyezi az elvárásait, ezért nem is kéne meglepődnie, hogy miért csalódik olyan sokat a szerelemben. Ha valami nem az, amire gondolt, amit szeretne, arról gyorsan lemond. A párkapcsolattal is pontosan ugyanígy tesz. Mégis hogyan kötelezhetné el magát bárki mellett is, ha esélyt sem ad a másiknak a bizonyításra?

A Mérleg gyűlöli a magányt, de…

Annak ellenére, hogy a Mérleg már csupán a magány gondolatától is retteg, mégis hajlamos rá, hogy a párja melletti elköteleződéstől vagy a házasság lehetőségétől is meneküljön. A Mérleg imádja a társaságot, a barátait, ezért nagyon nehéz a gondolatot elfogadnia, hogy egyetlen valaki mellett cövekeljen le hosszú távra. Folyamatosan mérlegel és agyal, vajon mit és hogyan tegyen. A párkapcsolat nagyon fontos, de a szabadság is éppen ennyire. A tökéletes társat keresi, közben elfelejti, hogy ő sem az, és a vágyainak, a félelmeinek valójában semmilyen valós alapja nincsen.

A Nyilas a szabadságnak él

A Nyilas gyűlöli az elkötelezettséget, el sem tudja képzelni, hogy végleg lekösse magát valaki mellett. Gyűlöli az érzést is, hogy többé nem szabad, és nem teheti azt, amit akar, amit elképzel. Ő pontosan az a típus, aki azonnal lázad a korlátozás, a kötöttség ellen. Neki pedig nagyon pontos elképzelései vannak arról, hogy mit és hogyan szeretne a párkapcsolatban. Szórakoztató és vidám csillagjegy egészen addig, amíg szabadon járkálhat a kedve szerint. Nem is igazán képes hosszabb ideig egy helyben ülni, neki mennie kell. Csak akkor marad, ha nem tartóztatják, és semmire sem kötelezik…

(via gag)

Exit mobile version